Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

Tak szczerze to nie widze zbyt duzej roznicy miedzy tym co bylo kiedys, a tym co jest teraz, FR/loadingi etc na konsoli zawsze byly z(pipi)ane, a na PC nie, po prostu teraz w zalewie tych digital foundry etc. ludzie sa po prostu bardziej swiadomi tego, ale i tak graja na konsolach ktore wciaz sprzedaja sie bardzo dobrze, a ps4 wrecz fenomenalnie [czego w sumie sam nie rozumiem].

Wiec wychodzi na to ze wiekszosc graczy ma po prostu na to wy(pipi)ane i woli cieszyc sie grą jesli ta faktycznie sprawia frajde, wiem, niepojete. :dunno:

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 981,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Bansai no kurde, przecież MGS3 chodził jak góvno na PS2, nie dało się tego nie zauważyć wtedy, tym bardziej że poprzednia część śmigała w 60 klatkach. No ale jakoś grać się dało.

Edytowane przez Ins

Opublikowano

Wiekszosc gier na konsoli chodzi i chodzilo jak (pipi) :dunno:

Ale i tak wszyscy w nie napierdalalismy jak chore po(pipi)y, bo nie uwierze ze ktos tutaj byl od zawsze czystej krwi blacharzem.

Opublikowano

Nie ma co kryć, szarpałem na ps2, no ale zawsze byłem świadomy, że gram w biednej jakości. Może dlatego, że u znajomych graliśmy na xboxach i pctach

Opublikowano

Kolejny raz klapki próbują wciskać, że grają na PC. Pewnie dlatego w SFV i wszystkie multiplatformy grają na PS4 za 2x większą kasę i w gorszej jakości ;)

Jak napisal Pawcio

Na czym graja na klawie czy padzie od xO w tego SFV graja?

Opublikowano

No fajnie Bansai ale było minęło. Zobacz co się dzieje wśród konsolowców teraz, jaranie się że na ich konsoli spadki są do 25 fpsów i beka z konkurencji bo tam spada do 20, jaranie się grafiką a nie grami, chwalenie byle gówna tylko dlatego że jest exem. Ale fajnie powspominać, wiadomo.

Cezare kilka stron temu pisał coś o "śmierci blachy" bo wprowadzają zabezpieczenie denuvo na szeroką skalę. Jaka gurva śmierć typie? xD To właśnie może być renesans jak rakowe jednostki zostaną odcięte od gier z zatoki i wszyscy będą prawilnie kupować gierki jak lord gaben nakazał.

Edit: a z tym QB to jeszcze nie potwierdzone więc hold your horses 

Edytowane przez UberAdi

Opublikowano

No fajnie Bansai ale było minęło. Zobacz co się dzieje wśród konsolowców teraz, jaranie się że na ich konsoli spadki są do 25 fpsów i beka z konkurencji bo tam spada do 20, jaranie się grafiką a nie grami, chwalenie byle gówna tylko dlatego że jest exem. Ale fajnie powspominać, wiadomo.

lol, ktos tu chyba ominal wojny konsolowe typu 8 bit vs 16 bit za czasow segi i nesa, czaisz, O 8 BITOW SIE BILI. 25 fps vs 20 fps to jest przy tym pikus.

Konsolowcy zawsze bili sie o najwieksze (pipi)y ktore oddzielaly ich platforme wyboru majac oczywiscie wy(pipi)ane na blache, taka jest juz naturalna kolej rzeczy, WAR, WAR NEVER CHANGES :daddy:

Opublikowano

Kolejny raz klapki próbują wciskać, że grają na PC. Pewnie dlatego w SFV i wszystkie multiplatformy grają na PS4 za 2x większą kasę i w gorszej jakości ;)

Jak napisal Pawcio

Kupią i podłaczą byle jakiego sticka, pada od ps2, ps3 cokolwiek a nie jak klapy zmuszone są albo grać na dual gów.nie 4 albo wydawać 800 zeta na dedykowany arcade stick do ps4 xD

Opublikowano

Ale boty mają nasrane zielonym szambem w głowie.

Wcześniej hejtowali PC, teraz już nie hejtuja, bo Quantum na PC wychodzi.

Juz skończyły się argumenty, zielonym żabom, to robią porównania ps2 do ps3.

XOne praktycznie już nie ma żadnego ex? Rozumiecie?? Żadnego praktycznie ex, bo MS wie że XOne graficznie to był wypadek przy pracy i walą na PC, aby ludzie nie dostali ślepoty z rozmazanej grafiki.

Opublikowano

Cezare kilka stron temu pisał coś o "śmierci blachy" bo wprowadzają zabezpieczenie denuvo na szeroką skalę. Jaka gurva śmierć typie? xD To właśnie może być renesans jak rakowe jednostki zostaną odcięte od gier z zatoki i wszyscy będą prawilnie kupować gierki jak lord gaben nakazał.

To Ci odpowiem TYPIE :teehee:

Blacharze traktowali i nadal traktują piratebay jako handicap do swojego grania. No bo jak to...wywalili po pięć tysi za swoje kaczki to jeszcze za gry maja placic? :yao: Srodowisko blacharzy i ich problemy sa mi bardzo dobrze znane.

