Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

A mógłbyś ja podać ? bo gdzieś mi umknęła :yao:

Chodzi ci o tą na taczera? To nie ma sprawy, na PS4 nie podam bo siedze w pracy i jestem nieco zajęty, mam tylko czas na posty, które pisze sie w 10 sekund, czyli z listą exow na korkiego się wyrobie.
  • Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 981,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Wierzymy w Ciebie.

Opublikowano

Zamiast pisać tej długiej wiadomości możesz po prostu podać listę gier. :dunno:

Opublikowano

na ps4 nie gram bo buduje dom

na ps4 nie podam bo siedze w pracy

xdd

Opublikowano

To może ja podam:

- Halo

- Forza

- Quantum break

reszta w spoilerze

Opublikowano

Fanek, zapomniales o pudzianach od randomow wyglądające jak remaster. Ten linup coś mi przypomina, chyba go widzę co roku <wymioty.gif>

Od 8 lat co roku te same, splesniale kotlety, a ci się jeszcze cieszą. :yao:

Nie ma to jak różnorodnosc w królestwie niebieskim, od Ratcheta po Rime, a kończąc na TLG :banderas:

Edytowane przez YETI

Opublikowano

jezu rime xd

Opublikowano

TLG :banderas:

Jeśli gra nie wyjdzie w tym roku, obiecuje kermit zje swoje kapcie!

Opublikowano

nic nie musisz jeść, wystarczy ze jestes klapem

Opublikowano

Exy w tamtym roku na ps4 były tylko 3 bloodborne, until dawn i order. Dlatego jest w top 3. Grałem w wiele lepszych gier na ps4 ale nie były to exy : soma, rapture, tales of zeistra, dragon quest heroes

Opublikowano

Wyszła na PC, raz.

To było na samym początku konsoli, dwa. Gdyby The Order pojawiło się na samym początku to jakoś by się to przetrwało.

To nie robiło studio od Microsoftu, trzy. Robiło to Crytek.

A właśnie XONE nie lepszy. Sunset Overdrive, Halo 1-5 i Rare Replay. Dałbym jeszcze Gears of War, ale to mają być exclusivy, więc...

A, i Forza Motorsport 6.

Lepszy kur.wa. Wystarczy, że XOne ma najlepsze wyścigi generacji (do czasu wyjścia następnej części) i już mnie mają. Chyba nie muszę mówić o jaką grę chodzi.

Edytowane przez MYSZa7

Opublikowano

Najlepsze wyścigi ma sony driveklap a w tym roku demo z pańskiego stołu gt.

Edytowane przez blantman

Opublikowano

I0diLM0.png

pamietacie? nadal kisne

Opublikowano

Blatman, jeszcze zapomniales o Old Hunters, który średnią ośmieszył najlepszy linup w historii korkiego. :yao:

Zresztą to trudne nie było, jak sie wystawia gejlo gameplayowo nie różniące się niczym niż halo3 na dodatek z taką sama grafika jak ta gra tylko w hd.

DC kapitalna gra, zresztą widać po temacie na forum, ciągły ruch, wyzwania i community wreczajace sobie nagrody. Jeżeli już mowa o tym racerze, który jako pierwsza gra na ps4 ośmieszyła tytany. Wczoraj odpaliłem ostatni event w Japonii, ofiarą był pewien blacharz. Mina bezcenna, został zaproszenie na koniec kwietnia, najpierw kop w ryło od Ratcheta, a później ostateczne ko od Nathana :kaz:

Edytowane przez YETI

Opublikowano

Zabawna ta hipokryzja botków swoją drogą. Zarzucają że ktoś nie gra jeszcze na PS4, by za chwilę pisać że nie ma wartych ogrania gier na PS4. Widać że nie po drodze im z logiką, także postronny czytelniku sam widzisz że to hucpa i oszuści :)

Opublikowano

Napisałem bloodborne w top 3. Rozumiem że dla ciebie top 3 gier na ps4 w tamtym roku to :

1. Bloodborne

2. Dlc do bloodborne

3. Dlc do driveclub

Ja (pipi)e co za klapy....

Opublikowano

4. jubileuszowy patch do driveclub dodajacy lobby

Opublikowano

Przecież yeti od 2 lat gra tylko w TLOU i TLOU HD oraz Drivecluba, teraz dostał Bloodborne i dlc do niego to już w ogole mu starczy do końca generacji. A jak mu jeszcze rzucą U4 i totemy w multi to koleś nie bedzie wiedział w co ręcę włożyć. 

Opublikowano

Boty i logika? To tak jakbyś napisał x-taczer i grafika. :yao:

Opublikowano

A jak mu jeszcze rzucą U4 i totemy w multi to koleś nie bedzie wiedział w co ręcę włożyć.

Dokładnie, te problemy niebieskiej szlachty. Taka rada dla osób mających mało czasu, kupujcie xkorkiego, ogracie wszystko bez problemu. U mnie już w kominku sie pali, czasu znacznie więcej, ale i tak jak spojrzę na pierwszy kwartał, to nic tylko wysłać do Kaza wiadomość czy aby nie przesadza. Amplitude, SFV, Witness, Firewatch, Alienation, Shadow, U4, Ratchet. Fanek, o czym zapomniałem?

A jak ktoś ma xboxa to może spokojnie budować dom. 10h na korytarzyk w QB i wolne do następnej forzy i gejlo.

Opublikowano

A jak mu jeszcze rzucą U4 i totemy w multi to koleś nie bedzie wiedział w co ręcę włożyć.

Dokładnie, te problemy niebieskiej szlachty. Taka rada dla osób mających mało czasu, kupujcie xkorkiego, ogracie wszystko bez problemu. U mnie już w kominku sie pali, czasu znacznie więcej, ale i tak jak spojrzę na pierwszy kwartał, to nic tylko wysłać do Kaza wiadomość czy aby nie przesadza. Amplitude, SFV, Witness, Firewatch, Alienation, Shadow, U4, Ratchet. Fanek, o czym zapomniałem?

O dobrych grach. 

Opublikowano

Ja nie moge sie doczekac az Yeti kupi SFV zagra ze mna z 10 walk i wystawi na Allegro z wysylka przed weekendem ( bo gra wychodzi we wtorek )

xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.