Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

Jak uzywalem opcji zglos to willy mial bul dupy o to. xd

Poza tym statusow sie nie sa zglaszac.

Jest coś takiego jak zgłaszanie użytkownika (na dole w profilu). Opisujesz co i jak i tyle.

No to po co w takim razie ta ogólna forma, że moderka ma wy(pipi)ane? Zasady są znane, jak było przewinienie będzie kara. Spytaj MaZZeo.

No super, jeden mazzeo na 10 osob, ktore powinny byc jakos ukarane.

Chodzilo mi o to, ze jak bylo bagno w statusach to widzialem ze ktos z adminow/modow jest na forum i dziwilo mnie ze nic z tym nie robil. No bo chyba mi nie powiesz ze macie statusy poukrywane?

Juz pomijam sytuacje gdy sam admin celowo przekrecal obrazliwie moj nick chociaz:

1) Mendrek napisal stosowna notatke ze chamskie przekrecanie bedzie karane

2) w regulaminie do betoniarni jest to napisane rowniez

3) jeden z moderatorow pisal mi pw ze takie rzeczy nie beda tolerowane i posty beda usuwane bo jest to zbyt obrazliwe nawet na cw

Nie sądzisz, że coś tu jest nie tak? Jak widac macie tam niezly pier.dolnik i niektorym palma odyebala od wladzy.

Ten regulamin/nowe zasady zawsze sa stosowane przez tydzien-dwa a potem to juz ch.uj i tak wszystko wraca do poprzedniego stanu.

jaki bol dupy xd

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 979,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Oczywiście, że bul dupy gdy widzę jak ktoś zachowuje się jak idiota. 

Opublikowano

It's hard to talk about numbers without breaking NDAs, but The Witness is on track to sell more in a week than Braid sold in its first year, and Braid was a hit indie game! (I'll let you know if this officially happens!) Which is not to be too money-oriented, it's just great that we'll be able to make the next game at a comparable budget level (maybe bigger, we'll see!)

Blow via Twitter

shieeeet

Ale płacz o piractwo to musiał być

Jest w ogóle wersja pudełkowa już?

Nie, ale ma być w przyszłości:)

Opublikowano

Zamiast kłócić się o wyższość jednej gierki/konsoli nad innymi to się rozpisują o jakichś głupotach. Strasznie słaba ta generacja i CW.

Opublikowano

Męczą mnie po prostu takie akcje, jak np. ta z tematu The Witness, gdzie przyszły śmieszki i zaczęły kręcić bekę, bo w tej grze łączy się kropki.

Za dużo na tym forum cw, za mało normalnego gadania o grach.

Zglaszaj a bede utyilizowal.

Opublikowano

no więc nie rozumiem po prostu tego narzekania, gra radzi sobie świetnie, a tutaj płacz, że o jeju, na torrentach popularna i o jeju, możemy mieć za mało pieniążków na przyszłe produkcje :<<<. Jeśli jest popularna w rzeczywistości, to i na torrentach będzei duże zainteresowanie. Nie popieram tego rodzaju dystrybucji (obviously, patrząc na moją bibliotekę stem), ale wk,urwia mnie takie zakrzywianie rzeczywistości. Jeszcze sprzedają grę za 160 zł w wersji cyfrowej i się dziwią, że ludzie szukają alternatywnych dróg xD (pamiętacie, jak się jaraliście reklamą sony o tym jak łatwo jest pożyczyć grę koledze przy okazji dramy z always online drm na x1? No to teraz Sony rucha was w du,pę dokładnie tak samo i wszyscy klaszczecie przy tym uszami z zachwytu)

Opublikowano

Męczą mnie po prostu takie akcje, jak np. ta z tematu The Witness, gdzie przyszły śmieszki i zaczęły kręcić bekę, bo w tej grze łączy się kropki.

Oho, obrażają pseudo ex'a na PS4! No tak być nie może XD

Opublikowano

Zamiast kłócić się o wyższość jednej gierki/konsoli nad innymi to się rozpisują o jakichś głupotach. Strasznie słaba ta generacja i CW.

