Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

No spoko, ale nic z tym nie zrobię, że na świecie jest tyle debili więc mam to w dupie.  :dunno:

No i Gifaro niedługo prawilnie do nich dołączy. Będzie beka, że taki Nintendofag nie kupił sobie WiiU, ale po PS4 na którym jest 10x mniej killerów poleci z kasą w zębach ;)

Przecież Figaro ma WiiU wtf?

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 980,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Pewnie chodzi mu o to ze sam sobie tego wii u nie kupil, tylko dostal.

Opublikowano

Lul, a to ma jakieś znaczenie, czy ktoś sobie kupuje sprzęt czy dostanie w prezencie?

Edytowane przez Metoda

Opublikowano

No tez jestem tego zdania, ma konsole? Ma, na (pipi) drazyc? :dunno:

Opublikowano

XDD

Czasem mam wrażenie, że Don to mój ulubiony użytkownik, tak dobrze się czyta jego problemy życiowe uzewnętrznione w formie pisanej <33 

To już chyba SZÓSTY albo i siódmy raz gdy on sam z siebie, ot tak z czapy i nie na temat wychodzi z moim prezentem Wii U i za każdym razem mam tę samą bekę. Przyznaj, rodzicie Ci nie kupili kolejki na wigilię X lat temu?

edit: teraz jeszcze po raz dziesiąty daje forumkowi znać, że ma dość moich cytatów. Chłopie, może czas kliknąć "Ignoruj"? Polecam. Od czasu jego kliknięcia nie widzę ani śladu balona.

Edytowane przez Figaro

Opublikowano

Co poniektórych chyba boli ze można dostać od dziewczyny konsole xD ja bym nie miał nic przeciwko gdyby moja mi sprezentowała sprzęcik do grania

Opublikowano

Ignor niestety nie działa na statusy

Opublikowano

No ten ból dupy że dostał prezent od dziewczyny to niezła beczunia.

Opublikowano

ale to boty tak maja, don ma bol dupy o sprezentowane wiiu figarowi, suteq mial bol dupy o moje sprezentowane ps4 z wspolnej kasy z prezentu weselnego xD

Opublikowano

ale to boty tak maja, don ma bol dupy o sprezentowane wiiu figarowi, suteq mial bol dupy o moje sprezentowane ps4 z wspolnej kasy z prezentu weselnego xD

a jeden chyba jest bezrobotny a drugi kradnie z torrenta to mają bóldupki :sorcerer:

Opublikowano

Jaki ból? Niezła nadinterpretacja :)

Wskazuję tylko zależność pomiędzy faktami (w nawiązaniu do sytuacji PS4 opisanej przez Suteq) - Gifaro wielki nintendofag nie potrafił się przez 3 lata samemu zdecydować na zakup WiiU pomimo tego, że niby same super gry tam som. A 2 lata po wyjściu PS4 chce kupić konsolę gdzie sam pisał, że może są 3 dobre gierki.

Tyle.

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

No klapy sa mistrzami w nadinterpretacji i dodawaniu sobie zmyslonych rzeczy do historii.

A bluberka dalej boli ten far cry 4, ktorego niedawno kupilem cyfrowke za 47zl z groszami.

Bluber chyba jest przywiazany emocjonalnie do ubisoftu jak mendrek do playstation. :cool:

Opublikowano

I :wub: ubisoft, ale będzie dzisiaj grane w the division :fsg:

Opublikowano

Gra generacji bez dwoch zdan.

Figus mial wczoraj grac i zadnego zapa nie bylo. Oszukista. :[

Opublikowano

kolego ja wysyłałem ci invajty ale mnie koncertowo obesrałeś

Opublikowano

Na plejstejszyn takiej sytuacji by nie było tomo, ja widzę że na tym xbonie same lamusy obesrane siedzą

Opublikowano

Lol. Nic nie dostalem. xd

Opublikowano

Coś się wczoraj live dupcył, dodałem 2 forumowiczów od division i w ogóle ich nie miałem na liście tylko w menusach drużyny pokazywało mi, ze akurat grają. Albo grałem z typem kilka godzin a na liście ciągle pokazywało, że siedzi w interfejsie. No nie najlepiej się zachowywał live wczoraj.

Opublikowano

Nie szanowaliście Ubisoftu  :reggie:

Opublikowano

Za godzinke upada socjal :fsg:

ALEZ BEDZIE GRANE.

Opublikowano

Raz wywalilo mnie z grupy to pisze zeby mi Hum wyslal zapro. Czekam, czekam i nic. W koncu mi pisze ze juz 5 razy mi wyslal a ja nic nie dostalem. Czasami live jest jakosci psnu niestety. :/

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.