Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

no to ma pograne. wczoraj parskłem jak na allego za niecałe 2 zeta ludzie sprzedawali hajsy w gta online na pc. modowane prywatne lobby ale oczywiście pewniak, bez bana. mmmhm. master ratsy.

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 981 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

To wszystko przez Morele, nie dostałem żadnej gry do smoka, bo spóźniłem się tydzień z zakupem. Teraz mszczę się na recenzentach i azjatach ;]

A nie czekaj, dostałem Batmana ;P No ale Wiesiek mi przeleciał koło nosa.

Edytowane przez Ins

Opublikowano

Sprawą zajmie sie zarząd PCMR a nastepnie trafi ona pod FTB.

Forumkowy Trybunał Blacharski :newell:

Opublikowano

Gardzę piratami.

No fajnie, ja też, ale jaki to ma związek z tą mega cebulą ? 

Opublikowano

Gardzę piratami.

No fajnie, ja też, ale jaki to ma związek z tą mega cebulą ? 

Z tym, że ukradłeś grę. 

Złodzieju :shotgun:

Opublikowano

Blacha droga ale gry za darmo he he he 

Opublikowano
12549054_1662199220699062_52568190275683
Opublikowano

Niech knur spencer wie co się stanie jak będzie dawał gry na pc. Myślałem że chociaż na tym forum nie ma takich podludzi.

Edytowane przez Pawcio

Opublikowano

a mało to akcji było? jak nie digital to w PT.

Opublikowano

:dynia:

:chicken: No :chicken: dajesz :chicken:

Opublikowano

Niech knur spencer wie co się stanie jak będzie dawał gry na pc. Chociaż myślałem że chociaż na tym forum nie ma takich podludzi.

Na tym forum nie ma takich podludzi :dynia:

YETI, czeskimaster, Ins, bluber

:dynia:

Edytowane przez Lord Astmer

Opublikowano

No dobrze, jak zrobią promocje dla MSI to oddam kodzik temu portalowi xD Chociaż nie wiem czy chciałby łamać regulamin promocji, bo to tylko dla Azjatów ;]

Edytowane przez Ins

Opublikowano

Moze jest chinczykiem?

Tego nie wziąłem pod uwagę  :frog:

Edytowane przez Ins

Opublikowano

żyj ze świadomością że teraz jakieś dziecko siedzi w kącie i płacze bo nie może pograć w przygody seksownej Lary. zniszczyłeś komuś życie, czaisz typie?

Opublikowano

Cały czas grając na ultra w 1080p/60fps będę miał wyrzuty, nie wiem jak sobie poradzi ten nieletni Azjata pracujący dla jednego z większych polskich portali benchmarkowych  :nvmnd:

Opublikowano

Dzieciaczek sobie kupil ZDERZACZA HADRONOW z mysla o TOMB RAIDERKU za pieniadze ktore dostal na swieta, postanowil wrzucic recenzje na portal i dorobic kilka groszy, ale niestety nie zostalo mu juz nic, a z samej recki jest wciaz za malo pieniazkow na przygody nowej Lary, zmartwiony mysli sobie ze bedzie musial poczekac do kieszonkowego w lutym zanim beda pieniazki na Tomb Raiderka, ale nie, dobre MSI wyskoczylo z promocja, jesli kupiles nasza karte, nie martw sie, zagrasz za darmo dobry czlowieku :)

Dziecko podjarane, czym predzej leci po numery seryjne, rejestruje sie na stronie MSI, wklepuje kodzik a tam... "przykro nam, ten kod zostal juz uzyty" :/

"za(pipi)al mi koda do tomb raiderka, (pipi)any sdgadsghhs-nenenenenene :[ "

Opublikowano

Ins zayebal kodzik jakiemus dziecku? O co chodzi?

Opublikowano

Sumienie mnie gryzło i wysłałem maila do tego recenzenta, z zapytaniem czy mogę wykorzystać dane karty (tak wiem, po fakcie) i w odpowiedzi uzyskałem:

OK, uczciwe toto nie jest, ale nie moja sprawa :) Pamiętaj jednak, że to są numery znane centrali ASUS jako "Review Sample" więc jeśli to faktycznie sprawdzają bez problemu się zorientują.  

Uff, nikt przeze mnie nie ucierpiał na szczęście. PurePC dodaje do ulubionych :)

Edytowane przez Ins

Opublikowano

Kolejny crap na 8 wyszedł na remasterstation 4, gravity rush remaster lel

Lazygamer - 7.5/10

God is a Geek - 7.5/10

Gamespot - 7/10

Push Square - 7/10
Opublikowano

witness tez by mialo takie noty gdyby nie guwnoburza marketingowa sory

Opublikowano

a co na to yeti? czyżby był zajęty kończniem ostatniego lewelu w Witness? :banderas:

do klap jeszcze nie dotarło, że byle gierka bez pifpaf i klikania X, żeby obejrzeć cutscenkę nie jest mesjaszem

Edytowane przez gekon

Opublikowano

Co te smoki robia z ludzmi XD

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.