Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano
Bansai już pewnie wiesza plakat na ścianie

?

Gardze tym chinolem, biedaczek po fenomenalnym MGSie 1 dostal raka mozgu pracujac przy drugiej odslonie, mial potem jeszcze chwile klarownosci pracujac przy 3jce, no ale od tamtej pory to [*]. Juz nawet w temacie MGSa V przed premiera gardzilem.

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 981,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Chodzi Ci o PS Store? Nie, jeszcze nie mam wystawionej gry/ceny.

Opublikowano

Bansai już pewnie wiesza plakat na ścianie

?

Gardze tym chinolem, biedaczek po fenomenalnym MGSie 1 dostal raka mozgu pracujac przy drugiej odslonie, mial potem jeszcze chwile klarownosci pracujac przy 3jce, no ale od tamtej pory to [*]. Juz nawet w temacie MGSa V przed premiera gardzilem.

Ale zostawiałeś konsolę 24h na chodzie aby platyne zrobić. :cool:

Opublikowano

Yyy... nie?

Poza tym gardze chinczykiem, nie MGSem V :cool:

Opublikowano

No jak nie, a bomba to ile się robiła e? 

Sam pisałeś, że konsola działa bo bez tego przecież nie idą procenty w grze. 

Opublikowano

No ale to podczas grania sie bomba robila, ja po prostu sporo idle'uje na konsoli to moze stad ci sie to przekonanie wzielo xD

Gdybym ja zostawil na noc (i mial nieprzespana noc dzieki odrzutowym silnikom plejki) to moze bym byl w top 50 platyn, ale olalem to w pizdu i top 100 musi wystarczyc. :dunno:

Poza tym jak mozna hejcic te gre, no ja nie wiem :cool:

Opublikowano

MGS V za gameplay ma u mnie 10/10, za fabułę 7/10. GOTY 2015 jednak w moich oczach nie mógł zostać bo Wiedźmin po prostu jest najlepszy. W sumie nie wiem co  z Batmanem (bo chyba miał jakieś tam nominacje).

Ale hejtowanie Arkham Knight to już grzech. Batmobil jest mega xDDD

Edytowane przez Nemesis

Opublikowano

MGS 5/10

Opublikowano

Arkham Knight: Wojny Zbiorników 4/10

Opublikowano

Ten gejplej to jest spoko ale niech pierwszy rzuci kamieniem ten, który po 30 godzinie nie wpadał to tych baz na jana bez przyczajki, bo po tylu godzinach AI znało się już na pamięć.

Opublikowano

To taki assasins creed z możliwością kucania

Opublikowano

Ten gejplej to jest spoko ale niech pierwszy rzuci kamieniem ten, który po 30 godzinie nie wpadał to tych baz na jana bez przyczajki, bo po tylu godzinach AI znało się już na pamięć.

Nie no bez przesady. Chyba przez całą grę grałem tak, że najpierw po cichu się wszystko staram robić, a jak już coś się yebie to na jana. Grzech było nie skorzystać z możliwości jakie oferował mgs. 

Opublikowano

dokładnie, je.banie na pałe z quiet i czyszczenie posterunków żeby tylko skończyć, do smieci panie kojima

Opublikowano

sterowanie postacią/model jazdy konno oraz animacje TPP zjadły dupą GTA V I TLOU razem wziętę, ale po tych 40h do człowieka zaczynało docierać że dostał materiał na max 25h kampanii.

gdybym nie czytał recenzji i podobnie jak fani 1-3 nastawiał się głownie na fabułę pewnie płakał bym równie mocno

jako gra video 8/10

jako mgs naciągane 7-

to była GOTG analiza

Opublikowano

Nie no bez przesady. Chyba przez całą grę grałem tak, że najpierw po cichu się wszystko staram robić, a jak już coś się yebie to na jana. Grzech było nie skorzystać z możliwości jakie oferował mgs.

No, ja też tak grałem przez 40h ale się znudziło. Co do sterowania to fakt, nie ma lepszego w grze tps.

Edytowane przez ragus

Opublikowano

No właśnie mam ponad 40 godzin i gram z automatu. Początek szokers, Kojima rzuca w twarz wszystkim co najlepsze. Grafika miazga, klimat niszczator. Później pojawia się płonący gościu i ognisty wieloryb to robi się trochę gorzej. Co do samych misji, panie nuda. Wyląduj helikopterem, odbij zakładnika, wracaj helikopterem. I tak przez kolejne kilkadziesiąt godzin. Narzekało się na przegadaną dwóję czy czwórkę, a teraz trafia się Big Boss w wydaniu pozbawionej charyzmy niemowy. Fabuła kupa, misje w większości na jedno kopyto, no ale spróbuję zrobić te 100%. Nie lubię sandboksów.

Opublikowano

Trailery zhajpowaly grę i tyle. Żeby było tego mało to jeszcze był trailer w grze który zapowiadał chapter 2, w którym samym były tylko 4 nowe misję a reszta to powtórki z chaptera 1.

Dzięki hideo

Opublikowano

znając postac Mantisa i przede wszystkim jego skille rodem z X-Menów wypadałoby by jednak wiedzieć że akca z prologu to nic przesadzonego

Opublikowano

Nie zapominając o Fatmanie, Vampie i całym oddziale Cobra. Mimo wszystko, zrobiło się dziwnie.

Edytowane przez Czappi

Opublikowano

Bansai zanim się uraczysz rakiem zagraj w pikmin i wonderful 101 :)

Carter w dziale playstation a ja o nim pisałem i przeszedłem prawie rok zanim na PlayStation wyszło.  Na PC nie ma biedaków są po prostu świadomi gracze którzy za jakość potrafią zapłacić ale ruchać się w dupkę jak plebs klaperski nie pozwolą.

Edytowane przez blantman

Opublikowano

Bansai zanim się uraczysz rakiem zagraj w pikmin i wonderful 101 :)

Obecnie na tapete wejdzie Bayonetka 1 i 2, w miedzyczasie smashowanko z kim sie da (ragus czarnuchu odwiedzaj konfe xD). Potem moze W101 albo Zelda Wind Waker i w marcu chyba przyracze w Division, zalezy czy beta mnie totalnie nie odepchnie.

Opublikowano

zas rozkmina o tym peace walker2 xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

i oczywiscie standardowo malysz, papiez, wiedzmin - swieta trojca z polski, system walki w w3 2/10 dziekuje

Opublikowano

no fajnie było przez pierwsze 10h, potem sr,ałem z nudów już

Ja tam przy ground zero sr,ałem z nudów, mega słaba gierka

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.