Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

W w3 200 h w pillars 60, xenoblade x , divinity swego czasu też troszkę ale w enchanted edotion nie grałem jeszcze mam na steamie i kiedyś może zagram

Ok skończyłem już

Edytowane przez blantman

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 980,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Jestem graczem, ale w gry też gram raczej

Opublikowano

Od 2 edycji CW ciagle musze czytac co Blantman kupil na premiere, i dlaczego jego zdaniem wszyscy pozostali gracze nie maja w co grac! To nie sa juz czasy startu konsol, gdzie na Xie i PS4 wychodzila 1 gra miesiecznie i bylo sporo czasu do grania na obu platformach, inna sprawa, ze ostatnio ukazuje sie bardzo duzo gier pozerajacych czas, ktore srednio przechodzi sie 60-100h, jak do tego jeszcze doliczymy jakies gry multiplayerowe i nadchodzace wielkimi krokami premiery w marcu/kwietniu to jak dla mnie gier od za(pipi)ania nawet na 1 platformie...

Edytowane przez easye

Opublikowano

Napisz mi na PW jak zrobisz ostateczna edycje posta i bedzie mozna przeczytac :cool:

Opublikowano

Zawsze poprawiam literowki, tresc sie nie zsmienia.

Opublikowano

Co to za pisanie w CW!
Grać w mesjasza nędzni śmiertelnicy.

Trzeba całować logo ubisoftu przed każdym meczem i podobno jest exp x2(tak kolega mówi)!

Opublikowano

A jednak. nie można tej gry oceniać przez pryzmat poprzednich crapów od ubi, taka perełka pojawia się raz na kilka lat.

Opublikowano

No ja wlasnie 3 godzinki gralem z moimi najlepszymi e-kolegami, PawcioKRATOSem oraz Plejem - cudowne zwiedzanie DARK ZONE bylo, sporo niebieskiego lootu, sporo orania Rogue agentow, no niczym forumkowy WALEC zesmy po wszystkim i po wszystkich jezdzili, nawet legendarne murzyny kilka leveli wyzej musialy sie UGIAC pod naporem naszej militarnej POTEGI oraz genialnej TAKTYKI.

Jezusienku co za messiah gamingu :banderas:

Opublikowano

Mam nadzieje ze na PC tez sie uzbiera jakas mega ekipa do walcowania wrogów bo ta gra to kozaczek :banderas:

WIedzmin 3? Bloodborne? Sunset ? pffffff, nadciaga The Division, zapnijcie lepiej pasy :banderas:

Edytowane przez Velius

Opublikowano

jezu bansaj ale hajpujesz ;//// a ja w robocie

Opublikowano

Bansai ty tak na powaznie piszesz bo mi sie juz nogi uginaja XDDDDD

I pomyslec ze mialem bete i nie zassalem bo mialem neta limit :/

Opublikowano

Legendarne murzyny musza umrzec :daddy:

Opublikowano

Co za gra panowie :banderas: a jak nas uwięzili w alejce i prowadzili ostrzał z dwóch stron!!! Emocje sięgały zenitu :obama:

Opublikowano

Legendarne murzyny musza umrzec :daddy:

Że co ? XD XD

I_am_legend_teaser.jpg

Opublikowano

Tak się mszczą Nintendofagi :kaz:

aYeYAzm_700b.jpg

W sumie to faktycznie trochę bezsensu, nie prościej obić typa ? :dunno:

Opublikowano

Ty co najwyżej to mógłbyś obić swojego konia

Opublikowano

Ty co najwyżej to mógłbyś obić swojego konia

A złamać ci marchewę  i włożyć w dupę DualShocka 4, klapie? :shotgun:

Opublikowano

To raczej na Nintendofagu się zemszczono, w końcu to było pożyczone Wii  :reggie:

Opublikowano
Zostawię to tutaj:

EA might have revealed secret Xbox One sales figures

We know that Sony has sold 35 million PlayStation 4s, but Microsoft won't talk about how well its rival device is doing. A dignified silence is the stance you normally take when things aren't going too well, but a third party might just have let the key details slip. Eurogamer was listening to Electronic Arts' most recent conference call when CFO Blake Jorgensen revealed the firm's internal sales estimate for the current console generation. According to him, there are 55 million units out in the wild, and simple subtraction tells us that less than 20 million of those are Xbox Ones. We asked Microsoft about the figure, and it came back with a "no comment," as expected.

What does this tell us about the current state of console gaming? Probably not that much, since it was something of an open secret that Sony was "winning" at this point in the console wars. Microsoft's console was described as a "fast and powerful work in progress" when it launched, while the PlayStation 4 was much more polished. In addition, Microsoft was forced to pull plenty of features at the last-minute after fans balked at its higher price (Kinect) and policies on second hand games. Then again, 15 million consoles is hardly an impossible figure to claw back, and the Xbox One has been improving with every release.

http://www.engadget.com/2016/01/29/ea-xbox-sales-figures/

Opublikowano

Gajos, a jak Figar będzie chwalił ps4, to będzie wyjątkowo dobrym klapem?

Zastanawia mnie to jakie będziesz miał do niego podejście, chyba że z góry został poinformowany przez Ciebie, że nie ma prawa obrażać XOne y, i chwalić ps4.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.