Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

Możesz oddaj jeden procent na ps4 dla mendrka albo szare komórki dla yetiego. Sam się jeszcze waham. 

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 981,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

fundacja jim wydaje się sensownym wyborem.

Opublikowano
Fundacja OD-WAGA / Misja

Z OD-WAGĄ dążymy, aby w Polsce uznano otyłość za skomplikowaną, przewlekłą chorobę zagrażającą zdrowiu i życiu oraz prowadzącą do wielu innych równie ciężkich schorzeń.

Z OD-WAGĄ informujemy o prawdziwych przyczynach powstawania choroby otyłości oraz o wiarygodnych i bezpiecznych dla zdrowia i życia metodach jej leczenia.

Z OD-WAGĄ zwalczamy mity i stereotypy społeczne w postrzeganiu choroby otyłości i osób chorych na nadwagę i otyłość.

Z OD-WAGĄ dążymy do wprowadzenia w Polsce wielodyscyplinarnego systemu diagnozowania, leczenia i rehabilitacji osób chorych na nadwagę i otyłość – systemu realizowanego w ramach podstawowych świadczeń medycznych i socjalnych przysługujących każdemu obywatelowi naszego kraju.

Z OD-WAGĄ dążymy, aby każda osoba chora na nadwagę i otyłość zyskała szacunek innych osób oraz wsparcie instytucjonalne należne wszystkim obywatelom Polski.

Z OD-WAGĄ walczymy nie o dodatkowe przywileje, ale o równe prawa człowieka, pacjenta i prawa obywatelskie osób chorych na nadwagę i otyłość.

http://od-waga.org.pl/fundacja-od-waga.html

Edytowane przez Wieslaw

Opublikowano

ewentualnie dalej razem - oni zbierają na tych z gameonly

Opublikowano

Jest jakaś fundacja zajmująca się protezam, leczeniem i i korekcją nabytych schorzeń i zniekształceń palców?

Edytowane przez Hum

Opublikowano

A masz PS4 i co masz? Najlepsze gierki? Nope, oprócz bloodborne i majaków nie macie nic xD. Fapowanie do grafiki? No trzeba być niezłym niedoyebem żeby jarać się wypocinami laptopowego GPU gdzie byle smok miażdży powtarzam MIAŻDŻY osiągi graficzne trójnoga. Najlepsze online? Nope. Może chociaż najtańsze? Nope. Najbardziej zaawansowany OS pozwalający na ch,uje muje odtwarzanie MP3? Nope. To może chociaż wkładasz płytę i grasz? Nope.

xDDD

was trzeba yebać, nikt was tak nie wyrucha jak was Sony wyrucha

Dla przypomnienia, bo widzę, że klapy znowu fantazja poniosła, od marca do dziś jeden eks godny uwagi i a oni mają czelność pisania czegokolwiek na ONE, który w 2015 dał nam takie gry jak ORI, Gears, Halo 5, Forza 6, Tomb Raider.

W 2016 MS nie zwalnia tempa, Król Spencer pamięta o nas, w oczekiwaniu na QB, Wiesiu 2 do ogrania za darmo :D A niebieskie szambo dalej w tym samym miejscu od dobrego roku jeszcze te fanaberię wypisywane przez niebieskie padawany, jak dobrze, że są tam gdzie są, niezły meksyk z bani robi trójnóg  :obama:

Opublikowano

Jak tam boty ARK? 600p i spadki do 10 klatek po patchu? Hahaha

I jeszcze chcą dać podzielony ekran Hahaha.

Pięknie was orają, a szambo nurki pewnie będą pisać że gra i tak jest rakiem haha.

Już tak nisko spadacie w swoim zielonym świecie..600p i 10 klatek.

Opublikowano

Pięknie was orają, a szambo nurki pewnie będą pisać że gra i tak jest rakiem haha.

Na Xboksie za dużo jest gier do ogrania żeby kupować jakieś szroty w game preview. Sonyslave taka bieda i posucha, że nie tylko z zazdrością spogląda na Xbone ale także już by na klatę przyjęło gry w 10fps. Ładna desperacja.

Opublikowano

Ostatnio znalazłem fajnego gifa z listą wszystkich ciekawych gier na xboxa które nadejdą niebawem, obczajcie tylko!

Opublikowano

600p i 10 klatek przy szambie jakie masz w głowie to i tak dużo większa wartość. 

Opublikowano

Ostatnio znalazłem fajnego gifa z listą wszystkich ciekawych gier na xboxa które nadejdą niebawem, obczajcie tylko!

Jak tam destiny zdunek?

Opublikowano

No skoro ograli wszytskie exy, ktore ich interesowaly, to po co ta konsole trzymac ? Dla gorszych multiplatform ?

Inna sprawa, ze to nie jest juz okres poczatku nextgenow - teraz czlowiek nawet w multiplatformach/dodatkach ma backlog. Jasne - moze kupic wszystkie platformy, wszystkie gry i zadnej praktycznie nie konczyc - jak Blantman xD

Kończę wszystko co kupuje na konsoli. To że ktoś nie calakuje nie znaczy że nie kończy :). Daj mi przykład gry którą nie skończyłem a kupiłem. Wyjątki stanowią kupsztale ale wtedy wolę szybko sprzedać.

Opublikowano

Jak tam destiny zdunek?

ch)jowe xD

Edytowane przez Zdunek

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Opis world of tanks na psstore

itvGYJ0.jpg

:kaz:

Opublikowano

Tłumacz rządzić. :dynia:

Opublikowano

Tym (pipi)om z Sony się nawet już opisów nie chce tłumaczyć tylko wrzucają to chyba do google translatora XD

Opublikowano

itvGYJ0.jpg

Prawie jak posty klapów, brakuje tylko

DOMINACJA JAK ZA PS2!!!!!!!!!!!!!

Opublikowano

itvGYJ0.jpg

Prawie jak posty klapów, brakuje tylko

DOMINACJA JAK ZA PS2!!!!!!!!!!!!!

Dokładnie. A posty Yetiego dosłownie się czyta tak samo  :dynia:

Edytowane przez Salwador

Opublikowano

Chłopaki jakas impreza dzisiaj wieczorem w Świecie Zbiorników? :dynia:

Opublikowano

Hej Salvadore, nie obrażaj translatora Google 

Chłopaki jakas impreza dzisiaj wieczorem w Świecie Zbiorników?

pewnie chętnie, ale czy PSN działa?

Edytowane przez gekon

Opublikowano

Pamiętamy jak Ms chciał na premierę zniwelować gry używane, ale szambo zielone płakalo i prosilo na kolanach żeby z tego zrezygnowali. Boty były tak obsrane, że wyzywało MS.

Jak MS posłuchał graczy to zmienili politykę.

Nawet mi was nie żal, jak musieliscie się poniżyć w żeby wyprośić MS o używki

Tak was kocha wasz MS, czekamy na Quantum na Telegazecie.

Edytowane przez czeskimaster

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.