Mówiłem, żeby zamknąć cw, ale nikt nie ma cojones aby to zrobić na stałe. :lapka:

@Raven

No sorry, ja się w ogóle nie dziwię, że ludzie piracą the witness. Typ od jakiejś popierdółki życzy sobie 40 euro za grę o łączeniu kropek i tak naprawdę nikt nie wie co to jest. Czy tak trudno było wydać demko gry z ograniczeniem 30 minut? 

Edytowane przez suteq

Opublikowano

@sutek

Nie wiem jak inni, ja mam widoczne, ale nie czytam. Raz na ruski odpiszę na jakiś Status.

Nie czytam CW. Co kilkadziesiąt stron sprawdzę kilka postów i mi wystarcza kontakt z tym działem. Zgłaszajcie posty, a będzie interwencja. O Mendrku się nie wypowiadam.

Gdyby tylko ode mnie zależało to połowy z was by tu nie było (w tym pewnie Ciebie). Także jak widzisz przewinienie to wiesz co masz zrobić.

A teraz idę pograć w za(pipi)iste gry na trójnogu, bo roczną ilość postów w CW poczyniłem.

Opublikowano

Czy tak trudno było wydać demko gry z ograniczeniem 30 minut

Wtedy pewnie jeszcze mnie ludzi by kupiło to coś XD

Dema w obecnych czasach to totalne zło dla wydawców bo wiedzą,że wypuszczająć takowe wielu ludków by anulowało pre-order bądź wstrzymało się z zakupem na dłużej. A tak to wrzucają ślicznie zmontowane trailery i gameplay'e do sieci by ludzie to łykali.

Opublikowano

Wiesz Square ja wiem, że ostrzeżenie nauczyłoby ludzi co wolno, a czego nie. Sam dostałem od Ciebie warna za post "w co mnie wkur.wia" za wypisywanie czegoś o userach, co było zabronione i przez tego warna będę pamiętał o tej zasadzie + sprawdzam pierwszy post czy nie ma wpisanych jakiś specjalnych reguł. :cool:

@Paliodor

No to ch.uj, niech piracą, a ten kmiot niech sobie skomle. 

To samo z betami gier, no kuźwa oni wymagają preordera, żebyśmy my przetestowali grę. To im powinno zależeć, żebyśmy my testowali, a nie odwrotnie gurwa. 

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Mówiłem, żeby zamknąć cw, ale nikt nie ma cojones aby to zrobić na stałe. :lapka:

No ale jakiś powód masz? Jakikolwiek racjonalny? I dziwne że pisze to osoba która jest daleko w przodzie na pierwszym miejscu tej edycji z na(pipi)anymi ponad 2k postami xD

Statsy na szybko:

1.  suteq 2075
2.  bluber 1426
3.  kermit 1042
4.  WezyrBiałegostoku 988
5.  Bansai 866
6.  Figaro 844
7.  Hum 776
8.  nobody 770
9.  hav7n 735
10.Starh 711
Opublikowano

no więc nie rozumiem po prostu tego narzekania, gra radzi sobie świetnie, a tutaj płacz, że o jeju, na torrentach popularna i o jeju, możemy mieć za mało pieniążków na przyszłe produkcje :<<<. Jeśli jest popularna w rzeczywistości, to i na torrentach będzei duże zainteresowanie. Nie popieram tego rodzaju dystrybucji (obviously, patrząc na moją bibliotekę stem), ale wk,urwia mnie takie zakrzywianie rzeczywistości. Jeszcze sprzedają grę za 160 zł w wersji cyfrowej i się dziwią, że ludzie szukają alternatywnych dróg xD (pamiętacie, jak się jaraliście reklamą sony o tym jak łatwo jest pożyczyć grę koledze przy okazji dramy z always online drm na x1? No to teraz Sony rucha was w du,pę dokładnie tak samo i wszyscy klaszczecie przy tym uszami z zachwytu)

Blow narzekal na piractwo zanim znal wyniki sprzedazowe.

Opublikowano

Powód: a czemu by nie.

A tak serio to po zamknięciu cw przez Colina temacik Tęczy się rozbudził ze snu co było bardzo pozytywnym akcentem. :cool:

Opublikowano

Oho, obrażają pseudo ex'a na PS4! No tak być nie może XD

Uuuu, no to sobie teraz przerypales.

