Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

willy masz jakieś filmiki jak grasz? Chciałbym zobaczyć jak forumowicz rozpierdala w jakąś bijatykę. 

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 981,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Ragus w SF4 online w sporej mierze bylo wlasnie z(pipi)ane przez to ze promowalo postacie proste w prowadzeniu jezeli ofensywa twojej postaci opiera sie np na 1fr linkach zeby trzymac pressing to przy 2/3fr laga bylo to wykonywane tylko na zasadzie pamieci miesniowej a nie faktycznej reakcji na to co dzieje sie na ekranie teraz bedzie latwiej robic swoje i bedzie to gra easy to play hard to master... Z drugiej strony zobaczymy jak SFV bedzie sie rozwijac bo juz teraz widac kilka problemow jak zbyt silna Chun czy Birdie.

Opublikowano

Chodzi mi tylko o to, że w porównaniu do konkurencyjnych bijatyk w IV dało się grać. Jak sobie przypomnę Soul Calibura IV to xD.

Chun czy Birdie

Jak Sagat w vanilla IV?

Opublikowano

The Witness? A co ta gra robi w dziale PS4?

http://store.steampowered.com/app/210970/?l=polish

To co 3/4 gier w dziale x-taczer.

Te oceny dla Witness :fsg:, blachy i tak nie kupią bo 145zł na stimie, biedaki. :yao:

A boty co? Pewnie kalimba, hahahah.

ALE TEN ROK ZACZYNA SIĘ DLA NADKONSOLI, a za rogiem :banderas: Firewatch, SFV, Alienation, Ratchet i U4 :banderas:

Edytowane przez YETI

Opublikowano

The Witness jaki crap na 8. :pawel: 

Opublikowano

Złotówy z pecetów poczekają z rok aż będzie promocja :kaz:

Opublikowano

@Ragus

Jak Chun w SF3

@suteq

Tutaj jakieś głupie combo które odkryłem w 10 minut grania w SFV

A tutaj masz moja walkę z jednym z najlepszych graczy Millia online

Ogólnie to mało uploaduje bo mój Internet średnio na to pozwala pewnie z premierą SFV będę czesciej wrzucal rzeczy na noc.
Opublikowano

Srednia 88 na MC juz.

ŻADEN EX NA X-TACZERA NIE MA TAKIEJ ŚREDNIEJ :pawel:

Ale będzie grane :banderas:

Opublikowano

The Witness? A co ta gra robi w dziale PS4?

http://store.steampowered.com/app/210970/?l=polish

To co 3/4 gier w dziale x-taczer.

Te oceny dla Witness :fsg:, blachy i tak nie kupią bo 145zł na stimie, biedaki. :yao:

TPeeg2Z.png

:yao: :yao: :yao:

Nie mam pytan, bardziej otwierajcie dupska :kaz:

Edytowane przez Velius

Opublikowano

Faktycznie, absurd totalny.

Zresztą pewnie po miesiącu będzie za mniej niż 100 zł.

Opublikowano

Ej, ta gra nie wychodzi w cyfrowej dystrybucji? 

Opublikowano

269zl za gierke z ios xdddd

Opublikowano

Gierka z komórek za ĆWIERĆ TYSIĄCA POLSKICH ZŁOTYCH.

:dynia: 

Opublikowano

To nie może być prawdziwa cena, nie ?

Opublikowano

No ja nie wiem Karol skąd posądzenie o kasanowość, może powinienem dziękować bo to teraz modne być męską szmatą ale jednak u mnie jedna baba od lat, zero skoków w bok i nigdy nie chwaliłem się że jest inaczej.

Zgadzam się z Pawciem, że pojazd po robocie był słaby. Mea culpa.

ps. szrot 4 nadal pozostaje jednak gunvem obesranym.

Opublikowano

Wieslaw jak masz taki problem z swoim bylym kumplem to wez zalatw sprawe jak na kogos z Myslowic przystalo i przy(pipi) mu piecem atomiokiem w plecy jak bedzie z familioka wychodzil a nie zachowuj sie jak polaczek wyciagajac czyjes zycie prywatne na forumek :D

Opublikowano

No wzięli to z du,py bo ta gra póki co nie wychodzi w retailu więc to tylko place holder z ceną z du,py chociaż biorąc pod uwagę dość wysoka cenę cyfrowa to nie zdziwił bym się jakby za 199 sprzedawali by to

Edytowane przez _Be_

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.