Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

Rayos ale swojego rozumu to nie masz co

Mam szacunek i godność do samego siebie i swoich marek, w przeciwieństwie do klapek chorągiewek, którzy już niedługo będą uciekać z tego tonącego okrętu :kaz: 

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 981,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Lepszy żółty kisiel niż to żałosne oświetlenie w wersji pc

lol, pierwsze słysze xD

i tak,  wszystko jest lepsze niż granie w 3 fpesach

Opublikowano

jak gta sa wyszło na ps2 to nikt nawet nie wiedział co ta fpsy i kazdy z mokrymi gaciami zagrywal sie w ten epicki tytuł który byl jednym z glownych tematow rozmow na przerwie w gimnazjum

ogarnijcie sie gimby

Opublikowano

Granie w multiplatformy na ps2 XD

Opublikowano

Nie no lepiej było czekać rok jak zwierze na jedną z najlepszych gier z serii gta.

Opublikowano

Nie no lepiej było czekać rok jak zwierze na jedną z najlepszych gier z serii gta.

Tak jak klapy czekają na boskiego Rise of the Tomb Raider ?

Opublikowano

Patrz ja czekałem i jakoś żyję, poza tym Gacuś nie pozwalał na nudę. <3

A jak już przy Gacku jesteśmy, to Wy ile czekaliście na Boskie RE4? :sir:

Edytowane przez Hum

Opublikowano

Porównywać tomb raidera na 7 o którym wszyscy zapomną za rok do ponadczasowej produkcji jaką niewątpliwie jest gta Sa  xD

Opublikowano

Co prawda to prawda do tego rok po premierze taki line up miało ps2 i to tylko gier ekskluzywnych (lub czasowo jak GTA 3, MGS 2 czy Silent Hill 2)

obkq847.jpg

Brakuje jeszcze na liscie DMC oraz Final Fantasy X a teraz porównajcie sobie z line upem ps4

Bloodborne

DLC do Bloodborne

???????????

Opublikowano

QB na PC wiadomo juz bylo od jakiegos czasu, ale i tak fajnie bo sie ogra :obama:

Kolejny dzien, kolejne swietne wiesci i renesans dla obozu PC.

A juz za kilka dni nowy odcinek kabaretu Sony, czyli co bedzie w plusie :kaz:

Opublikowano

Tak jak klapy czekają na boskiego Rise of the Tomb Raider ?

xDDDDDDDDDDDDDD

Mocarz coraz szybciej krąży w krwioobiegu. Ten ich zielony matriks :yao:

Opublikowano

fajnie ze na jednym sprzecie mozna ograc witness, undertale, sfv, no man sky, qb, mass effect, tomb ridera, dangoropipa, pillarsy i co sobie jeszcze czlowiek zamarzy :banderas:

Opublikowano

Brakuje jeszcze na liscie DMC oraz Final Fantasy X a teraz porównajcie sobie z line upem ps4

Bloodborne

DLC do Bloodborne

???????????

Witness, obecnie 89 :fsg:

W tym roku jest kilka kandydatów, którym może uda się przekroczyć średnią 90.

To teraz porównaj sobie to do gierek na x-korkiego, gdzie najwyżej oceniany eks ma 87, co za szambo.

Opublikowano

Tu jeszcze takie porównanie i wiadomo  że kwestia gustu ale u mnie ten "żólty kisiel" dawał +9000 do klimatu

Opublikowano

gta to nigdy nie był dla mnie jakiś mesjasz, tak naprawdę to nie chciało mi się kończyć żadnej części, a mam wszystkie, bo żona zawsze lubiła w to grać. 

No ale kuffa nie, lepiej czekać nawet z 3 lata, żeby coś było chociaż trochę grywalne. 

jak gta sa wyszło na ps2 to nikt nawet nie wiedział co ta fpsy i kazdy z mokrymi gaciami zagrywal sie w ten epicki tytuł który byl jednym z glownych tematow rozmow na przerwie w gimnazjum

ogarnijcie sie gimby

taaa, jasne, klapiszony dalej nie wiedzą co to fps. Wtedy też nie wiedzieli, nawet jak nie chceli grać w soul calibura czy w PESa, bo klatkowało przy każdej bramce

Opublikowano

Klapy bez mózgu. Najpierw yeti nie ogarnia, że takie ceny będzie jak Sony nie będzie miało konkurencji w postaci Xboxa, a teraz pawcio nie ogarnia porównania xD Co te jednoplatformowce to ja nawet nie wiem ;]

PS. GTA SA było chu.jowe ;] 1, 2, 5 reszta może dla mnie nie istnieć. W sumie jedynka i trójka też. Jedynka to było coś nowego, przemoc, jaranie się za małolata, trójka to był wow faktor bo czy de, jedynie piątka była w miarę ciekawa. Rockstar cenię bardziej za Table Tennis niż GTA.

Edytowane przez Ins

Opublikowano

Tu jeszcze takie porównanie i wiadomo  że kwestia gustu ale u mnie ten "żólty kisiel" dawał +9000 do klimatu

No racja, kwestia gustu, jeden woli rozmazane (pipi) w płynności porównywalnej do przeglądania kartek PSX Extreme w EMPIKU, drugi woli grać jak cywilizowany człowiek

Opublikowano

Klapy bez mózgu. Najpierw yeti nie ogarnia, że takie ceny będzie jak Sony nie będzie miało konkurencji w postaci Xboxa, a teraz pawcio nie ogarnia porównania xD Co te jednoplatformowce to ja nawet nie wiem ;]

PS. GTA SA było chu.jowe ;] 1, 2, 5 reszta może dla mnie nie istnieć.

4 >>>>>>>>>>> 5

Opublikowano

PS. GTA SA było chu.jowe ;] 1, 2, 5 reszta może dla mnie nie istnieć.

yeti to nawet nie ogrania, że witness nie jest klapowym exem tylko blaszanym indykiem, którego można odpalić na biurowym laptopie

Edytowane przez gekon

Opublikowano

No racja, jeden jest spyerdolony i patrzy w grach tylko na klatki i grafike a drugi po prostu gra. (pipi)a widzę że pececiarze od zawsze mieli nasrane we łbie, konsolorze dopiero od poprzedniej generacji.

Opublikowano

(pipi) typie, nie o grafikę chodzi a własnie o grywalość, coś co chodzi w 3 fpsach nie jest grywalne! Wiedziałem o tym jeszcze kiedy byłem klapem. W końcu oszukałem system - przesiadłem się na pc i xboxa po tym jak zaczęły mnie irytować 15 minutowe doczytywanie dżungli w mgs3, chrupiąca animacja w gta i wsyd - za każdym razem jak się chciało pograć u siebie z kumplami w soula lub PESA

Edytowane przez gekon

Opublikowano

Dobrze po latach sie dowiedziec ze MGS3 ktorego chyba 10 razy skonczylem na PS2 byl niegrywalny, dzieki Ci CW, codziennie czlowiek czegos nowego sie nauczy :banderas:
W SA gralem stety niestety na blaszce, ale nie wiem w ilu fpsach, wybite na to mialem :dunno:

Opublikowano

grywalny stał się dopiero w wersji HD

to samo sotc

Opublikowano

Grywalny to może i był, ale doczytywanie wneriwiało. Z drugiej strony przy przechodzeniu z lokacji na lokacje można było sobie kawę zaparzyć 

Opublikowano

grywalny stał się dopiero w wersji HD

to samo sotc

Te dropy w wersji na PS3 :pawel:

i do dziś nie rozumiem czemu w SOTC nie było stałych 60 klatek na ps3...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.