Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

za duzo cw poza cw juz jest na tym forumku od prawie 2 lat

niech moderka pry kwietniu zamknie CW to sie boty i klapy pozabijaja w tematach o U4 i QB i bedzie mozna tym slabszym psychicznie prawilnie dac warny i bany

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 979,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Najnowszy przykład to ten z Kingdom Come.

Czyli zgadłem. Wow. Ten człowiek jest chory na umyśle xD Albo ma obsesję na moim punkcie. Kiedyś ciągle mnie się czepiał jaki mam TV i że pewnie rodziców. Teraz tak myślę, że od dwóch lat ma coś do mnie ciągle xD 

Lepiej będę zasłaniał okna nocą.

Edytowane przez Figaro

Opublikowano

Mówisz o tym?

http://www.psxextreme.info/topic/108171-kingdom-come-deliverance/?p=3649139

No to postaw się w mojej skórze. O patrzę jakiś nowy wpis w temacie o Kingdom. Podjarany klikam, a tam bardzo treściwy one liner oczywiście kogo? Posiadacza current genta i wypasionego PC do ogrywania wszystkich gier (i to cie nie rusza?)

To sà właśnie częste sytuacje i sorry ale będę je piętnował.

ps Panie kakałko delikatniej z tymi chorobami unysłu bo zaliczysz 127 blokadę i pociągniesz Rayosa. Jaki TV? (to że napisałem że masz crt?), jacy rodzice? Jakie 2 lata temu? Co ty żresz? Ja nie pamiętam dobrze co wczoraj robiłem a ten pamięta jakieś posty sprzed 2 lat. Weżcie dajcie mu per bana bo on naprawdę ma jakieś shizy i te forum go krzywdzi (widać to po ilości warnów jakie dostaje).

Edytowane przez balon

Opublikowano

Za dużo na tym forum cw, za mało normalnego gadania o grach.

Tak ma byc.

Opublikowano

Nie widzę w temacie o witness jakiegoś śmieszkowania na siłę, może poza tym filmikiem zeratula. Rozumiem, że nie akceptujesz tego, że gra się nie spodobała i za normalną rozmowę uważasz tylko rozpływanie się nad nią w zachwytach?

Opublikowano

niech moderka pry kwietniu zamknie CW to sie boty i klapy pozabijaja w tematach o U4 i QB i bedzie mozna tym slabszym psychicznie prawilnie dac warny i bany

Przeciez ciagle jest cw poza cw. Jak Colin zamknal cw to w statusach sie zaczelo bagno. Kilku powinno poleciec ale moderacja nic z tym nie robi. Nie wiem po co tworzyli ten dzial i specjalny regulamin skoro i tak jest bezuzyteczny i go nie uzywaja.

Ich decyzje od jakiegos czasu sa pozbawione jakiejkolwiek logiki.

Sorry ale takie osobiki jak yeti, mazzeo czy niestety kubson czesto robia cw poza cw w statusach. I co? I nic. :reggie:

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Mówisz o tym?

http://www.psxextreme.info/topic/108171-kingdom-come-deliverance/?p=3649139

No to postaw się w mojej skórze. O patrzę jakiś nowy wpis w temacie o Kingdom. Podjarany klikam, a tam bardzo treściwy one liner oczywiście kogo? Posiadacza current genta i wypasionego PC do ogrywania wszystkich gier (i to cie nie rusza?)

To sà właśnie częste sytuacje i sorry ale będę je piętnował.

ps Panie kakałko delikatniej z tymi chorobami unysłu bo zaliczysz 127 blokadę i pociągniesz Rayosa.

W temacie o tej gierce zadał normalne pytanie i co ciebie to obchodzi czy ma ps4 czy nie? Dla mnie może mieć nawet osr,ane gacie, ale w sytuacji, gdy zadaje normalne pytanie po chu,j się do niego czepiać? Sorry, ale w tej sytuacji to twoja odpowiedź jest spamerska, głupią i męcząca.

Dlatego też post zgłosiłem, bo syf w tematach o grach nie jest potrzebny :czesc:

Opublikowano

No może jestem ciut przewrażliwiony ale to przez to jak figaro pisze w tematach o gierkach na xboxa, gdzie nie ma totalnego pojęcia o czym pisze.

Edytowane przez balon

Opublikowano

Ja widzę jeszcze post Veliusa.

Śmieszny, jak zwykle.

No ale czego bym nie napisał, to wyjdzie, że jestem klap i fan uncharted, także ten...

Opublikowano

Ja widzę jeszcze post Veliusa.

No i co on niby tam takiego napisał strasznego? Każdy gameplay, który widziałem polegał na łączeniu kropek. Koleś chodził sobie wokół różnych konstrukcji, po czym dochodził do różnych ekranów i łączył kropki. Nie wiem, ale np. taki Talos Prin(nene)le, który nie ma chyba nawet tematu na forum lul, gdziekolwiek by się nie przewinął jest chwalony. A Witness? Osobny temat dumnie w dziale Sony, yeti tam chyba z 40 postów z newsami nawrzucał, a jak gra wyszła to i cisza w samym temacie się zrobiła. Dla mnie to wyraźny sygnał, że nie jest to taki mesjasz jak głoszą oceny recenzentów.

Opublikowano

ps Ludwes pomyliło mi sieę z tymi ninja minusami w tematach o figaro to był XM ale go zrozumiem też odkrył WiiU w ostatnim roku jej życia, a teraz wali psalmy pochwalne jakie to super duper gierki. Czyli 100% figaro stajl.

