Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

Amplitude = gorsze Audiosurf? Niedawno wyszła dwójka.

SFV, Witness także na PC

Alienation pewnie trafi na PCta, ale na razie to exclusiv

Shadow wygląda raczej słabo.

Uncharted - odcinanie kuponów

Ratchet - na to liczę

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 981,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

SFV wychodzi jeszcze na coś poza PC?

Opublikowano

SFV wychodzi jeszcze na coś poza PC?

Wychodzi jeszcze na jakas konsole za jakies 380zł z wliczonym kosztem versus online.

Opublikowano

no i arcade stickiem bo pady od ps4 się szybko posypią czyli jakieś 1400zł wychodzi, tyle co smok beczunia

Opublikowano

Zabawna ta hipokryzja botków swoją drogą. Zarzucają że ktoś nie gra jeszcze na PS4, by za chwilę pisać że nie ma wartych ogrania gier na PS4. Widać że nie po drodze im z logiką, także postronny czytelniku sam widzisz że to hucpa i oszuści :)

I tak ją kupisz, prędzej czy później. Więc to w Twojej głowie brakuje logiki.

A, że niby czekasz dopóki te gry w końcu się pojawią? No żebyś się nie przeliczył. :kaz:

Włączysz pierwszą lepszą gierkę na swoim monitorku, tak ob.srasz się graficzką, że aż klapki bardziej Ci się dokleją do mordy, po czym przylecisz na forumek spuszczać się nad niebieskim dobrem, które na Ciebie spłynęło.

Edytowane przez Hum

Opublikowano

1 gierka z blachy zeby ograc na konsoli trzeba dac tyle co smok xdd ladnie was zapinają

Opublikowano

Lol SF wychodzi we wtorek? (pipi) trzeba szybko kupic SFV żeby nabić battle pointsy na klapach, dla których to bedzie pierwszy i ostatni tydzień z tą grą.

Opublikowano

Nie moge sie doczekac az kupie SF za 50 zl z 10ej reki na forumku :banderas:

Opublikowano

Chyba tyle:

styczen - amplitude, witness
luty - SFV, firewatch, gravit rush remasterd, Unravel :banderas:
marzec - alienation, shadow of the beast, The Heavy Rain and Beyond: Two Souls Collection

kwiecien - Ratchet, Uncharted 4

Edytowane przez Fanek

Opublikowano

Ja nie moge sie doczekac az Yeti kupi SFV zagra ze mna z 10 walk i wystawi na Allegro z wysylka przed weekendem ( bo gra wychodzi we wtorek )

xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Ale będziemy grać w najlepszą bijatyke na rynku <3333333333333333333333

Ale najpierw Witness, później Firewatch, końcówka marca 4 osobowy coop w Alienation, a w kwietniu taaaaaaaaaki banderas.

<3 SONY <3

Ps. I teraz spoglądam na zielone szambo i widzę tylko gif z michałem dzordanem :yao:

Edytowane przez YETI

Opublikowano

yeti jak tam się gra w mgo z ekipą? 

xddddddddddddddddddd

Opublikowano

na czym będziecie grać w sfv pecetowcy? klawiatura czy pad od xboxa? xDDDDDD

Opublikowano

Gdybym ja pracował latami w marketingu telefonicznym to chyba nie zdecydowałbym się na zarzucanie komuś oszustw i hipokryzji  :shotgun:

Opublikowano

Mendrek zaprasza na pokazy garnków i pościeli? :dynia:

Opublikowano

na czym będziecie grać w sfv pecetowcy? klawiatura czy pad od xboxa? xDDDDDD

Na czitach :Coolface:

Opublikowano

Ja nie moge sie doczekac az Yeti kupi SFV zagra ze mna z 10 walk i wystawi na Allegro z wysylka przed weekendem ( bo gra wychodzi we wtorek )

xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Będzie jak z DC, gdy Ficek? go nagabywał żeby w końcu zaczął coś grać bo tylko im cenne miejsce w klubie zajmował ;)

Opublikowano

No tak jak nasz kasanowa domator mówi, kiedyś pracowałem w telemarketingu (bo co może dostać student po marnym technikum?), jak jeszcze ludzie nie byli tak uprzedzeni :) Dawało się zarobić :) Ale praca to praca, ale żeby być hipokrytą w swoim hobby to już wyższy poziom patologii :D

Hum, bez obaw. Nie mam ciśnienia, ogólnie to nie czuję potrzeby. Na pewno nie kupię, bo gimboty się rzucają że nie mam PS4. Jakby nie byli hipokrytami, to by nawet się cieszyli że ich xbox nie dostaje sprzedażowo po mordzie bardziej.

Yeti ma rację. Z logiką gimboty są na bakier. Wyziera z nich frustracja. Wiedzą że nie są w stanie przekonać kogokolwiek do Microsheetu i do Xboxa, więc próbują docinać konkurencyjnemu obozowi. Szkoda mi ich, jak i hejterów Sony. Muszą walczyć z okrutną rzeczywistością...

Opublikowano

Co tam następnego wyśmiejesz wiesław? praca, wygląd już odhaczone może teraz beczunia z domu albo auta co? Ja pyerdole jesteś żałosny.

Opublikowano

pawcio jaki berserk mode w obronie klapów :obama:

Jednak tylko Kyo normalny z tej ekipy kubotów. :xboss: 

Opublikowano

Trzęsie mną jak patrzę na tego gniota.

Opublikowano

pawcio jaki berserk mode w obronie klapów :obama:

Jednak tylko Kyo normalny z tej ekipy kubotów. :xboss:

buda rudy neobocie  :shotgun:  :daddy:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.