Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

jezu jakie z nich je,bane psy ogrodnika, jak te sonowskie hieny się cieszą, że gierka nagle nie jest eksem

O NIE KTOŚ JESZCZE MOŻE OGRAĆ DOBRY TYTUŁ BEZ KUPOWANIA DODATKOWEGO SPRZĘTU BEKA

protip: nadal nie ogracie tego na PS4

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 981,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Przypomina mi to LIMBO... niska cena, dobre oceny, a sama gra średnia. Ale może nie będzie tak źle...

Opublikowano

Na chuy ten Yeti tak się ekscytuje tymi wszystkimi gierkami w które i tak nie gra?

Opublikowano

Ja już witness też kupuję. Nie wiem czemu yeti myślisz że wszyscy są tak ograniczeni jak ty czy mendrek. Niektórzy poszerzają horyzonty o inne platformy.

Przecież ja mam wiele platform w domu, tam gdzie są ciekawe gry to kupuje, mam x-boxa, x360, bo był świetne gry, a że x-taczer to tylko powód do beki, bez ŻADNYCH fajnych gier, to już nie moja wina.

To co następne na PC? W sumie zostały tylko dwie gry, pudziany i jeszcze jakiś crap o którym zapomniałem :kaz:

Zero argumentów za kupnem tego GUWNA bez gier, dzięki ci Knurze.

Opublikowano

a tu dalej, klapiszcza dostali pierwszą w tym roku grę, multiplatformę z resztą, która nie jest crapem i zaczyna się wożonko 

Opublikowano

jezu jakie z nich je,bane psy ogrodnika, jak te sonowskie hieny się cieszą, że gierka nagle nie jest eksem

HAHAHAHAHAHAHAH, JAKI BÓL DUPY xDDDDDDDDDDDD

Ten krukukruku to dziś pierwszy dzień jest w CW?

Opublikowano

O NIE KTOŚ JESZCZE MOŻE OGRAĆ DOBRY TYTUŁ BEZ KUPOWANIA DODATKOWEGO SPRZĘTU BEKA

protip: nadal nie ogracie tego na PS4

No w sumie ty jako reprezentant blachy 14' z 3 metrow masz powod do zadowolenia :cool: W koncu tylko na tym zyskasz, zyskasz teoretycznie bo i tak gierka pewnie bedzie lezec w backlogu przez 3 lata :kaz:

PS. Slicznie szczelilo :banderas:

Opublikowano

a tu dalej, klapiszcza dostali pierwszą w tym roku grę, multiplatformę z resztą, która nie jest crapem i zaczyna się wożonko 

Następne już w kolejce, Firewatch, SFV, Ratchet, Alienation, U4, a na korkiego co tam? Trzeci sezon do KI? :yao:

Opublikowano

o co ja mam mieć ból du,py? Że na PC pojawi się kolejna dobra gierka?

przecież to co wy pier,dolicie to się nawet kupy nie trzyma :pawel:

(dlaczego mnie to nie dziwi)

Opublikowano

Oł je, oby tylko Quantum wyszedł tego samego dnia co na X1, bo inaczej będę musiał kupić dwa razy tak jak to będzie w przypadku nowego Tomba. Granie w 60fps'ach na Ultra w 1080 lub więcej takie piękne :) Klapy mogą pomarzyć.

Opublikowano

pier,dolicie

Alez peka :banderas:

Opublikowano

Czekam na zapowiedz Scalebound na smoka, ultra w 60fpsach to bedzie to :fsg:

Opublikowano

Gdyby to był zwykły temat, to chętnie by to pasowało. Ale pamiętajcie, to CW.

Jeśli mamy już być normalni to nawet fajnie jest jak wychodzi na więcej platform. Więcej osób zagra w tą grę. :)

Opublikowano

:fsg:

Jak to szło, combo pc&x-korki najlepszy dla graczy.

3488597-6219889274-micha.gif

Spencer cię nie zawiedzie.

