Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

suteq tylko sie nie zesraj xD

xdxdxdxdxdxdxdxdxdxdxdxdxdxd

ok

Pawcio, podobno dałeś mi minusa bo obraziłem uncharted. Czy to prawda?

Wiem, że prawda. :cool: 

Edytowane przez suteq

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 981,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Jak się leją po mordach. :obama:

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

ehh pamietam jaranko mgs v jakby to bylo wczoraj

oo sr.am koniem a potem podpinam balon do jeepa jezu moge wszystko,

mgo? nie moge sie doczekac, zbieramy ekipe, bedziemy diamond dogs, salutuje w kiblu

xdddddddddddddd

Edytowane przez kermit

Opublikowano

sutek za obrażanie anczartet to ja ci stopy co najwyżej ucałuje. #teamyebaćunchartedsomuch

Opublikowano

yeti nawet nie odpowiedział na pytanie o granie z ekipą w mgo  :smutas:

taka była impreza

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Dom budował, to nie miał czasu na głupoty :dunno:

Opublikowano

Panowie, po ograniu Donkey Konga TF i Lego City Undercover jaki tytul byscie polecali zeby rak sie mogl troche odegrac? The Division? A moze jakis remasterek?

Bo wiecie jak to jest, zeby zycie mialo smaczek, raz Nintendo a raz raczek :cool:

Opublikowano

GoW 3 Remaster, polecam.

Opublikowano

oczywiscie, że destiny

Opublikowano

A Ty marchewo nie miałeś gdzieś wyjść? :[ 

Bansai, jeśli chcesz raczka, to zagraj asasina 

Opublikowano

suteq no bądźmy szczerzy Diamentowe Pieski trochę nie wypalily :P

Opublikowano

Guwniaki z konami z(pipi)aly sprawe :[ jak mozna bylo tak z(pipi)ac MGO3 po swietnej 1nce i 2jce to ja nawet nie...

Ale chociaz Psiaki w inne gry grajo po necie wiec cala akcja nie poszla na marne :cool:

@bluber

Destiny? Rak ma sie troszke odegrac, a nie od razu pojsc w defcon 5 z przerzutami na inne organy xd

Opublikowano

Wygrywa ten kto biega jak kura bez glowy SMG maja wiekszego kopa niz ciezkie karabiny, pociski z snajperki innej niz Brennan maja okolo pol sekundy opoznienia pomiedzy wystrzeleniem pocisku a jego dojsciem do celu, Stealth jest przegiete. To tak na szybkosci

Opublikowano

Też bym pograł w jakiegoś raka jak na janusza przystało, ale chyba nic ciekawego nie ma. Chociaż może bym wziął tę kolekcję Residentów. :cool: 

Opublikowano

Możliwe ze 3 mapy i 2 tryby :yao: tasowanko do tego multi jakie uskuteczniał yeti to chyba nigdy nie zapomnę xD

Opublikowano

Jezeli chodzi o mapy i tryby to jest to poziom Battlefornta ;d A biorac pod uwage ze to tylko dodatek a nie pelnoprawna gierka to i tak MGO wypada lepiej :f

Opublikowano

Pamiętajcie, im większy hajp yetiego tym większy crap :)

Opublikowano

Cale szczescie w SFV przegralem lekko 1500 walk ( podczas drugiej bety bylem 5 w swiatowym rankingu jedna pozycje za Infiltration xD ) wiec wiem ze gra bedzie dobra i nawet Yeti jej nie s(pipi)i ;f

Opublikowano

Prawda to, że zwiększyli tolerancję inputów?

Opublikowano

W ostatnim buildzie w jakiego grałem tolerancja była mniejsza niż w SF4 ale najtrudniejsze linki to 3fr. Capcom tłumaczy to tym że chcą żeby online było competitive bo deal który zawarli z Sony stawia bardzo mocno na esport grany online.

Opublikowano

No to spoko. Liczę na jakość online taką jak w IV i można napie,rdalać.

Opublikowano

The Witness :

• VideoGamer - 100 
  • We Got This Covered - 100 
  • Destructoid - 100 
  • IGN - 100 
  • Game Revolution - 100 
  • Game Informer - 93 
  • PCWorld - 90 
  • GameSpot - 90 
  • PlayStation LifeStyle - 90

Srednia 88 na MC juz.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.