Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Wiem, że z Xboxem jeszcze nigdy nie było tak dobrze, ale PS4 też daje rade

Tak daje radę, że musiałem je zakryć bo za dużo kurzu zbiera :yao:

A co na razie pieniążki na gierki zbierasz?

Ja ostatnio tyle tego mam, że czasu nie starcza, skończone Life is strange, wczoraj zacząłem Bloodborne Old hunters ale to jest dobre :banderas:

w pudełku leży jeszcze Dishonored, za rogiem Unravel i SOME chcemy zakupić

Ogralem wszystko z tego na premierę. Widzę budujesz dom z yetim

Wygrałem w pokera więcej niż ty zarobisz do końca życia, zwiedziłem pół europy, od maja będę bawił się w Londynie, spotykałem się z za(pipi)istymi pannami, bawiłem się w najlepszych lokalach w Polsce i wielu fajnych klubach zagranicą. Mam za(pipi)istych przyjaciół, wiec nie muszę szukać poklasku na forum. Bardzo dobrze jeździłem na rolkach i crossie. Miałem własnego gokarta i nawet byś nie zbliżył się do czasów jakie kręciłem na torze.

Mógłbym opowiadać o moim życiu dużo i Ci co mnie trochę poznali to widzą, że jestem spoko gościem i mam ciekawe życie.

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 980,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Daj troche kasy z tego pokera to zobaczymy czy jestes spoko gosciem :Coolface:

Opublikowano

Ja ostatnio tyle tego mam, że czasu nie starcza, skończone Life is strange, wczoraj zacząłem Bloodborne Old hunters ale to jest dobre :banderas:

Wygrałem w pokera więcej niż ty zarobisz do końca życia, zwiedziłem pół europy, od maja będę bawił się w Londynie, spotykałem się z za(pipi)istymi pannami, bawiłem się w najlepszych lokalach w Polsce i wielu fajnych klubach zagranicą. Mam za(pipi)istych przyjaciół, wiec nie muszę szukać poklasku na forum. Bardzo dobrze jeździłem na rolkach i crossie. Miałem własnego gokarta i nawet byś nie zbliżył się do czasów jakie kręciłem na torze.

Mógłbym opowiadać o moim życiu dużo i Ci co mnie trochę poznali to widzą, że jestem spoko gościem i mam ciekawe życie.

Gdyby nie to PlayStation, napiłbym się z Tobą wutki :/

Opublikowano

Fanek jak będziesz w Londynie to wpadniesz c'nie? :lapka:

Opublikowano

The Witness xDDDDDDD świetna gra ze smartfonów

Opublikowano

Hastla z ciebie fanem... takie rzycie to ja pjerdole. Iebać biedę!

wiem jak się pisze życie

Opublikowano

:pawel:

pokaz najwiekszy przelew z pokera :)

Czy moze wymyslisz jaka wymoweczke?

Opublikowano

Bardzo dobrze jeździłem na rolkach i crossie. Miałem własnego gokarta i nawet byś nie zbliżył się do czasów jakie kręciłem na torze.

jak można oburzać się na czyiś intelekt a równocześnie brać to na serio?

Edytowane przez nobody

Opublikowano

fanek forumowy pacanek :lapka:

Opublikowano

Fanek gratuluję świetnej prowokacji. :obama: 

Opublikowano

no na pewno wszyscy lykneli, ze koles, ktory mogl miec kazda xwe, ale uznal ze fanek bedzie najlepsza, prowadzi inne zycie niz 24/7 przed konsola :pawel:

Opublikowano

może to cytat z jakiegos innego forum? nie wierze ze czlowiek o zdrowym umysle cos takiego napisal

fanek musisz miec downa

Opublikowano

no na pewno wszyscy lykneli, ze koles, ktory mogl miec kazda xwe, ale uznal ze fanek bedzie najlepsza

Mówi człowiek, który mógł napisać "ksywę", ale wybrał "xwe".

A tak w ogóle witam CW :cool:

Opublikowano

No nie, kto go tu wpuścił?  :whyyy:

Opublikowano

Ładnie dupa piecze, że koleś z forum wygrywa życie i ma najlepsze czasy na gokartach...

Edytowane przez easye

Opublikowano

Fejm, jest jak jest

hav7n jasne przyjacielu :lapka:

Opublikowano

no na pewno wszyscy lykneli, ze koles, ktory mogl miec kazda xwe, ale uznal ze fanek bedzie najlepsza, prowadzi inne zycie niz 24/7 przed konsola :pawel:

no ja to odczytałem jako dobre prowo, a nie tekst pisany przez jakiegoś przygrywa bajkopisarza :dunno:

Opublikowano

Nie myl dobrego prowo z chuyowym.

Opublikowano

no na pewno wszyscy lykneli, ze koles, ktory mogl miec kazda xwe, ale uznal ze fanek bedzie najlepsza

Mówi człowiek, który mógł napisać "ksywę", ale wybrał "xwe".

A tak w ogóle witam CW :cool:

WIELKI COMEBACK :banderas:

Opublikowano

o gurwa astmer poręczył za figaro? szieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeet

Opublikowano

o gurwa astmer poręczył za figaro? szieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeet

nie

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.