Ostatnio na treningu kosza moich czterech kolesi blacharzy ubolewalo, ze w Dżiast Kos 3 nie moga zagrac, bo jest dobrze zabezpieczone :Coolface:  Beka z blachy zawsze i na zawsze! :cool:  :czesc:

Opublikowano

Jak napisal Pawcio

Kupią i podłaczą byle jakiego sticka, pada od ps2, ps3 cokolwiek a nie jak klapy zmuszone są albo grać na dual gów.nie 4 albo wydawać 800 zeta na dedykowany arcade stick do ps4 xD

Czyli jednak trzeba miec sprzet od Sony zeby pograc ( albo sticka za 600/800 zl )

Opublikowano

Nie grałem w SFV, ale jak miałbym wybierać, to na pewno nie grałbym na padzie od ps4.

I co ma piractwo wspólnego z umieraniem blachy? To, że gierkę można sobie ściągnąć to żadna nowość. Normalny człowiek ściąga grę, a potem kupuje w sklepie. Większość blaszanych gier jest nawet udostępniana za darmo do sprawdzenia. Podoba się, kupujesz. A nie, że potem wydajesz 300 zeta na takie Knacka na ps4 xDDDD

No i jakby na plajstajszyn nie było piractwa xD Radzę przypomnieć sobie co było generację lub dwie temu

Opublikowano

To Ci odpowiem TYPIE :teehee:

Blacharze traktowali i nadal traktują piratebay jako handicap do swojego grania. No bo jak to...wywalili po pięć tysi za swoje kaczki to jeszcze za gry maja placic? :yao: Srodowisko blacharzy i ich problemy sa mi bardzo dobrze znane.

Ostatnio na treningu kosza moich czterech kolesi blacharzy ubolewalo, ze w Dżiast Kos 3 nie moga zagrac, bo jest dobrze zabezpieczone :Coolface:  Beka z blachy zawsze i na zawsze! :cool:  :czesc:

No super że masz takich kolegów ale w jaki sposób to co tu opisałeś ma się przyczynić do śmierci PC? Bo chyba nie sądzisz, że porzucą blachę na rzecz konsol żeby płacić za online i kupować gierki za 200zł jak na PC chcieli cebulić  :yao:

I jeszcze ta logika bezbeka

Znałem Xbota któremu tata wchodził do wanny, beka z Xboxa od zawsze na zawsze hehehehehehh 

:facepalmz:

Mam nadzieję, że będą to wrzucać wszędzie, nawet do tych mniejszych gier.

Edytowane przez UberAdi

Opublikowano

gekon czyli przejściówka i pad z psx czy ps2, DS3 który ponoć jest (pipi) albo DS4 lub stick za 600/800zl

Opublikowano

dalej nie rozumiem czemu najlepszy pad na rynku, czyli ten od microsoftu nie nadaje się do sfV. Nie jest kompatybilny z Kenem?

Opublikowano

I to pokazuje ze lepiej bylo by czasami nie (pipi)ac mocarza przed 16:00 i nie (pipi)ic jak Yano o czyms o czym nie ma sie zielonego pojecia.

( mały tip jeden z elementów tego pada dorównuje swoją (pipi)owoscia padowi od DC )

Opublikowano

Ja tam mam cały czas arcade sticka od X360, który działa na PC, więc nie widzę problemu :) Taniej i ładniej niż na PS4 w każdym razie.

Opublikowano

XO ma gotg pada, ale do bijatyk sie nie nadaje, przynajmniej nie na powazne giercowanie, glownie ze wzgledu na krzyzaka.

Opublikowano

spencer koniem trojanskim blacharzy, od zawsze to powtarzalem, a boty jeszcze mu przyklaskuja, w sumie nie ma zle, zaraz beda emigrowac na cdaction forum

Opublikowano

I to pokazuje ze lepiej bylo by czasami nie (pipi)ac mocarza przed 16:00 i nie (pipi)ic jak Yano o czyms o czym nie ma sie zielonego pojecia.

( mały tip jeden z elementów tego pada dorównuje swoją c(pipi)scia padowi od DC )

dlatego grzecznie i z szacunkiem  pytam  :sorcerer:  nie gram w bijatyki na światowym poziomie jak co niektórzy tutaj  :good:

edit: ale jakbym grał, to na pewno nie na lipnym sprzęcie od sony i zainwestował w dobrego sticka. Na kanapowym poziomie, jak gram co najwyżej z kilka runek w tygodniu z moim psem,  to  nawet plastik od trójnoga by się sprawdził - do czasu aż popęka w pizdu

Edytowane przez gekon

Opublikowano

XO ma gotg pada, ale do bijatyk sie nie nadaje, przynajmniej nie na powazne giercowanie, glownie ze wzgledu na krzyzaka.

a co Ty masz do krzyżaka kontrolera X1? jest GOTY i miliard razy lepszy od tego z X360, że o DS3/DS4 nie wspomne 

Opublikowano

No krzyzak w padzie od xo jest swietny w porownaniu z tym guwnem z x360.

Opublikowano

Ten z 360tki to nadawal sie tylko do zmieniania broni lub wzywania nalotu w call of duty xdd

Opublikowano

Ten nadaje sie do pisania wiadomosci i tego co Bansai napisal wyzej :D

@Ins jakiego masz sticka do x360 poka

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.