Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

To ta lutowa konfa MS to pewnie będzie oficjalny pogrzeb zielonego guwna jeden, bo po co trzymać tak zacofany sprzęt, skoro można wszystkie jego exy ograć gdzie indziej :kaz:

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 981,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

a tu dalej, klapiszcza dostali pierwszą w tym roku grę, multiplatformę z resztą, która nie jest crapem i zaczyna się wożonko 

Następne już w kolejce, Firewatch, SFV, Ratchet, Alienation, U4, a na korkiego co tam? Trzeci sezon do KI? :yao:

no nie wiem, może. Gardzę Xem, ale trochę mniej niż trójnogiem odkąd kąsole przestały być platformami do gier

a co tam na piecykach elektrycznych?? Dalej gracie w co setnego indyka z PC i odgrzewane platformówki? .. aaa ok, Firewatch, SFV, Ratchet, Alienation, U4

Opublikowano

Quantum break to był powód aby kupić Xboxa, co ten Spencer odpierdala, chce zupełnie uśmiercić tą konsole czy co, potrzebna jest rywalizacja na rynku, smutny dzień.

(pipi)ONY WIN10

Tomzacz... gimnazjum?

powtarzasz sie po 3 razy, ludzie nie odpisują bo ignorują

Edytowane przez Fanek

Opublikowano

Yeti... gimnazjum?

powtarzasz sie po 3 razy, ludzie nie odpisują bo ignorują

Fix
Opublikowano

A ja wlasnie pobieram betke THE DIVISION aka kolejnego murowanego SZTOSU od UBISOFTU, KOLEJNE GOTY, nie moge sie doczekac :fsg:

Alez bedzie GRANE na party :banderas:

Opublikowano

a moze jednak Kalimba?

Co ty się czepiłeś tej kalimby skoro ta gra ma lepsze oceny niż każdy eks wydany na ps4 w 2015 roku (no oprócz BB)

cyvNFNr.png

KcAwaHv.jpg

Średnia wszystkich eksów (w tym remasterów) na ps4 w 2015 wynosiła

77,6%

xbox one

83.1%

do tego

FM6 najlepsza scigałka 2015, H5 najlepszy fps 2015, Tomb Raider najlepszy action adventure 2015, Ori najlepsza platformówka 2015 i styl graficzny oraz ost, lepiej działające goty 2015 czyli Wiedzmin 3 do tego posiadacze XO dostali karty, które ps4 nawet nie powąchało

Do tego postawa sony jest żałosna, remake ratcheta zamiast nowej części, Crash rozmieniony na drobne, God of War w martwym punkcie, studio od Wipeouta zamknięte, tworcy motostorma pozwalniani i cały czas łatają drivesrakę, na ps4 wyszły same najgorzej ocenione nowe odsłony IP, które wybiły się na ps3 czyli infamous, little big planet, killzone. Nowe IP to praktycznie same crapy na 5-6 pokroju Knacka czy Ordera plus kilka symulatorów chodzenia, które ludzie mają raczej w pupie. Vita umarła już dawno, sony zrobiło może 3 dobre gry na te konsole reszta to indie z peceta i klony Monster Huntera. O Gran Turismo szkoda wspominać, ale płatnym demkiem będzie jaranko. Jedynie ND im zostalo z jednym wybitnym tytułem czyli The Last of Us

Do tego walczą o te multiplatformy na ps4 a sami nie widzą różnicy

fpsdemo1.gif

gdzie byliscie w czasach kiedys ps2 ssało pałkę tak, że ojejku?

grand-theft-auto-san-andreas-head-to-hea

XBOX w 2013 generował to

fb27f493-fcd0-4e6a-b060-074398050b23.jpg

Ryse-ScreenShot0002.jpg?1385011466

a ps4?

2380687-1146335873-14590.jpg

i to jaranko tym crapem na 7 :teehee:

2687843-6126371285-dc12q.jpg

Opublikowano

Niech ktoś odpisze temu tomzacz, że randomom nie odpisuje.

Wracajmy do tematu, czyli beki z x-korkiego. Tak więc, obecnie 2 eksy na 2016, chvjowow działające multiplatformy, lajw za 250zł, community składające się z daddiego i rayosa. Ekh, nie dzieje się dobrze w królestwie zielonego szamba. Czy microsoft po spektakularnej klęsce taczera podniesie się z kolan z pełnymi ustami i wyda nowego xboxa? Patrząc na ich ostatnie ruchy jest to małe prawdopodobne :kaz:

Kolejna generacja bez xboxa, gdzie microsoft inwestuje w rynek pc, a boty robią masową przeprowadzkę na cd-action?

giphy.gif

PS. Bluber jak się rozpisał, pękają odbytnicę od rana xDDDDDDDDDDDDDDDD I nie wiem co on chce udowodnić tymi screenami, chyba jaki ma duży bul dupy.

Przecież piszę, że Kalimba spoko gierka, więc niech boty grają w tego starocia, bo do kwietnia nic ciekawego z eksów :kaz:

Edytowane przez YETI

Opublikowano

Bluber? Zawsze szanowałem.

