Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

hmm powodzenia z taką ceną xD

No, blachary biedaki na pewno nie kupią, poczekają rok na jakąś promocje, co za raki branży. Goty gierka, 10/10 od ign, żaden kolejny fps, coś świeżego, a te biedaki mają wywalone na taką perłę, tzn. może by kupili, ale rodzie kasy nie dadzą. Na całe szczęście są posiadacze Nadkonsoli, którzy chętni zapłacą te 40$ za tak świetny produkt.

A boty co, a boty kalimba :yao:

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 981,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

To nie może być prawdziwa cena, nie ?

Nie jest. 40$/37€.

Chyba uzywana ?

http://konsoleigry.pl/gry-na-ps4/1361-the-witness-ps4.html

http://www.ultima.pl/ct/playstation-4/gry/przygodowe/the-witness

http://swiat-gier.com/akcja-i-przygoda/14285-the-witness-ps4.html

269zł młody kawalerze :daddy:

Piosenka która swietnie moze podsumowac cala generacje PS4 i te piekne ceny :banderas:

Edytowane przez Velius

Opublikowano

Wieslaw jak masz taki problem z swoim bylym kumplem to wez zalatw sprawe jak na kogos z Myslowic przystalo i przy(pipi) mu piecem atomiokiem w plecy jak bedzie z familioka wychodzil a nie zachowuj sie jak polaczek wyciagajac czyjes zycie prywatne na forumek :D

Jak najbardziej masz rację, przepraszam wszystkich zdegustowanych jak i samą 'ofiarę'.

Zgadzam się na karę w postaci bana czasowego lub stałego według uznania.

I nie, nie idę na klatkę z kaflokiem. 

Opublikowano

The Witness? A co ta gra robi w dziale PS4?

http://store.steampowered.com/app/210970/?l=polish

To samo co Ori,Ryse i Killer instinct w dziale xboxa.

Więc zgadzamy się, że multiplatformy powinny być w odpowiednim sobie dziale :)? Bo Vanishing of Ethan Carter też widzę się trochę zagubiło.

Opublikowano

swiat gier widze najlepsza oferta 268,90 bierzecie tam czy ma ktos lepszą cene

Opublikowano

Klapy dają się nieźle rucha.ć z tymi cenami ;] Takie Ori pamiętam, że na premierę chyba za 69zł kupiłem.

Opublikowano

Dziękuję za pomoc w dojrzeniu istoty problemu :-)

Opublikowano

Klapy dają się nieźle rucha.ć z tymi cenami ;] Takie Ori pamiętam, że na premierę chyba za 69zł kupiłem.

Dokładnie xD

Ta wiadomość stanowi potwierdzenie dokonania zakupu następujących pozycji od firmy Microsoft:

Data zakupu

11 marca 2015

Suma tego zamówienia: 69,99 zł

Pozycje

Ori and the Blind Forest

Cena: 69,99 zł

Ilość: 1

Opublikowano

swiat gier widze najlepsza oferta 268,90 bierzecie tam czy ma ktos lepszą cene

Srodki na koncie dopiero za kilka dni, zaklep mi kermit jedna sztuke bo za taka cene grzech nie wziac :obama:

Opublikowano

1400 za SF IV.

270 za grę z IOSa

500 za Batylfilda

230 za 3 remastery z wyciętym multi.

NIKT WAS TAK NIE WYRU,CHA JAK SONY XDDDDDDDD

Opublikowano

Gra ma starczyc na 100h więc wychodzi jakieś 2.70 polskie złote za godzinę gry więc wynik bardzo dobry. Że niby co, szkoda wam poświęcić kilka puszek Harnasia? Nawet mi nie żal biedoty.

Opublikowano

Za 2,70 to ja kupuję Perłę Export drogi Panie

Opublikowano

Za 2,70 to ja kupuję Perłę Export drogi Panie

To drogo kupujesz :yao: chmielowa lepsza :sorcerer:

Opublikowano

RAGUS SONY NIE PRODUKUJE I NIE SPRZEDAJE ARCADE STICKOW SFV mozna za £40 kupic xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD TANIEJ NIZ GRA NA iOS XDDDDDDDDDDDDD :dynia: :dynia: :dynia:

Opublikowano

Graja na xboxie, pc i jeszcze piją szczochy dla meneli :yao:

Blacho boty nie wychodzą poza pewien, szambiarski poziom.

Edytowane przez YETI

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Nie rozumiem tej nagonki na cenę the witness. Nie od dziś wiadomo że ps4 to jedyne miejsce gdzie deweloperzy mogą zarobić na swoje godne życie, a Pan stojacy za ta gra wziął kredyt na jej ukończenie. Myślę że Yeti, jako że sam niedawno postawił dom, zrozumie ten strach przed utrata wszystkiego co osiągnęło się w życiu i kupi giereczke day one za okrągła sumke. Mam nadzieję że podobną solidarnością wykaże się reszta baronów gamingu, oczywiście bardzo dobrze że gra wychodzi tylko cyfrowo, używki zabrały by część profity z ciężkiej pracy developera ale wyśmienicie że trafiło to na community psn które z chęcią wydaje swoje pieniążki na wersje cyfrowe gry, a pudełka kupuje wyłącznie w celach kolekcjonerskich.

Osobiście licze na wersje rozszerzona z season passem umożliwiającym wpłatę na kickstartera na kolejny projekt tego Pana.

Będzie dobrze, tylko Sony.

Opublikowano

Wites, (pipi), klapiszcza dostają pctowego indora jakich pełno u nas i jeszcze muszą płacić za to 3 stówy xD za cyfrówkę!!!! 

sony wie jak ruchać, wiedzą, że to jedyna gra jaka wyjdzie na trójnoga i mogą dowolnie podbijać ceny

Edytowane przez gekon

Opublikowano

Co ten Pan Kojima, wylądował jeszcze w Lonydnie na koniec

http://www.dualshockers.com/2016/01/24/hideo-kojima-is-in-london-meets-with-his-soul-master-midge-ure/

Przypomnijmy wcześniej zaliczył wszystkie duże studia Sony w USA

Jego kolejna gra to będzie arcydzieło?

hideo-kojima-620x349.jpg

Bansai już pewnie wiesza plakat na ścianie

Edytowane przez Fanek

Opublikowano

Niech próbuje, może kiedyś mu się uda

Opublikowano

Ta gra serio kosztuje u nas 270 zł? A głupi MS sprzedawał Ori po 70 zł :P

Tak na marginesie to musi być chyba błąd bo gra jest wyceniona na 40$, a 270 zł to chyba na PSN po przeliczeniu gier z 70$.

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

DOMINACJA JAK ZA PS2!!!!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.