Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

prawie jak raidenem w mgs2

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 981,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

może by zmężniał trochę to dałoby radę 

Opublikowano

@ludwes

mam ogrywac remastery, ktore ogralem na poprzedniej generacji? czy super exy na ps4 w postaci jednej sztuki?

Lepiej kręcić bekę z PS4, bo na konsoli, na którą wyszło 10 razy więcej gier (bo jest dużo dłużej na rynku, to oczywiste), masz większy backlog.

Opublikowano

Lepiej grać w sranczartet :kaz:

Opublikowano

ogralem na 360 luzno pod 100-150 tytulow od 2008 do 2013 roku. na ps4 od 2013 roku ogralem max 20. jakos watpie, ze przez najblisze dwa lata wyjdzie 80 ciekawych tytulow

nie ma sie co oszukiwac, ta generacja to nedza i oprocz kilku ciekawych gier jestesmy zalewani remasterami remasterow. a gdzie nowe ip?

Opublikowano

No rdr lepiej ograć bo w tym roku nowa część :banderas: NA PEWNO BĘDZIE, MOGE SIĘ ZAŁOŻYĆ.

Cokolwiek nowego od Rockstaru to będzie banderas.

Choć najchętniej wróciłbym właśnie na ich dziki zachód i powciągał związane zakonnice na tory. :problem:

Edytowane przez Hum

Opublikowano

Wchodzi człowiek po weekendzie w CW, a tu forumowy fat princess rozważa filozoficznie wady życia z wieloma kobietami

:dynia:  :dynia:  :dynia:  :dynia:

zbiornikowo

Opublikowano

Ehhh ta dzisiejsza młodzież nic tylko bondage im siedzi w głowie...

Lepsze to niż nintendowskie tentacle

Opublikowano

bondage

tentacle
Chyba się starzeje, bo nie mam pojęcia o czym Wy piszecie...

Edytowane przez Hum

Opublikowano

tentacle

3dp_tentacle_octopus.jpg

w uproszczeniu, resztę sobie sam dopowiedz :Coolface:

Opublikowano

ale masz backlog hum

Opublikowano

W takie gierki to niech Mendrek sobie gra, gdy mama nie patrzy.

Opublikowano

mysle ze w tentacle mendrek ma calaka

Opublikowano

To by tłumaczyło kształt jego rąk.

Opublikowano

bondage

tentacle

Wypisz, wymaluj klapersy. Też lubią być wiązani i upokarzani przez Sony. Grają w to destiny, bo niczego innego nie ruszą i wmawiają sobie, że dobre

xDDD

Opublikowano

No i to są nowatorskie pozycje dla których warto kupić Smoka i Occulusa, a wy dalej co? Pif paf kapiszonami w korytarzu i skakanie krasnalami w kosmosie? :reggie:

Opublikowano

No i to są nowatorskie pozycje dla których warto kupić Smoka i Occulusa, a wy dalej co? Pif paf kapiszonami w korytarzu i skakanie krasnalami w kosmosie? :reggie:

Kąpałeś się dzisiaj ze starym? :Coolface:

Edytowane przez Figuś

Opublikowano

Zaraz pewnie zapowiedzą port na PS4, który wyjdzie za dwa lata, ale najważniejsze, że Yeti będzie mógł dopisać kolejnego eksa do listy.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.