Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

blacharze maja silna heteroseksualna psyche i dlatego moga grac w kąpanie sie ze starym czy kopanie sie po jajcach

klapom to przeszkadza bo powracaja wspomnienia z dziecinstwa i czemu podczas dnia ojca budzą sie w srodku nocy zlani potem, a na swoim mieszkaniu gdy żona mówi "kochanie może do łazienki zamontujemy wanne zamiast kabiny?" odpowiadają "TO NIE TAK, CHCIAŁEM PLAYSTATION POWIEDZIAŁ ŻE TYLKO UMYJE MI PLECY"

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 981,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

No rdr lepiej ograć bo w tym roku nowa część

Nie no RDR to sobie bym zostawił na koniec, jak już naprawdę nie będziesz miał co robić (czyt. jak już Ci zostanie tylko obecna generacja)

Opublikowano

Blacharze kupują te swoje kaczki (wcurwia mnie okreslenie smok, sugerujące silne i pozytywne konotacje) z kartami graficznymi droższymi od konsol dla "takich" gierek. Bekaaa! :yao:  :dynia:

Opublikowano

Ale smok to karta

Opublikowano

ja pier.dole ten czezare to gorszy na niż klapy 

Opublikowano

no taki klapek z xboxem

Opublikowano

Pięknie zielone szambo się wykańcza,nic tylko czekać aż zaleje nas ogrom najlepszych gier na ps4 i zieloni bracia zjadą zielonym szlamem do bajora.

Opublikowano

Ja prdole, widzisz i nie grzmisz.

Opublikowano

przejął pałeczkę po yetim w suchym i powtarzalnym (pipi)eniu od rzeczy.

Opublikowano

A ja nadal czekam na te "dobre" gry i nic.

Na razie jedynymi dobrymi grami są Bloodborne i ew. Infamous. The Order 1886 fajny, ale zdecydowanie za krótki, Until Dawn to film. A tak? W co tu grać?

Choć jest nadzieja. Nie, nie chodzi o Uncharted 4 bo to obcinanie kuponów. Chodzi o Ratchet & Clank, remake bardzo fajnej platformówki. :)

Opublikowano

The Order

Fajny

Dalej nie czytałem.

Edytowane przez Hum

Opublikowano

Powtarzam the order znajduje się w top 3 exclusive 2015

Przykry musiał być ten 2015 dla PS4 skoro taka padak się załapała do top3 na jakiejkolwiek liście...

Opublikowano

nic tylko czekać

Widzę, że u klapów nic się nie zmieniło xD Jak dobrze nie być jednoplatformowcem.

Opublikowano

jaka konsola taki top

Opublikowano

Brawo, nic tylko pogratulować Waszej głupocie. Kupujcie dalej takie gó.wna i wsadzajcie te gry na jakieś topy. Dajecie tylko zielone światło twórcom takich raków na robienie kolejnych wydmuszek na 6h za grube pieniądze... A zresztą yebać to, do kogo ja się produkuje. :yao:

Opublikowano

Wyszła na PC, raz.

To było na samym początku konsoli, dwa. Gdyby The Order pojawiło się na samym początku to jakoś by się to przetrwało.

To nie robiło studio od Microsoftu, trzy. Robiło to Crytek.

A właśnie XONE nie lepszy. Sunset Overdrive, Halo 1-5 i Rare Replay. Dałbym jeszcze Gears of War, ale to mają być exclusivy, więc...

A, i Forza Motorsport 6.

Edytowane przez tomzacz

Opublikowano

Ryse raczej nikt nim bronił własną krwią jak klapy Orderka. Którzy wygłodzeni brakiem gier widzieli w nim Mesjasza i polecieli do sklep, by dać się załadować w anusa, płacąc za to 250 zł.

Edytowane przez Hum

Opublikowano

Ryse był na premierę XO i już dawno nikt o tym szrocie nie pamięta. A orderek będzie wymieniany przez klapy jeszcze przez kilka lat. 

Opublikowano

Ryse był na premierę XO i już dawno nikt o tym szrocie nie pamięta. A orderek będzie wymieniany przez klapy jeszcze przez kilka lat.

Patrząc ns listę exow na ten rok, to będzie inaczej.

:kaz:

Opublikowano

Nawet fajnie się zapowiada, ale... to samo miało być w poprzednim roku. Znowu pewnie wyjdzie jakaś klapa. :/

Opublikowano

A mógłbyś ja podać ? bo gdzieś mi umknęła :yao:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.