Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

Następny mocarny ex na microsoftu platformę X-com 2.

Blantman z innej beczki - jak Ci Deadlingsy weszły, bo to gierka przy której LD robiłem, widzę że masz 5h? Czy tylko na karty cebulka poszła? :P

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 979,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Figaro kupil na premiere tonego hawka na n64 zbierajac groszek u babci. Biorac pod uwage ceny gier 15 lat temu, jak myslicie ile groszku musial uzbierac nasz sympatyczny pedalek?

Dyskutujemy.

Edytowane przez hav7n

Opublikowano

Nie bo u grobelnego <ok> I to chyba była fasola, nie groszek.

A gra kosztowała z 240 zł. 

Opublikowano

łał! Bethesda będzie miała w tym roku kolejną konfę E3 :)

uh03WxK.jpg

Nowa gra od Shinji Mikami? Elder Scrolls?

... Prey 2?

Jest i corvo. To pewnie Dishonored 2 wyleci na 2017 :frog:

Opublikowano

Nowy Elder Scroll? Trochę jaranko.

Opublikowano

Kolejna czesc Wolfa? :banderas:

Opublikowano

Ale bedzie kuhwa DOOM :banderas:

Opublikowano

Do tego czasu Doom wyjdzie.

Mam nadzieje.

No gurwa musi wyjsc. :[

Opublikowano

Jaranie się nowym Doomem XD

Opublikowano

jaram sie

Opublikowano

Lepiej jarać się Doomem, niż jakimś gównem od Sony.

Opublikowano

No ciekaw jestem co niby jest nie tak z nowym Doom'em, że się nim jarać nie można.

Opublikowano

Mnie jedynie te świecące części ciała do melee irytują. A tak to będzie boskie granie.

Edytowane przez Figaro

Opublikowano

No ciekaw jestem co niby jest nie tak z nowym Doom'em, że się nim jarać nie można.

Chu.jowe rozwiązania, przewałkowane to było już wiele razy. Lepiej kolejny raz odpalić Dooma 1.

Opublikowano

DOOM zapowiada się na staroszkolną rzeź demonów i najmocniejszy tytuł FPS w tym roku. Toczenie beki z nowego DOOMa źle świadczy o guście komentującego.

mate, jakie to gry wykorzystywały rozwiązania podobne do tych obecnych w DOOMie?

Edytowane przez WezyrBiałegostoku

Opublikowano

DOOM zapowiada się na staroszkolną rzeź demonów i najmocniejszy tytuł FPS w tym roku. Toczenie beki z nowego DOOMa źle świadczy o guście komentującego.

mate, jakie to gry wykorzystywały rozwiązania podobne do tych obecnych w DOOMie?

Miałem na myśli, że to co złego w reboocie Dooma było przewałkowane na forum wiele razy, przedyskutowane.

Opublikowano

Beka z gier AAA robionych przez wielkie koncerny. One nigdy nie będą miały szansy być dobre. Tylko retro na 40 letnich konsolach podłączonych do bialoczarnych telewizorów lub gry od syryjskich uchodźców pisane na kartach perforowanych. Nawet mi was nie żal bezgustowcy

Opublikowano

Niech zrobią jakieś quake arena jak za dawnych czasów

Opublikowano

czekamy na odsprzedaż praw przez bethesdę

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.