Panowie jak chcecie pomóc tak zasłużonej firmie jak Nintendo to kupcie NX trochę szybciej niż w momencie jak już będzie zdychać. Jak coś to napiszcie PW to wam podpowię jak to zrobić.

Tak w ogóle jakby tak każdy robił to byśmy już tylko na tabletach i komórkach grali.

Opublikowano

Ten Twój ból du.py o minusiki i że ktoś kupił sobie grę po premierze (mimo, że za 100% ceny ze sklepu) :banderas:

Opublikowano

Przeciez ciagle jest cw poza cw. Jak Colin zamknal cw to w statusach sie zaczelo bagno. Kilku powinno poleciec ale moderacja nic z tym nie robi. Nie wiem po co tworzyli ten dzial i specjalny regulamin skoro i tak jest bezuzyteczny i go nie uzywaja.

Ich decyzje od jakiegos czasu sa pozbawione jakiejkolwiek logiki.

Sorry ale takie osobiki jak yeti, mazzeo czy niestety kubson czesto robia cw poza cw w statusach. I co? I nic. :reggie:

To używaj opcji zgłoś. Jak już to czytasz to oszczędź nam tych tortur.

Opublikowano

Jak uzywalem opcji zglos to willy mial bul dupy o to. xd

Poza tym statusow sie nie sa zglaszac.

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Zgłaszać posty bo ktoś się nabija z jakiejś konsoli czy gierki poza wyznaczonym tematem, beczka śmichu

Opublikowano

Ten Twój ból du.py o minusiki i że ktoś kupił sobie grę po premierze (mimo, że za 100% ceny ze sklepu) :banderas:

Yyyy chyba jak na studenta to trochę słabo z czytaniem. Ból dupy jest o to że jakby każdy kupował konsolę jak zdycha to by skończyło się granie w giereczki jakie znamy i lubimy

ps minusików dostałem wiele przez te x lat i żyję ale ta zależność twoich minusików na posty krytykujące figaro jest mocno zastanawiająca (dla ciekawych proszę sprawdzić w mojej reputacji). Wspólne kakałko?

<banderas, obama i trzy dynie>

Opublikowano

Jest coś takiego jak zgłaszanie użytkownika (na dole w profilu). Opisujesz co i jak i tyle.

No to po co w takim razie ta ogólna forma, że moderka ma wy(pipi)ane? Zasady są znane, jak było przewinienie będzie kara. Spytaj MaZZeo.

Opublikowano

Jest zbyt śmiesznie. Kończąc wymianę zdań z Tobą to o te minusiki to przytyk z premedytacją bo to nie pierwszy i nie drugi raz jak się sapiesz pod swoim postem o to, że ktoś jakimś prawem dał Ci minusa.

Ból dupy jest o to że jakby każdy kupował konsolę jak zdycha to by skończyło się granie w giereczki jakie znamy i lubimy

Ty za poleciałeś po PS4 na premierę i dzięki Tobie do dziś dzień jest jedna ciekawa gra na tę platformę, natomiast Xone który co roku ma po pare exów kupiłes dopiero teraz. I jak wsparłes branże, zalewając kolejne domostwo rakową konsolą bez gier?

Edytowane przez XM.

Opublikowano

Co nadal nie zmienia faktu że WiiU kupiłem 4 lata przed tobą xD

Opublikowano

It's hard to talk about numbers without breaking NDAs, but The Witness is on track to sell more in a week than Braid sold in its first year, and Braid was a hit indie game! (I'll let you know if this officially happens!) Which is not to be too money-oriented, it's just great that we'll be able to make the next game at a comparable budget level (maybe bigger, we'll see!)

Blow via Twitter

shieeeet

Ale płacz o piractwo to musiał być

Jest w ogóle wersja pudełkowa już?

Opublikowano

Co nadal nie zmienia faktu że WiiU kupiłem 4 lata przed tobą xD

3 lata* i gratuluje.

Opublikowano

Myślę że to powinno zakończyć dyskusję.

Opublikowano

Jest coś takiego jak zgłaszanie użytkownika (na dole w profilu). Opisujesz co i jak i tyle.

No to po co w takim razie ta ogólna forma, że moderka ma wy(pipi)ane? Zasady są znane, jak było przewinienie będzie kara. Spytaj MaZZeo.

No super, jeden mazzeo na 10 osob, ktore powinny byc jakos ukarane.

Chodzilo mi o to, ze jak bylo bagno w statusach to widzialem ze ktos z adminow/modow jest na forum i dziwilo mnie ze nic z tym nie robil. No bo chyba mi nie powiesz ze macie statusy poukrywane?

Juz pomijam sytuacje gdy sam admin celowo przekrecal obrazliwie moj nick chociaz:

1) Mendrek napisal stosowna notatke ze chamskie przekrecanie bedzie karane

2) w regulaminie do betoniarni jest to napisane rowniez

3) jeden z moderatorow pisal mi pw ze takie rzeczy nie beda tolerowane i posty beda usuwane bo jest to zbyt obrazliwe nawet na cw

Nie sądzisz, że coś tu jest nie tak? Jak widac macie tam niezly pier.dolnik i niektorym palma odyebala od wladzy.

Ten regulamin/nowe zasady zawsze sa stosowane przez tydzien-dwa a potem to juz ch.uj i tak wszystko wraca do poprzedniego stanu.

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Ale frustrat. Nawet nie muszę pisać o kogo mi chodzi.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.