Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

Wiem, że z Xboxem jeszcze nigdy nie było tak dobrze, ale PS4 też daje rade

Tak daje radę, że musiałem je zakryć bo za dużo kurzu zbiera :yao:

A co na razie pieniążki na gierki zbierasz?

Ja ostatnio tyle tego mam, że czasu nie starcza, skończone Life is strange, wczoraj zacząłem Bloodborne Old hunters ale to jest dobre :banderas:

w pudełku leży jeszcze Dishonored, za rogiem Unravel i SOME chcemy zakupić

Ogralem wszystko z tego na premierę. Widzę budujesz dom z yetim

Wygrałem w pokera więcej niż ty zarobisz do końca życia, zwiedziłem pół europy, od maja będę bawił się w Londynie, spotykałem się z za(pipi)istymi pannami, bawiłem się w najlepszych lokalach w Polsce i wielu fajnych klubach zagranicą. Mam za(pipi)istych przyjaciół, wiec nie muszę szukać poklasku na forum. Bardzo dobrze jeździłem na rolkach i crossie. Miałem własnego gokarta i nawet byś nie zbliżył się do czasów jakie kręciłem na torze.

Mógłbym opowiadać o moim życiu dużo i Ci co mnie trochę poznali to widzą, że jestem spoko gościem i mam ciekawe życie.

Coś ty o mnie kur... napisał, ty mała biedna kur..? Wiedz śmieciu, że skończyłem studia oficerskie z najwyższymi ocenami i od razu po nich przyjęli mnie do GROM-u, brałem udział w misjach w Kosowie, Nikaragui, Portoryko, Iraku, Afganistanie i Pakistanie i mam ponad 300 zabitych terrorystów na koncie. Jestem doskonale przeszkolony w walce partyzanckiej i jako snajper - dostałem odznaczenie dla najlepszego strzelca wyborowego Wojska Polskiego. Jesteś dla mnie po prostu kolejnym celem, któremu mogę niespodziewanie roz... łeb z 800 metrów. Zmiotę cię śmieciu z powierzchni ziemi z precyzją dotąd nieznaną na tej planecie, słyszysz chu...?

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 979,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Halo?  Halo jest tam ktoś?

Opublikowano

zglosilem na policje za grozenie pozbawienia zycia, witaj sie z wiezieniem chory bydlaku

Opublikowano

Gra generacji bez dwoch zdan.

Figus mial wczoraj grac i zadnego zapa nie bylo. Oszukista. :[

Grałem jakoś od 19.20  wysyłałem zapa do grupy odp zero,

Opublikowano

wyslales zwyklym?

Opublikowano

Dlaczego /nie/czekamy: +bo fenomenalna grafika wyznaczy nowe standardy :obama: 5 IV 2016 :banderas:

przecież to pisał ten pajac zax

Opublikowano

Żeby nie brać na poważnie zdania kolesia, który ocenia Mordor na 10-, a Fallouta 4 na 9+.

Opublikowano

Dla wszystkich milosnikow nadchodzacego mesjasza i jego tworcow Phil nagral piosenke.

Koz UBI in maj hart <3 Pewnie bedzie lecialo przy creditsach, wierze.

Opublikowano

i jak odnosi się to do wyglądu gry?

nie chcę mi się już tłumaczyć

Opublikowano

@Figus

No gurwa mac. To ja nie wiem co sie dzialo wczoraj z tymi zaproszeniami. :/

W takim razie zwracam honor. :rose: :hi:

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Gaf to jednak gaf, jeszcze nie widziałem aby aż tak tam jeżdżono po jakimkolwiek tytule, który zgarnął Goty:

http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=1176752

No, ale jak ludzie piszą iż F4 ma najlepszy gameplay w serii, to się nóż człowiekowi otwiera w kieszeni. 

Nie rozumiem, jak można cisnąć po grze, która jak żadna inna miała tak dopracowany voice acting, kąty kamery w dialogach (ktoś napisał w tamtym temacie "Cut scene presentations are some PS2 era like animation" :dynia: ), narracje, opowieść chwytającą za serducho... Nie kumam dlaczego ludzie starają się porównywać walkę z BB do wiedźmina 3, fakt BB w tym segmencie wygrywa bez dwóch zdań, ale to przecież dwie różne gry. W3 to mimo iż RPG z otwartym światem swoista gra "drogi", BB to taki lekko staroszkolny tytuł polegający na ciągłej walce ze sobą samym aby brnąć do przodu (w pozytywnym tego znaczeniu). Swoją drogą to w sumie nie takie dziwnie, że to głównie Amerykanom nie podoba się W3 :P W końcu Geralt to nie pompatyczny "hero" ratujący świat, tylko człowiek znużony już życiem, który najchętniej siadłby na (pipi)e w KM i żył nikomu nie przeszkadzając. 

Chorzy ludzie, no chorzy ludzie.

