Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

#tylkopomaranczowy robaku :[

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 980,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Ale nie pyskuj klapie.

Opublikowano

No tobie dupa, wiem. :xboss:

Opublikowano

I teraz jeszcze odwracanie kota ogonem, klasyczna oznaka desperacji i peknietych czesci rektalnych :banderas:

Opublikowano

No najpierw ty odwrociles kota ogonem i zwalasz na mnie. Typowa zagrywka klapow. Zesr.ac sie i uciec aby ktos inny zostal obciazony. Zero honoru. :/

Opublikowano

O matuchno alez mu SZCZELA :banderas: Az w Sosnowcu slychac :fsg:

Opublikowano

Peka niczym czaszka murzyna pod naporem kul z karabinu maszynowego lvl 4 :fsg:

:daddy: KIEDY SOCJAL UPADA MY POWSTAJEMY :daddy:

Opublikowano

Upadajacy socjal mozna poznac po pekajacych dupach w CW :cool:

Suteq reprezentuje oboz zielony, wiec na Xboxie to juz dzis!!!!!!!!

Opublikowano

sutek jaka słaba psychika, może jeszcze w division nie będziesz grał co? BEKA. 

Opublikowano

Bede jak tylko wroce do domu. Preorder oczywiscie zlozony na najbogatsza edycje z season passem a nie jak jakas biedota.

Opublikowano

Bede jak tylko wroce do domu. Preorder oczywiscie zlozony na najbogatsza edycje z season passem a nie jak jakas biedota.

#redeemed

Pograłem niecałą godzinkę ale pojawił się  jakiś restart serwera i wydupcyło party także postanowiłem zrobić sobie przerwę i trochę ochłonąć. Fenomenalna grafika, powalający klimat i design zaśnieżonego miasta. bardzo satysfakcjonujący gunplay i miodna cooperacja. Gra wzbudziła we mnie podobne odczucia jak  syphon filter na psx ciorany w święta 2000 roku, aż znowu poczułem się dzieckiem i zapłonęła we mnie miłość do gier. Dziękuję ubisoft.

MESJASZ :banderas:

Opublikowano

o jenysiu wlasnie skonczylem sesje z the division i przyznam, ze gra ma duze szanse na bycie jednym z najlepszych tytulow ostatnich lat. no czajcie motyw biegne po fotorealistycznie odzworowanej zasniezonej ulicy nagle pojawia sie banda uzbrojonych zakapiorow wiec szybko lece w stronę samochodu, który miał pootwierane drzwi i uwaga postac po przyklejeniu sie do niego obchodzac jego bok pozamykala drzwi no rozj,ebalo mi to łeb mowie wam

Opublikowano

Tommo kocurze nie hajpuj :banderas:

Opublikowano
:obama:
Opublikowano

lece w stronę samochodu, który miał pootwierane drzwi i uwaga postac po przyklejeniu sie do niego obchodzac jego bok pozamykala drzwi no rozj,ebalo mi to łeb mowie wam

Te detale :obama:

Ta gra :obama:

giphy.gif

Opublikowano

200.gif

:fsg: :fsg: :fsg: :fsg:

Edytowane przez hav7n

Opublikowano

Jak życie to wygląda. :o

Opublikowano

Wychodzę dziś z pracy wcześniej żeby ograć mesjasza, na sama myśl ręce mi sie trzęsą :banderas:

Opublikowano

W takich chwilach dobrze być bezrobotnym :banderas:

żeby jeszcze tak mama przyniosła kanapki do pokoju

Opublikowano

Jak życie to wygląda. :o

Jak idealne życie, bo w końcu uśmierca się murzynów.
Opublikowano

Zatrzymajcie już tę karuzelę śmiechu 

Albo powstajesz z nami, albo upadasz z socjalem :[

Opublikowano

Wiem, że z Xboxem jeszcze nigdy nie było tak dobrze, ale PS4 też daje rade

Tak daje radę, że musiałem je zakryć bo za dużo kurzu zbiera :yao:

A co na razie pieniążki na gierki zbierasz?

Ja ostatnio tyle tego mam, że czasu nie starcza, skończone Life is strange, wczoraj zacząłem Bloodborne Old hunters ale to jest dobre :banderas:

w pudełku leży jeszcze Dishonored, za rogiem Unravel i SOME chcemy zakupić

Ogralem wszystko z tego na premierę. Widzę budujesz dom z yetim
Opublikowano

tak wiemy blantman że wszystko ogrywasz na premierę, serio, wiemy pisałeś o tym już

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.