Opublikowano

To samo z betami gier, no kuźwa oni wymagają preordera, żebyśmy my przetestowali grę. To im powinno zależeć, żebyśmy my testowali, a nie odwrotnie gurwa.

Jeszcze pół biedy z tymi betami,że da się zrobić pre-order zdobyć kluczyk i anulować zamówienie. Choć to też pewnie kwestia czasu jak większość wydawców jakoś zablokuje.

Uuuu, no to sobie teraz przerypales.

Za co konkretnie ?

Edytowane przez Paliodor

Opublikowano

No Division już zablokowali pod koniec na PSN. Niedługo to pewnie dopiero po opłaceniu zamówienia dostanie się kod. 

Edytowane przez suteq

Opublikowano

No Division już zablokowali pod koniec na PSN. Niedługo to pewnie dopiero po opłaceniu zamówienia dostanie się kod. 

Czytałem o tym, beka z Ubi 4ever.

Opublikowano

no ja sam miałem pirata painkilera bo szkoda mi było tych 20zl. gdyby xbox został złamany to utorrent leciałby całymi dniami.

kupowanie gier gdy jest mozliwosc sciagniecia to frajerstwo, no rozumiem jakieś małe kilkuosobowe studia, które wydały oryginalną perełke, wtedy trzeba ich wspomóc swoim groszem ale kupować gry jakiegoś ubisoftu, ea czy activision?xd

beka wnusie

nigdy w zyciu nie ukradłem zadnej fizycznej rzeczy, nazywanie sciagania filmow gier czy muzyki kradzieza podchodzi dla mnie pod uposledzenie umyslowe

to już nie Polska B a Z. Do lokalnej "wymienialni" to nawet cygany przychodzą gry wymieniac, ten widac jest nawet ponizej more z tym "zal mi 20 zl"

Edytowane przez Croc

Opublikowano

Jak uzywalem opcji zglos to willy mial bul dupy o to. xd

Poza tym statusow sie nie sa zglaszac.

Jest coś takiego jak zgłaszanie użytkownika (na dole w profilu). Opisujesz co i jak i tyle.

No to po co w takim razie ta ogólna forma, że moderka ma wy(pipi)ane? Zasady są znane, jak było przewinienie będzie kara. Spytaj MaZZeo.

No super, jeden mazzeo na 10 osob, ktore powinny byc jakos ukarane.

Chodzilo mi o to, ze jak bylo bagno w statusach to widzialem ze ktos z adminow/modow jest na forum i dziwilo mnie ze nic z tym nie robil. No bo chyba mi nie powiesz ze macie statusy poukrywane?

Juz pomijam sytuacje gdy sam admin celowo przekrecal obrazliwie moj nick chociaz:

1) Mendrek napisal stosowna notatke ze chamskie przekrecanie bedzie karane

2) w regulaminie do betoniarni jest to napisane rowniez

3) jeden z moderatorow pisal mi pw ze takie rzeczy nie beda tolerowane i posty beda usuwane bo jest to zbyt obrazliwe nawet na cw

Nie sądzisz, że coś tu jest nie tak? Jak widac macie tam niezly pier.dolnik i niektorym palma odyebala od wladzy.

Ten regulamin/nowe zasady zawsze sa stosowane przez tydzien-dwa a potem to juz ch.uj i tak wszystko wraca do poprzedniego stanu.

suteq oddychaj to tylko giereczki dla dzieci

Opublikowano

No jakbyś przeczytał mój post blubi to byś wiedział, że tu nie o giereczki dla dzieci chodzi tyko o sprzeczne informacje ze strony grona moderatorów/adminów w sprawie łamania regulaminu. 

Opublikowano

Blow narzekal na piractwo zanim znal wyniki sprzedazowe.

tym bardziej chuy mu w dupę

oczywiście dema pewnie żadnego nie ma

idę odwiedzić zatokę w celu generowania strat temu człowiekowi :cool::lapka:

Opublikowano

Powód: a czemu by nie.

A tak serio to po zamknięciu cw przez Colina temacik Tęczy się rozbudził ze snu co było bardzo pozytywnym akcentem. :cool:

Chuya się rozbudzi, całe to bydło zacznie się kłócić który plastik lepszy w tamtym sztywniutkim temacie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.