Opublikowano

no dobra ale co to zmienia, ze gra wyjdzie na pc? masz xboxa, czekasz na gre kupujesz ogrywasz na xboxie. a ze pecetowcy tez beda mieli okazje zagrac? wy(pipi)ane jajca

wazne, ze przyglupy z obozu sony obejda sie smakiem i dalej pozostaje im walic konia do zapowiedzi albo jarac sie strzelaniem z kapiszonow do totemow top lul

Gra wychodzi na XO i PC - UNIFIKACJA GAMINGU, SPENCER KRUL, NIE DLA KLAPOW KIELBASA, MUSZO SIE OBEJSC SMAKIEM!!!!!!!

Gra wychodzi na PS4 i PC - BEKA Z TROJNOGA XDDDDDDDD JARAJA SIE MULTIPLATFORMA KOLEJNO - w bece uczestnicza boty, pc moge zrozumiec, bo tylko korzystaja, ale boty?

Jak to bylo? PODWOJNE STANDARDY? :daddy:

Opublikowano

"nie dzieje się dobrze w królestwie zielonego szamba"   :D

uśmiałem sie :)

Tak na serio teraz to Spencer wcale nie pomaga, kogo oni zatrudnili na to stanowisko

Bansai jaki troll, zawsze szanowałem :)

Edytowane przez Fanek

Opublikowano

Bluber ale ps2 miało najlepszą wersję Sa

Opublikowano

Piękna ta generacja :banderas:

Opublikowano

Kolejna generacja bez xboxa, gdzie microsoft inwestuje w rynek pc, a boty robią masową przeprowadzkę na cd-action?

giphy.gif

Ciesz się, ciesz :) Sony w takim przypadku jeszcze bardziej ładowało by Cię w dupsko, z chęcią łykniesz kolejną dawkę spermy Kaza z remastereami za 300zł i grami pokroju Witness w preorderze za cztery seteczki xD

Opublikowano

PS. Bluber jak się rozpisał,

przecież to wszystko ctrl+c ctrl+v z notatnika znasz przecież te metode

20 fpsów, zółty kisiel i dramatyczny draw distance? nope

Opublikowano

A te diamentowe psy z sygnatury  już chyba możecie pousuwać co

sie nagrali w mgo

Opublikowano

A te diamentowe psy z sygnatury  już chyba możecie pousuwać co

sie nagrali w mgo

BEDZIEMY GRALI W DIVISION!!!!

Opublikowano

Ciesz się, ciesz :) Sony w takim przypadku jeszcze bardziej ładowało by Cię w dupsko, z chęcią łykniesz kolejną dawkę spermy Kaza z remastereami za 300zł i grami pokroju Witness w preorderze za cztery seteczki xD

Remastery za 300zł, Witness za 400zł. Widzę że boty od rana ma mocnym towarze i już odpływają, a mamy dopiero południe. Z drugiej strony, gra na Nadkonsole ze średnią 89 (nie dla psa kiełbasa), QB już nie ekskluzywny, piękny dzień, więc muszą jakoś odreagować i oddają się narkotykowej krainie. Co ten microsoft robi ze swoimi klientami, boty staczają sie po równej pochyłej razem z marką x-box, a poprzednia generacja była dla nich tak uda... szkoda na to patrzeć :/

Opublikowano

no dobra ale co to zmienia, ze gra wyjdzie na pc? masz xboxa, czekasz na gre kupujesz ogrywasz na xboxie. a ze pecetowcy tez beda mieli okazje zagrac? wy(pipi)ane jajca

wazne, ze przyglupy z obozu sony obejda sie smakiem i dalej pozostaje im walic konia do zapowiedzi albo jarac sie strzelaniem z kapiszonow do totemow top lul

Gra wychodzi na XO i PC - UNIFIKACJA GAMINGU, SPENCER KRUL, NIE DLA KLAPOW KIELBASA, MUSZO SIE OBEJSC SMAKIEM!!!!!!!

Gra wychodzi na PS4 i PC - BEKA Z TROJNOGA XDDDDDDDD JARAJA SIE MULTIPLATFORMA KOLEJNO - w bece uczestnicza boty, pc moge zrozumiec, bo tylko korzystaja, ale boty?

WIN10 to jedność, co wychodzi na X1 winno wyjść na PC i to będzie dobre, bo tak przykazał król Spencer :xboss:

Jak coś wychodzi na PS4 i na PC to beka z klapków, bo tracą kolejne "exy" na rzecz Microsoftu :kaz:

Rozumiesz teraz czy mam Ci to pięściami wytłumaczyć? :daddy:

Opublikowano

lol, tak jak najlepszego PeEsa i Soul Caliubura2 xD

slajdszoł aż w oczy paliło, chyba, że już wtedy podświadomie nie szanowałem marki

Opublikowano

Lepszy żółty kisiel niż to żałosne oświetlenie w wersji pc

Opublikowano

Rozumiesz teraz czy mam Ci to pięściami wytłumaczyć? :daddy:

Mysle ze te sprawe rozstrzygniemy PIESCIAMI W SMASHU OKEJ? :daddy:

Opublikowano

Kolejny raz klapki próbują wciskać, że grają na PC. Pewnie dlatego w SFV i wszystkie multiplatformy grają na PS4 za 2x większą kasę i w gorszej jakości ;)

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

Rayos ale swojego rozumu to nie masz co

Opublikowano

Himalaje hipokryzji.

Opublikowano

To samo klapy, tylko odwrotnie...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.