Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

no wreszcie przestanie być pier.dolonym teoretykiem, a jeszcze ficuś ps3 chce kupić bo pewnie taka bieda na ps4

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 981,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Chetnie sie z nim zamienie. :cool:

Opublikowano

A w ogóle to za co ma bana na CW?

Sam chcial chyba. Słaba psycha.

Opublikowano

Ludzie narzekają na dyskomfort podczas grania w fitness vel the sickness

http://m.neogaf.com/showthread.php?t=1175984

VR sie nie przyjmie, zbyt dużo ludzi nie będzie mogło z tym spędzić 15 minut.

ja do inżynierki używam oculusa, bo wiecie, trendy i w ogóle

tego się k,urwa nie da używać. 10 minut i chce Ci się rzygać

Edytowane przez raven_raven

Opublikowano

Czyli zabawka dla bogaczy jako gadżet dla szpanu niż faktycznej zabawy. W sumie jakoś nie jestem zdziwiony. 

Opublikowano

Problem jest przy każdym ruchu niespowodowanym ruchem Twojego ciała. Dopóki ruszasz głową i tylko kamera obraca się w miejscu zgodnie z tymi ruchami, to jest OK. Zacznij tylko chodzić, to zaczyna się sajgon. Mózg dostaje informacje o ruchu, a błędnik nie czuje nic = choroba lokomocyjna.

Opublikowano

Ludzie maja problem z błędnikiem i dlatego nie mogą korzystać z vr. Zresztą nawet osoba bez zaburzeń może nagle źle się od tego poczuć.

Opublikowano

No to jak mam rozumieć, że dopiero w tym miesiącu wprowadzą tryb gdzie będzie można wyłączyć asysty?

Did you find Driveclub too easy? Then it’s time to prove what you’re made of, because this month’s update will bring “hardcore” mode, taking off traction control, stability control and other assists that helped amend our mistakes so far, as shared by Game Director Paul Rustchynsky.

http://www.dualshockers.com/2016/01/22/ps4-exclusive-driveclub-gets-hardcore-mode-this-month-turns-the-assists-off/

żeby jeszcze zlagowane sterowanie ogarnęli i nudę tej gry, może przy DC2 ale kto je zrobi jak ludzi złodzieje $ony wyjebali na bruk  :/

btw. the witness do przejścia w 10min miała być gra na wiele godzin a mamy nową wersje Snake'a do ogrania na tablecia, pseduo exy $ony leżą i kwiczą w porównaniu do XO   :)

Edytowane przez Daddy

Opublikowano

Nie mam oculusa, ale wczoraj pograłem trochę w Witness, bo tak jeti zachwalał. W sumie to nic nowego. Przyjemna stylistyka, typowy indor, grafika taka sobie, jest bardzo sterylnie. Zagadki w sumie spoko, ale szybko się nudzi łączenie kropek. Po pracy pogram dłużej niż godzinkę. Taka gra 6/10*, przynajmniej na razie.

*klapy mogą dołożyć 2 oczka do oceny za to, że pojawiła się jakaś gra na trójnoga 

Opublikowano

Ludzie narzekają na dyskomfort podczas grania w fitness vel the sickness

http://m.neogaf.com/showthread.php?t=1175984

VR sie nie przyjmie, zbyt dużo ludzi nie będzie mogło z tym spędzić 15 minut.

ja do inżynierki używam oculusa, bo wiecie, trendy i w ogóle

tego się k,urwa nie da używać. 10 minut i chce Ci się rzygać

Obroniłem w tym roku magisterkę na Oculusie w Unity i dla mnie było git, ale niektórzy mieli praktycznie instant bełt, także to mocno zależy od osoby. Jeśli cena tych VRów ma być taka jaką zapowiadają, to nie wróżę dobrze. Sam temat Motion Sickness był mocno wałkowany na zeszłorocznym GDC, wszystko sprowadza się do tego że to temat nie do obejścia, można ten efekt pomniejszyć (np. robiąc skupione na środku ekranu GUI, grę w której poruszamy się tylko wyznaczonym torem), ale nie da się go całkiem wykluczyć. Co ciekawe niektórzy skutki uboczne odczuwają bezpośrednio po wyjściu z VR, taki syndrom odstawienia.

Edytowane przez Radovan

Opublikowano

Witness można skończyć w 10 minut :dynia: :dynia: :dynia:

Klapy na kolanach ruchani przez Kaza za 250 zł xDDDDD

10 MINUT za 250 zł XDDDDDDDDD

Opublikowano

i tak sporo, bo to mesjasz tylko w świecie, w którym brakuje gier. Porównanie do snejka bardzo trafne. Chodzisz po kolorowej mapce i wybierasz sobie plansze, żeby łączyć kropeczki. Na przeglądarkach internetowych są bardziej wymagające gry.

No ale piszę to po godzinie grania, wieczorem napiszę więcej

Edytowane przez gekon

Opublikowano

154 zł Niny - bocie

To i tak (pipi)owo jak za 10 minut gry, za tyle to teraz kupisz Wieśka który starcza na (pipi) więcej  :reggie:

Opublikowano

Ależ te klapy są dymane. :obama:

Opublikowano

e no ale stosunek ceny do czasu i tak korzystniejszy niż reklamy podczas superbowl. sony takie dobre, prawie za darmo daje.

Opublikowano

The Witness, gra na 8/10

symulator chodzenia i łączenia kropek w marnej trójwymiarowej pseudoartystycznej grafice

można przejść w 10 minut, kosztuje 150 zł

koszt 1 minuty gry - 15 zł 

Ori and the Blind Forest, gra na 9+/10

Piękna metroidvania z ręcznie rysowaną grafiką i cudownym OSTem

przechodzi się w 6-7 godzin, kosztuje 60 zł

koszt 1 minuty gry - 14 groszy

co te klapy to ja nawet nie :dynia:

Edytowane przez Lord Astmer

Opublikowano

6-7h to czas potrzebny na przejście bez czyszczenia mapy.

Opublikowano

Pecetowi złodzieje już kradną nowego tomba xDD gardze mocno

Opublikowano

6-7h to czas potrzebny na przejście bez czyszczenia mapy.

ja czyściłem mapę i przeszedłem w jakieś 8h ;p

Opublikowano

xD

Opublikowano

xD

No moze kolezka ktory recenzowal te karte chcial sobie wlasnie klepnac kodzik a tu NIE MOZNA :daddy: Albo planowal giveaway I ZONK :daddy:

Ale trzeba przyznac, ze wyszla calkiem dorodna cebulka z rodziny tyranozaurus :cebula:

Opublikowano

Jeszcze Cię kara spotka złodzieju! STEM sprawdza jakie podzespoły ma Twój komp, obczają, że wcale GTXa nie masz tylko jakiegoś Intel HD 4000 i Ci zbanują konto :lapka:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.