Opublikowano

Kolejna GOTY gierka z X1 na PC? :xboss:

Cudownie, Spencer wie co robi, totalna unifikacja platformy Windows 10, jak ktoś chce kupić porządną konsolę która trubo cicho chodzi z GOTY padem i GOTY gierkami to sobie kupi, a jak ktoś woli PC i nadal grać w GOTY gierki to kupuje smoka, kupuje najlepszego pada na rynku i gra bez problemu :banderas: Tak się bawi Elita Gamingu! 

Spencer naszym królem! Jeszcze KI sezon 3 wyjdzie też na PC, ależ się będzie cudownie obijało mordy PCtowcom :fsg:

A klapy co? jaranko, bo wyszedł w tym roku pierwszy MULTIPLATFORMOWY INDYK z dobrymi cenami, który kosztuje 3x więcej niż genialny Ori któremu do pięt nie dorasta :kaz:

Opublikowano

Od razu lece po procka w przypadku takiej zapowiedzi :obama:

Jeśli mamy już być normalni ...

Ale wez nie psuj zabawy co :beksa:

Opublikowano

Nie psuję, to tak teoretycznie. Za fajnie jest.

Poza tym czekamy na autoklasykę. YETI, słyszałeś o nim?

Aha, dobrym zestawem graczy nie był XONE+PC, tylko PC+WiiU.

Opublikowano

Kiedy ma być ta konferencja MS ? Może na niej oficjalnie potwierdzą utlra edycje tej giereczki :)

Opublikowano

Nie psuję, to tak teoretycznie. Za fajnie jest.

Poza tym czekamy na autoklasykę. YETI, słyszałeś o nim?

Aha, dobrym zestawem graczy nie był XONE+PC, tylko PC+WiiU.

nie PC+Wii U a X1 + WiiU mój drogi lordzie Cebulo. PC jako skromny dodatek do GOTY indyków w ULTRA HD 120FPS :fsg:

X1 - bardzo dobre exy, lepsze gry niż na PS4 :xboss:

WiiU - najlepsze Exy na rynku :gayos:

PC - GABEN i Steam, wiecej nie trzeba mówic :newell:

Edytowane przez Lord Astmer

Opublikowano

Hehe, no tak. [emoji14]

Opublikowano

Idę po bułki. Ktoś chce świeże

P I E C Z Y W O?

Opublikowano

Piekny twist w tej naszej konsolowej wojence, ze blacha okazala sie platforma renesansu :banderas:

Klapy graja w remastery, a master race przesuwa suwaki na ultra albo wgrywa mody z fotorealistyczna grafa za darmo :obama:

Klapy placa 200zl za plusa aby postrzelac z laserkow w battelfroncie w 900p gdy na pc mamy online za darmo, grafe na ultra i precyzyjne sterowanie myszka :obama:

Czekac az laskawy MS pusci jakies gierki w BC na XO, a potem modlic sie zeby nie trzeba bylo sciagac 700mb pacza bo gierka chodzi jak guwno gdy na PC kupujemy starszy tytul za 2 dolary i ogrywamy go w najlepszej jakosci :obama:

Kazdy indyk jest na pc, praktycznie kazda gra AAA wychodzi na blacha w najlepszej jakosci i najlepszej cenie, do tego MS dowala do pieca, a i ''exy'' z ps4 mozna spokojnie ograc :obama:

PC? Zawsze szanowalem.

Opublikowano

oho już peceguwniaki próbują zakrzywić rzeczywistość na swoją korzyść :kaz:

Przynajmniej jest konkretna beka.

Opublikowano

YETI, znasz autoklasykę? On to dopiero klap(a). [emoji14]

Opublikowano

Kiedy ma być ta konferencja MS ? Może na niej oficjalnie potwierdzą utlra edycje tej giereczki :)

To chyba nie jest konferencja tylko jakiś zamknięty event dla prasy. Jakiś serwis wkleił treść zaproszenia jakie dostali.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.