Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

Powód: a czemu by nie.

A tak serio to po zamknięciu cw przez Colina temacik Tęczy się rozbudził ze snu co było bardzo pozytywnym akcentem. :cool:

Chuya się rozbudzi, całe to bydło zacznie się kłócić który plastik lepszy w tamtym sztywniutkim temacie.

No to bany. W ogóle to nie wiem czemu Tęcza jest w Betoniarni? Ktoś mi może to wytłumaczyć? Przecież to jest temat typowo z Graczpospolity jak temat o ukończonych grach czy coś. 

Wnoszę wniosek o przeniesienie tematu z Betoniarni do Graczpospolitej.

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 979,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

suteq ty poważnie nie możesz spać po nocach przez to że ktoś nazwał cię (nene)qiem? Ja raczej wyznaje zasadę że tutaj jest wasz (pipi)idolek i niech tutaj się dzieje co chce tylko niech to nie wylewa się poza forum. Weź też pod uwagę że:

a) Nie każdy siedzi tutaj 24/7 i sprawdza każdy post czy wpis na statusach

b) Każdy ma inna tolerancję na to co jest przegieciem a co nie jest

Jak chcesz to mogę zmienić podejście i dać przykaz że kończymy z zabawa trzymamy się w 100% regulaminu. Później wejdę sobie do Islamizacji Europy czy tutaj i wywalę 20 osób w 10 minut.

Tyle że w naszej forumowej społeczności nie o to chodzi.

Opublikowano

I tym pieknym postem Ukya, zakonczymy na dzis rozmowy w CW. Ostatnio zbyt do siebie wszyskto bierzecie w tym temacie. Ochloncie, rozluznijcie poslady, przeanalizujcie post wyzej i wroccie jutro. :)

Opublikowano

Ok otwieram, od razu tez poinformuje ze chocby jedno najmniejsze wykroczenie z kategorii "CW poza CW" i leci warn, no, to bawcie sie :cool:

Opublikowano

ps4 to kur.wa a sony to ci.pa

ufff juz nie moglem sie powstrzymać

Opublikowano

xbox chuy

O jak dobrze :banderas:

Edytowane przez Fanek

Opublikowano

Pecety dla elity, a konsole kupuje janusz pospolity 

Opublikowano

Ok otwieram, od razu tez poinformuje ze chocby jedno najmniejsze wykroczenie z kategorii "CW poza CW" i leci warn, no, to bawcie sie :cool:

bo (nene)eq się popłakał? bosh

ale tutaj moge go nazywać (nene)qiem prawda?

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

Sprawa jest powazna.

Opublikowano

figaro kiedys nazwal mnie termit zamiast kermit

zbanujcie go

Opublikowano

UD Goty 2015, PS4>xbox

UP

Kermit, ale podobno żaby nie mają mózgu :( 

Edytowane przez Starh

Opublikowano

Wpiszę się tak bez celu. Ilekroć tu zaglądałem było zamknięte.

Złota myśl na dziś: "PC do pracy, PSX do grania".

Opublikowano

Gra zbyt skomplikowana dla ludzi, którzy lubują się z grach pokroju The Order także pewnie #nikogo

Opublikowano

Jest i Detektyw Cebula, jak tam Tomb Raider?

Przycebuliłbym coś na PS4 no ale niestety nie ma co  :dunno:

Tomb Raidera już jakiś czas temu skończyłem na X1, cudeńko. Uncharted 4 prawdopodobnie będzie ssać niemiłosiernie w porównaniu do Lary  :empathy:

Opublikowano

Uncharted 4 prawdopodobnie będzie ssać niemiłosiernie w porównaniu do Lary :empathy:

Zacytuje aby nie zginęło :).
Opublikowano

łał! Bethesda będzie miała w tym roku kolejną konfę E3 :)

uh03WxK.jpg

Nowa gra od Shinji Mikami? Elder Scrolls?

... Prey 2?

Opublikowano

Uncharted 4 który zaora tomb raider z xone, i tomb raider który zaora wersje z XOne. Piękne czasy dla mesjasza ps4

Opublikowano

Uncharted 4 prawdopodobnie będzie ssać niemiłosiernie w porównaniu do Lary :empathy:

Zacytuje aby nie zginęło :).

Cytuj sobie ile chcesz, powołuj się ile chcesz na metacritic, ale to ja będę mieć ograne oba tytuły i będę miał porównanie. Ty natomiast jesteś ... no cóż jednoplatformowcem xD

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.