Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

betka dywizji już się zaciąga, ale będzie grane ku,rwa mać :banderas:

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 981 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Sorry, ale w grę wchodzi jedynie miejscówka pod śmietnikiem jak na prawdziwego street fightera przystało  :reggie:

Opublikowano

No za garażami jest śmietnik. No co ty kurde no. 

Opublikowano

Kto nie gra w bete dywizji ten z policji :banderas:

Opublikowano

Xcom 2, tomb raider, the Witness i prawdziwy sztos na początku marca od Ubi :banderas: i to nie jest nawet koniec pierwszego kwartału. Ale to będzie rok :obama:

Opublikowano

betka dywizji już się zaciąga, ale będzie grane ku,rwa mać :banderas:

Widze ze forumek wreszcie dojrzewa do prawdziwych perelek, moje serduszko sie raduje :banderas:

Opublikowano

Jarać się grą od Ubi. Co za klapy :yao:

Opublikowano

Widać że grami video interesujesz się od wczoraj hum skoro nie czekasz na division, beka z ciebie i papaj dobrze Ci napisał. Tyle.

Opublikowano

czuje hajp prawie jak na premiere gta v

Opublikowano

Bedzie grane jak za czasow MGO :banderas:

Opublikowano

o ile uda mi sie to pobrac przed koncem bety

zostalo 3,5gb i do konca pobierania ponad godzina xd 120mbit upc podlaczone do trojnoga po kablu

"podnosimy ceny, zeby poprawic jakosc uslugi PSN" :dynia:

150Mb i polecialo w 2-3h nie szanujesz marki

Opublikowano

Bedzie grane jak za czasow MGO :banderas:

Oj z całym szacunkiem dla division, ale ogromnego sukcesu MGO chyba nie powtórzy

Opublikowano

Dokładnie, diamentowe psy szanujmy się. :)

Opublikowano

#BELIEVETHEHYPE :banderas:

#DAJAMONDODOGSU

Opublikowano

''Kiedy social pada, my powstajemy''

:fsg: :fsg: :fsg: :fsg: :fsg:

Edytowane przez hav7n

Opublikowano

Zazdroszcze wam zieloni bracia ze juz jutro bedziecie mogli w betke pykac :banderas:

Moj socjal dopiero upadnie w piatek :obama:

Opublikowano

Kurcze pieczone, microsoft nie szczędził gotówki żeby zapewnić wam ten dodatkowy dzień zabawy. Zabiłbym żeby być na waszym miejscu! :)

Opublikowano

czy są jakieś książki ze świata division? chciałbym podejść do bety obeznany z uniwersum

Opublikowano

Tomb Raider jednak tylko dla posiadaczy kart graficznych w cenie One z TV żeby grać w takiej jakości jak na Zydboksie :dynia:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.