Teksty o (pipi)owym art style'u, o tym ze fallout wyglada i dziala lepiej... oni sa chorzy, CHORZY. Najlepszy typ ktory napisal ze jego najwiekszy problem z Wiedzminem 3 to obcasy Ciri i ALTERNATYWNY stroj Triss ktory ją uprzedmiotawia, no (pipi) XDDDDDDDDDDDDDDDD

Rozjezdzalbym ich serwery walcem.

Mam nadzieję, że jak wyjdzie Krew i Wino, to znów Redzi rozjadą inne giereczki xD

Przecież to DLC będzie zapewne dużo lepsze niż większość pełnoprawnych gier tego roku.

Opublikowano

@Figus

No gurwa mac. To ja nie wiem co sie dzialo wczoraj z tymi zaproszeniami. :/

W takim razie zwracam honor. :rose: :hi:

Jak cie odłączy od sieci na chwilę to takie jaja się dzieją, trza restart konsoli zrobić.

Żeby nie było za wesoło klapom, to na GunwieObesranym 4 jest jeszcze gorzej bo trza zapier.dalać router restartować :dafuq:

Opublikowano

No właśnie nic mnie nie rozłączyło więc tym bardziej nie wiem czemu tak się stało. :(

Ale dzisiaj gramy. :xboss: 

Opublikowano

Wiem, że z Xboxem jeszcze nigdy nie było tak dobrze, ale PS4 też daje rade

Tak daje radę, że musiałem je zakryć bo za dużo kurzu zbiera :yao:
A co na razie pieniążki na gierki zbierasz?

Ja ostatnio tyle tego mam, że czasu nie starcza, skończone Life is strange, wczoraj zacząłem Bloodborne Old hunters ale to jest dobre :banderas:

w pudełku leży jeszcze Dishonored, za rogiem Unravel i SOME chcemy zakupić

Ogralem wszystko z tego na premierę. Widzę budujesz dom z yetim

Wygrałem w pokera więcej niż ty zarobisz do końca życia, zwiedziłem pół europy, od maja będę bawił się w Londynie, spotykałem się z za(pipi)istymi pannami, bawiłem się w najlepszych lokalach w Polsce i wielu fajnych klubach zagranicą. Mam za(pipi)istych przyjaciół, wiec nie muszę szukać poklasku na forum. Bardzo dobrze jeździłem na rolkach i crossie. Miałem własnego gokarta i nawet byś nie zbliżył się do czasów jakie kręciłem na torze.

Mógłbym opowiadać o moim życiu dużo i Ci co mnie trochę poznali to widzą, że jestem spoko gościem i mam ciekawe życie.

Sorry że się w temat znowu wtryniam ale nie mam czasu cw czasem czytać i nadrabiam obecnie;)

A co to ma wspólnego z tym co napisałem. Ja nie szukam poklasku na forum śmieszy mnie po prostu tłumaczenie jednoplatformowcow że mają w co grać poprzez wymienianie gier które miały premierę już jakiś czas temu. To zakłamywanie rzeczywistości i pokazuje gdzie cebula najbardziej siedzi. Śmiejecie się z blacharzy że czekają na przeceny a sami nie lepsi tylko przeceny macie gorsze. Ja to co chce ogrywam na premierę a nie płaczę jak klap że undertale nie ma grafiki , rise of the tomb raider jest be bo tylko uncharted dziffiki, halo kiepskie pif paf (a killzone nie) etc

Gdyby takie halo 5 , tomb raider czy undertale wyszło na ps4 w listopadzie to byście nfs czy battlefrontow nie kupowali. Chociaż nie wróć wolałeś od somy , dlc do bb czy life is strange ograć until dawn, nfs czy battlefronta. Dla CIEBIE jak i dla kilku innych klapow ratunku już nie ma:).

A skoro wygrałeś w pokerka to kup se dobrego pc lub wii u. Na x'sa nie namawiam bo to byłboby zbyt dużo na raz.

P.s. życiem prywatnym chwalił się dotychczas w cw tylko klap yeti i obecnie fanek.

Opublikowano

no i łyknał

Opublikowano

Ty naprawde Blantman jestes jakis ograniczony. Mam obecnie 1 platforme i 8 pudelek pod telewizorem, ktorych skonczyc nie moge. Moglbym dzisiaj pojsc do sklepu kupic pozostale 2 platformy, po to by jak Ty odpalic gre na h i odlozyc na polke.

Nic mi do tego jezeli Ciebie cieszy otwieranie 30 gier miesiecznie by je wlaczyc na 30 minut, ale nie czaje dlaczego smieszy Cie, ze ktos inny caly ten czas woli poswiecic na ukonczenie 100h gry.

Edytowane przez easye

Opublikowano

z tego co widze, to konczysz praktycznie kruciutkie gry, jak Some, czy Thomas Was Alone.

Daj znac, jak skonczysz Divinity i napisz nam wtedy ile w miedzy czasie dodatkowo gier przeszedles.

Edytowane przez easye

Opublikowano

ja pierd.ole będziecie się teraz przerzucać gównem kto i jak przechodzi gry? no jak małe dzieci

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.