Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

2:1 dla PS4, wielka przewaga, a w Halo już nikt nie chce grać (w dodatku drugi raz z rzędu techniczna rzeźnia z multi). Xbox tylko jako aplikacja na PC jest bliżej niż dalej.

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 980,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Zostawię to tutaj:

EA might have revealed secret Xbox One sales figures

We know that Sony has sold 35 million PlayStation 4s, but Microsoft won't talk about how well its rival device is doing. A dignified silence is the stance you normally take when things aren't going too well, but a third party might just have let the key details slip. Eurogamer was listening to Electronic Arts' most recent conference call when CFO Blake Jorgensen revealed the firm's internal sales estimate for the current console generation. According to him, there are 55 million units out in the wild, and simple subtraction tells us that less than 20 million of those are Xbox Ones. We asked Microsoft about the figure, and it came back with a "no comment," as expected.

What does this tell us about the current state of console gaming? Probably not that much, since it was something of an open secret that Sony was "winning" at this point in the console wars. Microsoft's console was described as a "fast and powerful work in progress" when it launched, while the PlayStation 4 was much more polished. In addition, Microsoft was forced to pull plenty of features at the last-minute after fans balked at its higher price (Kinect) and policies on second hand games. Then again, 15 million consoles is hardly an impossible figure to claw back, and the Xbox One has been improving with every release.

http://www.engadget.com/2016/01/29/ea-xbox-sales-figures/

A więc 15 milionów sztuk różnicy na korzyść PS4. To nie tak jeszcze źle dla MSu. 

Edytowane przez Figaro

Opublikowano

2:1 dla PS4, wielka przewaga, a w Halo już nikt nie chce grać (w dodatku drugi raz z rzędu techniczna rzeźnia z multi). Xbox tylko jako aplikacja na PC jest bliżej niż dalej.

Na jakim kwasie jedziesz? XD Pewnie tym samym co czeskimaster zmieniający sobie asysty w DC :)

Opublikowano

Gajos, a jak Figar będzie chwalił ps4, to będzie wyjątkowo dobrym klapem?

Zastanawia mnie to jakie będziesz miał do niego podejście, chyba że z góry został poinformowany przez Ciebie, że nie ma prawa obrażać XOne y, i chwalić ps4.

Umrze dla mnie jako brat, ale wiem, że w głębi serca nadal będzie Nintendofagiem :-) nie będę hejtowal, po prostu zbladzil
Opublikowano

oho walenie konia do cyferek się zaczyna

rozumiem, że Wii i DS są przez Was uważane za najlepsze nadkonsole swoich generacji

Opublikowano

Ja tak uwazam jesli chodzi o Nintendo DS. Najlepsza konsola na swiecie :cool:

Chcesz sie napierdalac? :shotgun:

Opublikowano

DS i the World ends with u :banderas:

Opublikowano

The Witness is getting pirated big time — creator Jonathan Blow warns it’ll impact future projects

http://venturebeat.com/2016/01/29/the-witness-is-getting-pirated-hard-creator-jonathan-blow-warns-itll-impact-future-projects/

Uhu, ale drama sie robi, na twitterze tworcy lata miesko.

Blacharscy jumacze. Czy ktoś się temu dziwi?
Opublikowano

Trzeba było robić tylko dla plejstejszyn, a nie nad jakimś plebsem się  litować

Opublikowano

Doyebał z ceną, a później się wkurza, bo ludzie piracą.

Opublikowano

Dokładnie +1milion.

Zero hypu na gre z mojej strony, więc wszystko jedno

Opublikowano

Z jednej strony wysoka cena nie usprawiedliwia sciagania z torrentów, z drugiej jednak moze wlasnie przez ta cene niektore osoby sciagaja zeby "przetestowac" gre zanim wyloza taka sumke za kropki lub zobaczyc co to jest. Malo jest takich osób zapewne, ale wiem ze sa :cool:

Opublikowano

DS i the World ends with u :banderas:

No to byl swojego czasu mesjasz na DS'a fabula, oprawa i gameplay zaoraly mna na 300h.

Teraz mam to na komorce i lubie pyknac raz za czas

Opublikowano

Ciekawe, czy są tacy, co ściągają, kasują, ściągają, kasują, ściągają... i tak w kółko, ciągle generując straty :/

Opublikowano

Dokładnie +1milion.

Zero hypu na gre z mojej strony, więc wszystko jedno

A kto sie tym jaram przez ostatnie 50 stron? :dynia:

Poza tym fanek, jako zawodowemu pokerzyście taka cena to jak zakup dodatków do pizzy :yao:

Opublikowano

kliknąłes chociaż w ten link? było wytłumaczone, że braida sprzedawał za 10$ i też piracili na potęge, monument valley na iosa i androida kosztowało 5$ a i tak jest jedną z najbardziej piraconych gier na te platformy i tutaj cena nie ma nic do rzeczy, a co do ceny to i top kek, guwniane copy pasty gier acti czy ubi softu tez powinni sprzedawać za conajmniej połowe to samo z fifą przecież to tylko reskinowanie gry 

Opublikowano

newsflash: ludzie piracą, niezależnie od tego ile gierka kosztuje

gdyby nie mogli piracić to na pewno by kupowali te gierki, na pewno

wierzę

Opublikowano

ku,rwa painkillera sprzedawali za 19,99 w kioskach na premiere w polsce, gra i tak latała na torrentach jak poje.bana

Opublikowano

W 2016 myśleć, że stopień piractwa jest uzależniony od ceny :) Jakby się dało to ludzie ściągaliby z torentów przeglądarkę Google.

Opublikowano

jak to ktoś kiedyś ładnie ujął - ludzie i proszek z torrentów by ściągali gdyby tylko pralkę dało się przerobić. kwestia mentalności, a tego nie zmienisz.

Opublikowano

kliknąłes chociaż w ten link? było wytłumaczone, że braida sprzedawał za 10$ i też piracili na potęge, monument valley na iosa i androida kosztowało 5$ a i tak jest jedną z najbardziej piraconych gier na te platformy i tutaj cena nie ma nic do rzeczy, a co do ceny to i top kek, guwniane copy pasty gier acti czy ubi softu tez powinni sprzedawać za conajmniej połowe to samo z fifą przecież to tylko reskinowanie gry
Sam pisałeś, że jest za droga, więc ja nie wiem z jakimi mi tutaj top kekami wyskakujesz.

W linka nie wchodziłem.

Swoją drogą, to teraz obcykałem, że The Witness kosztuje 85 zł na steamie. Na PSN niemal dwa razy więcej. Co za kurest.wo.

Edytowane przez Ludwes

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.