Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

Akurat GZ nastrajał bardzo optymistycznie na MGSV. Ten filmik końcowy :fsg:

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 981,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

nie oszukujmy się, V była słaba

a co do Witness, idzie jeti na piwo, barman mówi:

- proszę 8 zł

- ok, daję 16

...mówi jeti

edit: nooo dale nie mogę, 300 zeta za  pctowego indyka XDDDDDDDDDDDDDD

Edytowane przez gekon

Opublikowano

dobra sluchajcie koledzy ostatni mgs w jakiego gralem to byla jedynka ale to mialem moze z 10 lat ogolnie nie znam zadnych fabularnych watkow z tej serii, ogolnie zawsze mialem na nia wy(pipi)ane jajca no i tu pojawia sie pytanie czy polecacie mgs v osobie takiej jak ja? czy dostane tam satysfakcjonujacy gameplay i kozacki klimat? jak juz wspominalem, w du,pie mam fabule

odp

Opublikowano

Nie to już lepiej ograć sobie splinter cella

Opublikowano

no gralem w blacklist ale to scierwo dla kazuali

Opublikowano

dobra sluchajcie koledzy ostatni mgs w jakiego gralem to byla jedynka ale to mialem moze z 10 lat ogolnie nie znam zadnych fabularnych watkow z tej serii, ogolnie zawsze mialem na nia wy(pipi)ane jajca no i tu pojawia sie pytanie czy polecacie mgs v osobie takiej jak ja? czy dostane tam satysfakcjonujacy gameplay i kozacki klimat? jak juz wspominalem, w du,pie mam fabule

odp

tak, w tej części żółci zapomnieli o fabule

gameplay jest ok, w miarę

Opublikowano

W sumie mozesz ograć.

Opublikowano

Gameplay w MGSie V jest jedrny jak dupcia instruktorki fitness. Sliczne animacje, intuicyjne sterowanie, swietne przemieszczanie sie po terenie, personalizacja broni, postaci, swietne skradanie, nawet strzelanie jest bardzo przyjemne, no i do tego betonowe 60 fps, pod tym wzgledem gra jest mega. Jedynie beka z fabuly, trailery zapowiadaly cos epickiego a to co dostalismy... ehhh.

Opublikowano

boże żeby taki materiał się marnował :beksa:

giphy.gif

niech te choyki z Konami sprzedadzą ten engine np. R* i zamkną ten swój kurfidołek

Opublikowano

1400 za SF IV.

270 za grę z IOSa

500 za Batylfilda

230 za 3 remastery z wyciętym multi.

NIKT WAS TAK NIE WYRU,CHA JAK SONY XDDDDDDDD

yeti i czeskimaster w gotowości mają rozwarte zwieracze

Opublikowano

ehh wstaje rano, pije kawkę, odpalam forumek, temat the witness, a tam:

"269zl? to chyba pomyłka..."

xDDD

Opublikowano

Daddy jak tam KI na padzie na którym nie da się w niego grać? XD

Opublikowano

QUANTUM BREAK NA PC? http://gematsu.com/2016/01/quantum-break-rated-pc-brazil

Kurka, chciałem kiedyś dokupić XOne do kilku exów, jak zrobiłem to z X360, ale...

Ori & the Blind Forest, ReCore, Gears of War: UE, Dead Rising 3, Killer Instinct, Ryse, Halo Wars 2, być może właśnie Quantum. Dużo tego na PC, zdecydowanie zbyt dużo, skoro XOne ma kusić do zakupu.

Opublikowano

Jak ta gra bedzie wygladala na smoku :obama: Can't wait :banderas:

Opublikowano

The Witness ponoc juz na PSS za 154PLN #palhajs

Jaka zapanowała cisza wśród karaluchów, a wczoraj było masowe trzepanie przez 3 strony, że cena 250zł, a tu psikus. Oczywiście cena na PSS była znana od kilkau dni, bo była podana na twiterze gry. Nie przerywałem tej cygańsko, menelskiej libacji, niech robaki mają coś z tego miernego życia, w końcu CW to taki rezerwat dla bociarni, zielony matriks, kółko anonimowych przegrywów.

Tak więc dziś nastał nowy dzień, niebieska szlachta wyjmuje drobniaki w postaci 154zł i zaczyna zabawę z tytułem oceniony min. tak

IGN 10/10

Videogamer 10/10

Destructoid 10/10

Gamespot 9/10

GameInformer 9.2/10

A boty co? Dzień jak co dzień, CW przez cały dzień, a wieczorem może jakaś sesyjka w jakiś z(pipi)any multiplatform z 44% mniejszą liczbą pikseli i spadkami do 15fps, a moze jednak Kalimba? Tak czy owak...

http://vignette4.wikia.nocookie.net/degrassi/images/8/8a/Loser.gif

:kaz:

Czyli

Opublikowano

To jak klapki, chcieliście kupić Xbone'a dla fajnych gierek, ale będzie trzeba jednak smoka

Tak czy siak nie dla psa kiełbasa, albo do jednego albo do drugiego Pana musicie się zwrócić

:daddy::xboss:vs  :newell:    :daddy:

beka z fanów sony od zawsze na zawsze xD

Opublikowano

154zł za nową wersje...

maxresdefault.jpg

i te oceny...

gamesradar 6/10

playstation uniwervse  6/10

gamesbeat  6/10

metrogamecentral  7/10

:dynia:  :dynia:  :dynia:  :dynia:  :dynia:  :dynia:  :dynia:

No cóż za jakiś czas wyjdzie lepsza wersja na XO i za odpowiednią kasę, pierw ruchańsko betatesterów na szambie4   ;)

Opublikowano

oho już peceguwniaki próbują zakrzywić rzeczywistość na swoją korzyść :kaz:

Opublikowano

beka z fanow sony ze ich glupia firma nie oddaje gierek AAA na platforme grubasa, RZYGAM Z BEKI! xddd

Jeszcze niech MS powie ze Scalebound zawita na steamie to za pieniadze ktore mam na Xboxa kupie sobie chyba i7.

Opublikowano

beka z fanów sony od zawsze na zawsze xD

Hahah, chyba beka z microsyfu, Spencer pięknie ciągnie ta markę na samym dół szamba :fsg:

Opublikowano

Ja już witness też kupuję. Nie wiem czemu yeti myślisz że wszyscy są tak ograniczeni jak ty czy mendrek. Niektórzy poszerzają horyzonty o inne platformy.

Opublikowano

154zł za nową wersje...

i te oceny

gamesradar 6/10

playstation uniwervse  6/10

gamesbeat  6/10

metrogamecentral  7/10

Obecnie to ta gra ma większą średnią niż wszystkie exy na x-taczera

http://www.metacritic.com/game/playstation-4/the-witness

Boty jak cudownie orane, najpierw Witness ze średnią 89, mieli jakieś tam nadzieje że cena będzie wysoka, ale rzeczywistość kolejny raz sprowadziła ich na sam dół szamba, a dzis informacja o QB.

Oranie od rana do wieczora :banderas:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.