Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

słowo klucz "posłuchali", sony w ma w słowniku tylko "ruchanie"

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 981,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Pamiętamy jak Ms chciał na premierę zniwelować gry używane, ale szambo zielone płakalo i prosilo na kolanach żeby z tego zrezygnowali. Boty były tak obsrane, że wyzywało MS.

Jak MS posłuchał graczy to zmienili politykę.

Nawet mi was nie żal, jak musieliscie się poniżyć w żeby wyprośić MS o używki

Tak was kocha wasz MS, czekamy na Quantum na Telegazecie.

no i sam ten sprzęt kupiłeś :D ergo masz w (pipi)e wielką schizme po kutangu MS

Opublikowano

Kupiłem bo chciałem porównać z ps4, ale jak widziałem ze każda multiplatforma ssie, że exy w 720p, albo sprity halo,to wolę ps4.

Pad i cicha praca konsoli jej nie uratuje, już nie mówiąc o wstecznej z(pipi)anej kompatybilność.

Opublikowano

Opis world of tanks na psstore

itvGYJ0.jpg

:kaz:

Prawie jak posty klapów, brakuje tylko

DOMINACJA JAK ZA PS2!!!!!!!!!!!!!

BOOM HEADSHOT! :daddy:  POZAMIATANE!

Opublikowano

Świat Zbiorników :dynia:

Beka

Opublikowano

Ojej, jakiś Polaczek wkleil z gugle translate tekst i od razu takie heheszki.

Jutro pewnie znowu na wagary pojdziecie bo skończył się limit nieprzygotowań na przyrce?

Opublikowano

jutro sobota wiec do szkoly chodza tylko klapy

Opublikowano

ofi jak tam ? kompromitacji swojej osoby nadal ciąg dalszy ? czemu jesteś tak słabym klapem ? 

Opublikowano

Bo to tylko uczeń Pokrytego Spermą Kaza.

Opublikowano

w epickich   :daddy: 15 vs 15  :daddy:  zbiornik multiplayer bitew.

O kur;va, to chyba będzie nowy slogan w Console Wars 

xDDDDDDDDDDDDDDDD

Opublikowano

i to już w tym roku, jeśli nie zmienią tradycji wydawniczej.

obstawiam że pierwszy kwartał to może jakiś delikatny tease że coś się dzieje, screen albo coś. później zapowiedź dlc Porsche do FM6, po tym już większe promo FH3, materiały i demo na E3, wrzesień demo na xbl a w październiku premiera :ohboy:

Edytowane przez Colin

Opublikowano

Jeśli w tym roku nie wyjdzie Forza Horizon 3, to chyba się powiszę :D   i Brazylia ma być!

this-is-brazil-o.gif

Opublikowano

Wojna zbiornikow i wagary w sobote, weekend sie jeszcze nie zaczal a dawka mocarza w krwi klapow juz osiagnela krytyczne stezenie :obama:

Opublikowano

Pewnie że nie zmienią tradycji z forza horizon, cały taki MS właśnie jest.. Forza, halo i Sprity Halo. Połowa gier już zapowiedziana na PC.

Nowe standardy graficzne tylko na XOne 600 p i 10 klatek.

Najlepsze wygładzanie krawędzi, tylko na XOne, sam musisz się domyślić czy to przeciwnik czy z(pipi)any brak antyaliasing.

Tylko na XOne, crackdown 3 musi potrzebować mocy chmury żeby rozwalić parę budynków.

Tylko na XOne ex w jakości HD Ready , już nie musisz kupować full HD, wystarczy Ci 10 letni telewizor z kuchni jak mama gotuje obiad.

Nawet mi was nie żal, małe zielone szambo nurki.

Za dużo zielonych mocarzy, MS wlewa wam zielony szlam do tych małych główek i wysyła was na fora, żeby bronić tonącej zielonej wyspy Szambo Spencer Nurka.

Opublikowano

xD jaki słaby kubot

Jechać MS Forze Horizon 2 za 600p, 10 klatek i antialiasing 

Przypominam, że ta gra działa w 1080p w absolutnie stałych 30 klatkach i ma 4xMSAA (coś co jest praktycznie nie istniejące w grach konsolowych) xD Jezusie jaki ty głupi jesteś srotfl

EDIT: Zaraz się pewnie doyebie, że nie chodziło akurat o FH2, ale była mowa o tej grze i wpada taki zyebiszcz ze swoimi "argumentami" ;]

Edytowane przez Ins

Opublikowano

Co to jest ten czeskimaster? Jakiś alter z GO, brat yeti czy może Kaz Hirai spuścił wodę w kiblu i wypłynął na powierzchnię?

Opublikowano

Co to jest ten czeskimaster? Jakiś alter z GO, brat yeti czy może Kaz Hirai spuścił wodę w kiblu i wypłynął na powierzchnię?

Stawiam na Gejonly, takie słabe jednostki głównie z tego forum. Ofi też pewnie tam zaczynał swoją "karierę" ;]

Edytowane przez Ins

Opublikowano

bo klapy nie maja gierek i musza dopisywac sobie okruchy z blachy

Opublikowano

Swiat Zbiornikow :dynia: #szcze

Kres Zlodzieja tez nie lepsze bo co to jest? Du.pa? xD

Opublikowano

a co to za definicja ekskluzywności że gra może wychodzić na co najwyżej 2 platformy? xD

Moim zdaniem gra ekskluzywna to gra, która która wychodzi na nieparzystą ilość platform a jej okładka jest żółta 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.