Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

Panowie krzyżak w XO mimo, że lepszy od tego sztrymsu z 360, nadal jest na ustach z pełnymi kolanami.

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 981,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Ciekawe czy bijatyka ( ktora jak wiadomo #nikogo ) czyli SFV sprzeda sie w pierwszym miesiacu lepiej niz Tomb Raider i Sunset Overdrive razem ;f

Opublikowano

@Ins jakiego masz sticka do x360 poka

Takie gówienko, nic specjalnego:

71jvGfCr6DL._SL1500_.jpg

Lepsze było to niż granie na krzyżaku od 360tki ;]

Opublikowano

1.6mln no w (pipi) dobrze ;f

Ins no lepiej ale ten stick jakosciowo to nadaje sie tylko pod wy(pipi)enie z niego galki i kazdego przycisku i zastapienie ich Sanwa/Seimitsu asap.

Beczunia ze ludzie kupuja sticki po 800zl xD

Btw mam do sprzedania starego sticka pod PS3/PC zbudowanego na Seimitsu LS-40 i przyciski tej samej firmy ( Pudlo recznie robione drewno i pleksi od Kowala )

Opublikowano

Ale to przecież Square Enix. Ich nie zadowoli nawet 3,5 miliona..

Opublikowano

1.6mln no w (pipi) dobrze ;f

1,6mln to słabo jak na konsolę z mniejszym udziałem w rynku? 

Opublikowano

To slabo jak na gre dla casuali o takim budzecie. Niby beczunia ze Bloodborne sprzedal sie tam w ponad 2mln ( gdzie BB dzieki serii DS nie ma dobrej reputacji w srodowisku casuali ) A komercyjny hit TR sprzedaje sie w 1.6 mln. Cos tu jest nie tak co nie? :D

Opublikowano

Nic straconego dla ziewajacego bez wzruszenia SE ktory za jakis czas ma zamiar wypuscic specjalna edycje na PS4 podbijajac tym samym sprzedaz o miliony

Edytowane przez Zetta

Opublikowano

Ins no lepiej ale ten stick jakosciowo to nadaje sie tylko pod wy(pipi)enie z niego galki i kazdego przycisku i zastapienie ich Sanwa/Seimitsu asap.

Ja to ogólnie nie lubię grać na sticku, więc nie mam zamiaru bawić się w takie rzeczy ;P Tak naprawdę to nawet nie mam zamiaru kupować SFV bo w doopie mam tą grę ;]

Edytowane przez Ins

Opublikowano

Jak 1.6 mln w ile 4 miechy to malo, to chyba ktos tu na glowe upadl :) Chociaz nie wiem skad akurat 1.6

Opublikowano

To slabo jak na gre dla casuali o takim budzecie. Niby beczunia ze Bloodborne sprzedal sie tam w ponad 2mln ( gdzie BB dzieki serii DS nie ma dobrej reputacji w srodowisku casuali ) A komercyjny hit TR sprzedaje sie w 1.6 mln. Cos tu jest nie tak co nie? :D

No ale bierz pod uwagę to, że

a) Bloodborne było pierwszym porzadnym exem od dawna na ps4

b) ps4 jest prawie 2 razy więcej

c) TR wyszedł w dzien premiery Fallouta 4

d) ludzie ogólnie byli wkur.wieni na SE i MS za ten ruch

także wiesz Bloodborne zagrał praktycznie każdy posiadacz ps4, którego znam i nawet podszedł ludziom, którzy odbili się od Dark Soulsów bo gra ma raczej łatwiejszy próg wejscia (chociażby z powodu mniejszej ilości broni oraz lokacji).

Opublikowano

No jak PS4 jest 36 mln to żeby było podobne ratio to takiej gry musiałoby zejść ze 3 mln na samym PS4.

Opublikowano

Nudne to CW ostatnio

Zamykamy?

Opublikowano

Z danych ktore podalo Crystal Dynamics i Square-Enix

Oficjalnie to podali? Google mi nie znajduje.

No jak PS4 jest 36 mln to żeby było podobne ratio to takiej gry musiałoby zejść ze 3 mln na samym PS4.

TR wyszedł na dwóch konsolach. Więc ma ch.ujowe ratio :reggie:

Edytowane przez SzczurekPB

Opublikowano

To slabo jak na gre dla casuali o takim budzecie. Niby beczunia ze Bloodborne sprzedal sie tam w ponad 2mln ( gdzie BB dzieki serii DS nie ma dobrej reputacji w srodowisku casuali ) A komercyjny hit TR sprzedaje sie w 1.6 mln. Cos tu jest nie tak co nie? :D

No ale bierz pod uwagę to, że

a) Bloodborne było pierwszym porzadnym exem od dawna na ps4

b) ps4 jest prawie 2 razy więcej

c) TR wyszedł w dzien premiery Fallouta 4

d) ludzie ogólnie byli wkur.wieni na SE i MS za ten ruch

także wiesz Bloodborne zagrał praktycznie każdy posiadacz ps4, którego znam i nawet podszedł ludziom, którzy odbili się od Dark Soulsów bo gra ma raczej łatwiejszy próg wejscia (chociażby z powodu mniejszej ilości broni oraz lokacji).

a) TR bylo pierwsza bardzo dobra gra na XO

b) PS4 jest 2x więcej

c) Bloodborne jest dalej gra niszowa nie komercyjnym Brandem jakim jest TR i BB wyszło w marcu jak koty się dupcom

d) Ludzie są w(pipi)ieni na Sorry ze gier nie ma

Ps to prawda a kierowca autobusu zatrzymał pojazd wstał i bił brawo czy jakoś tak.

Opublikowano

Nudne to CW ostatnio

Zamykamy?

tak

Opublikowano

sorry zapomniałem się przelogować

Opublikowano

Fajnie czytać, że Soulsy które schodzą w milionach są niszowym brandem XD Willy definiuje niszę na nowo :P

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

sorry zapomniałem się przelogować

nie rozumiem

Opublikowano

inteligentnie śmieszkowałem sugerując że ja i Willy to ta sama osoba odpowiadając na pytanie skierowane do niego

a Souls Games to nisza głównego ścieku

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.