Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

inteligentnie śmieszkowałem sugerując że ja i Willy to ta sama osoba odpowiadając na pytanie skierowane do niego

nie rozumiem

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 981,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Chodziło o to ze Soulsy to nie jest marka pokroju Gearsow GoW TR Halo Uncharted etc nie jest nawet gra AAA nie ten budżet.

Opublikowano

inteligentnie śmieszkowałem sugerując że ja i Willy to ta sama osoba odpowiadając na pytanie skierowane do niego

nie rozumiem

nie rozumiem

Opublikowano

To slabo jak na gre dla casuali o takim budzecie. Niby beczunia ze Bloodborne sprzedal sie tam w ponad 2mln ( gdzie BB dzieki serii DS nie ma dobrej reputacji w srodowisku casuali ) A komercyjny hit TR sprzedaje sie w 1.6 mln. Cos tu jest nie tak co nie? :D

No ale bierz pod uwagę to, że

a) Bloodborne było pierwszym porzadnym exem od dawna na ps4

b) ps4 jest prawie 2 razy więcej

c) TR wyszedł w dzien premiery Fallouta 4

d) ludzie ogólnie byli wkur.wieni na SE i MS za ten ruch

także wiesz Bloodborne zagrał praktycznie każdy posiadacz ps4, którego znam i nawet podszedł ludziom, którzy odbili się od Dark Soulsów bo gra ma raczej łatwiejszy próg wejscia (chociażby z powodu mniejszej ilości broni oraz lokacji).

a) TR bylo pierwsza bardzo dobra gra na XO

Dostałem raka.

Opublikowano

Gdzieś w 2000 roku Tomasz "Hiv" Kozieł nazwał Xboxa "pc w skórze konsoli". Nosz Nostradamus ku*wa...

Opublikowano

A potem pracował w polskim oddziale MS.

Opublikowano

Fajnie czytać, że Soulsy które schodzą w milionach są niszowym brandem XD Willy definiuje niszę na nowo :P

Dokadnie 8,5 mln serii Dark Souls poszło prawie tyle samo co reboota Tomb Raidera

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

Samych Dark Soulsów. 

Opublikowano

Nie no tragedia co nie Willy?

Forza Horizon to też nisza c'nie? W końcu schodzi po 2 mln na część, prawie jak shumpy  :reggie:

Opublikowano

Zainteresujcie się Wii Sports. Taka liczba wam odpowiada? :dunno:

Opublikowano

41542c80ef00060aa8de22c7ced3883b.jpg

:dafuq:

Opublikowano

Nie no tragedia co nie Willy?

Forza Horizon to też nisza c'nie? W końcu schodzi po 2 mln na część, prawie jak shumpy  :reggie:

Dziś pykałem sobie w H2 przez dłuższą chwilę, jak odpaliłem DC (tak dla różnorodności) to po 2 przejazdach miałem dość  :reggie:

W sumie nawet nie wiem czym to jest spowodowane - można rzucać w DC, ale to fajne wyścigi no ale... H2 jakoś bardziej przyciąga i w ogólnym rozrachunku dużo przyjemniej jeździ. 

Edytowane przez Starh

Opublikowano

Drivesraka po łatkach i dodatkach może jest grą 9/10, ale szybko się nudzi, z FH2 jest zupełnie na odwrót, a Storm Island co tam się odp.ierdala w wyścigach Gauntlet :obama::fsg::banderas:

Edytowane przez Figuś

Opublikowano

Od razu powiedz, że jest po prostu łatwiej xDDD

Ano jest łatwiej, ale nie chodzi mi nawet o poziom trudności.. przecież człowiek się cieszy jak w wyścigówkach najpierw gra ch, a potem małymi kroczkami wykręca coraz lepsze czasy. Problem w tym, że DC jakoś no nie wiem.. nie czuję tej magi. 

Opublikowano

jestttt nadrobilem CW, nie zamykajcie go juz ... tyle ze to juz sie stalo 

Opublikowano

Ludzie narzekają na dyskomfort podczas grania w fitness vel the sickness

http://m.neogaf.com/showthread.php?t=1175984

VR sie nie przyjmie, zbyt dużo ludzi nie będzie mogło z tym spędzić 15 minut.

Edytowane przez Starh

Opublikowano

Od razu powiedz, że jest po prostu łatwiej xDDD

Nie grałem w DC, ale nie wiem jak w Horizon 2 może być łatwiej skoro w DC z tego co ostatnio słyszałem to wszystkie asysty są systemowo aktywne i nie można ich wyłączyć. W Horizon 2 można jeździć bez ABS, TCS i innego szajsu.

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

No to jak mam rozumieć, że dopiero w tym miesiącu wprowadzą tryb gdzie będzie można wyłączyć asysty?

Did you find Driveclub too easy? Then it’s time to prove what you’re made of, because this month’s update will bring “hardcore” mode, taking off traction control, stability control and other assists that helped amend our mistakes so far, as shared by Game Director Paul Rustchynsky.

http://www.dualshockers.com/2016/01/22/ps4-exclusive-driveclub-gets-hardcore-mode-this-month-turns-the-assists-off/

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

Hardcore mode dla klapów, czym normalne granie dla wszystkich innych XD

Ale wiadomo, jak się przerzuca gruz, buduje dom i raz na miesiąc ma się czas na granie, to gra ma przede wszystkim wyglądać i sama się przechodzić w dość krótkim czasie, co by nie nadwyrężać umęczonego Janusza.

Edytowane przez Hum

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.