Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

Wiesz, każdy możemy mieć tyle platform ile chce. Chcesz jedną? OK. Chcesz 10? OK. Ogranicza cię tylko kasa i miejsce na to.

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 981,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Fanek :mog: 

Opublikowano

Jak ktoś świadomie chce mieć tylko jedną platformę  do grania to jest po prostu baranem. Tłumaczenie się brakiem czasu, miejsca w domu czy alergią kota uznaje za kretynizm. Pozdrawiam jednoplatformowców.

Opublikowano

No tu starh chciał wystrugać śmiesznego posta na tysiąc plusików ale coś nie pykło hehs

Opublikowano

Przesyt jest tak samo szkodliwy jak niedosyt. Z konsolą jest jak z kobietą. Można mieć wiele i nie znać ani kochać żadnej, a można mieć jedną i znać ją na wylot kochając nad życie.

Dla jednych konsola to kolejny kawałek plastiku w kolekcji, dla innych małe pudełeczko pełne uczuć i wspomnień ;)

Opublikowano

Tfu, klapy wreszcie zaczęły dobrze pisać?

Wracam kiedy będzie autoklasyka... albo nie. xD Będzie YETI, on ich uratuje.

Opublikowano

Z next genami u Mendrka jest jak z kobietami.

Nie ma. Znaczy jest jakaś podstarzała, ale to tylko mama/ps3.

Edytowane przez ragus

Opublikowano

Przesyt jest tak samo szkodliwy jak niedosyt. Z konsolą jest jak z kobietą. Można mieć wiele i nie znać ani kochać żadnej, a można mieć jedną i znać ją na wylot kochając nad życie.

Dla jednych konsola to kolejny kawałek plastiku w kolekcji, dla innych małe pudełeczko pełne uczuć i wspomnień ;)

xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Mendrek proszę, skończ bo dawno przestałeś być śmieszny, teraz już mi Ciebie zwyczajnie szkoda chłopie

Opublikowano

Myślę, że Mendrek nie jest już klapem... On zmutował w coś znacznie gorszego.

Opublikowano

Fanek machnal sciane tekstu używajac frywolnego jezyka i pewnie czeka nadal na jakies plusiki :reggie:

tumblr_mwgsskUrIg1st18yzo1_500.gif

W ogole smieszne ze najpierw YETI, potem Mendrek a na koncu Fanek wala w Sobote w południe jakies sciany tekstu a tymczasem przedstawiciele innych obozów zajeci graniem. Niezla posucha na tym PS4 :yao:

Opublikowano

Haha xDDDDDDDDDDDD

poczekam jeszcze troche

Edytowane przez Fanek

Opublikowano

No tu starh chciał wystrugać śmiesznego posta na tysiąc plusików ale coś nie pykło hehs

Pykło kilka stron wcześniej  :kaz:

BTW 

Jestem w szoku pisząc: Fanek - szacuneczek  :thumbsup:

Edytowane przez Starh

Opublikowano

Jakby ktoś dociekał co znaczy ilość "D" powyżej dwóch po "X", to jest to skala bólu du*y po przeczytaniu bolesnej prawdy. I tak w poście Adiego wynosi D>1=50, czyli 50 w skali butthurta ;)

Opublikowano

Nie no xDDDDDDDDDD

Nie sądziłem, że ktokowliek będzie to czytał, ctr c, ctrl v, przecież nie chciałoby mi sie pisać ściany tekstu, mam co robić xDDDDDDDDD

Musiałem tylko zmienić pierwsze zdanie

Opublikowano

Mendrek a probowales sie ruchac z ps3?

Opublikowano

Próbował zjeść :kaz:

ps3smashed.jpg

Opublikowano

Próbował zjeść :kaz:

ps3smashed.jpg

Ja bym jednak obstawiał, że wsadzał pałke, ale brzuch mu opadł

Opublikowano

Z next genami u Mendrka jest jak z kobietami.

Nie ma. Znaczy jest jakaś podstarzała, ale to tylko mama/ps3.

o jezu jak przeorane :obama:

Opublikowano

Kobieta jak ps3 ..... tylko dla osób niezbyt wrażliwych i dla Mendrka

article-2251128-169826AB000005DC-939_102

Opublikowano

Jakby ktoś dociekał co znaczy ilość "D" powyżej dwóch po "X", to jest to skala bólu du*y po przeczytaniu bolesnej prawdy. I tak w poście Adiego wynosi D>1=50, czyli 50 w skali butthurta ;)

jedyny X jak znacie to press X to watch cutscen, klapiszonie bez kąsoli

Opublikowano

Spasiony prawiczek robiący porównania z kobietami w roli głównej  :rofl2:

Opublikowano

12548995_1118705258169640_81707110025920

xD 

Opublikowano

W końcu ktoś zrobił z The Order to czym ten twór miał być:

Miłego oglądania :reggie:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.