Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

Następny mocarny ex na microsoftu platformę X-com 2.

Blantman z innej beczki - jak Ci Deadlingsy weszły, bo to gierka przy której LD robiłem, widzę że masz 5h? Czy tylko na karty cebulka poszła? :P

Cebula na witness zbierałem:)

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 979,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

No faktycznie coś padło - u mnie tylko 27 osób online :(

Opublikowano

Gram sobie w mesjasza, laduje w jakis czeresniakow magazynki a tu mi w lewym gornym rogu wyskakuje notka od Sony o konserwacji, no ale gra dziala, online dziala, wiec nie bede narzekal pardon.gif

Opublikowano

Nie wychodz z gry bo juz nie wejdziesz. Ja tak mialem rok temu z Destiny jak LS zaatakowali Xbox Live. Live padl a ja dalej gralem w D.

Opublikowano

Typowa recka osoby, która nawet nie rozumie systemu walki w Undertale  :reggie:  WINCYJ!

Opublikowano

Klocuch? Szanuję, typ grał w gry jak jeszcze was na świecie nie było

Opublikowano

Hmm około osiemnastej przeczytałem, że zeratulowi nie działa, zjadłem kolację, włączyłem przed dziewiętnastą, zagrałem kilka meczy online w rocket league i wyłączyłem przed dwudziestą żeby obejrzeć nie jesteś sobą na canal+, zayebisty film swoją drogą, polecam.

Opublikowano

Autoklasyka to jednak musi być trolling, na początku to było zabawne ale teraz już ciężko czytać

Opublikowano

Przecież juz w samym nicku masz napisane ze to trolling.

Opublikowano

najlepiej jak typ wkleja zdjecia hali 200m2 i kolumne 300kg a te typy łykają i pytają czy wszystko pomierzył xdd

Opublikowano

No bez kitu. Odnosze wrazenie, ze to niegdys e-ksluzywne miejsce zamienilo sie w forum pssite czy cos takiego.

Opublikowano

Nie znacie jego sytuacji. Może jest chory i to nieszczęsne PS4 i Psx Extreme to cały jego świat? Nic złego nie robi. Poza tym lubi Las Vegas Parano, a to chyba dobrze o nim świadczy :)

Opublikowano

Blacharstwo robi sobie podśmiechujki z konsol, ze tam płatny online jest. Dla przypomnienia na nadkonsoli jest to aktualnie nieco ponad stówka za rok.

A tymczasem w kaczym blachlandzie...

http://www.ppe.pl/news/41516/oczywiscie-ze-ktos-zhakowal-bete-the-division-niekonczaca-sie-amunicja-i-inne-sztuczki.html

Stówka za uniknięcie blacharskiego oszukańczego ścierwa? Dałbym jeszcze więcej... :shotgun:

Opublikowano

Blacharstwo robi sobie podśmiechujki z konsol, ze tam płatny online jest. Dla przypomnienia na nadkonsoli jest to aktualnie nieco ponad stówka za rok.

http://www.ppe.pl/news/41516/oczywiscie-ze-ktos-zhakowal-bete-the-division-niekonczaca-sie-amunicja-i-inne-sztuczki.html

Stówka za uniknięcie blacharskiego oszukańczego ścierwa? Dałbym jeszcze więcej... :shotgun:

Zhakowana BETA gry od Ubi to zaprawde wspanialy przykład do kupna konsoli, przekonales mnie i wlasnie skladam zamowienie w sklepiku internetowym.

Pogram sobie w next genowej rozdzielczosci 720p, poobserwuje w spokoju i skupieniu gameplay w 25 fpsach bo na komputerach za szybko to wszystko lata i nie wiem co sie dzieje, zajme sie czyms ciekawym w zyciu osobistym czekajac kilka miesiecy az pojawi sie jakas gra do ogrania, moze dom postawie?

Odloze przez ten czas 300zł bo przeciez jakosc musi kosztowac, a te czeste downy i konserwacje sa przeciez dla nas, zeby sie lepiej gralo :banderas:

Poszukam tez tanich ofert na platne online bo przeciez dupsko trzeba wypinac i cieszyc mordke i to normalne i od zawsze placimy za mozliwosc polaczenia sie z innymi graczami w gierce i tylko PC jest za murzynamii nie pobiera oplat, co za patologia z tych blachar :cool:

W zimowe wieczorki pobiegam sobie i postrzelam w jakiegos FPS na padzie, najlepiej Destiny bo to jest MMORG jak World of Warcraft, tylko next genowe i tylko na konsole :obama: Moge tez poogladac sobie zdjecia Sebastianow na plazy, utworzyc wlasne community a potem je sprzedac z zyskiem :banderas:

W swieta jak zwykle promocje beda slabiutkie, nie mozna tez prezentowac gierek kolegom jak na Steamie wiec duzo kaski zostanie w kieszeni, same pozytywy :banderas:

Wsteczna kompatybilnosc za 60zl od gierki w 30 fpsach tez super sprawa...gdzie ja mialem oczy, przeciez jak wkladam plytke PS2 do kompa i smiga w 120 fpsach i Ultra HD to NIC TAM NIE WIDAC. No (pipi)a za szybko sie to dzieje, a tak na konsolach po malutku w zwolnionym tempie bede sie rozkoszowal gierka :obama:

Jezu gdzie ja mialem oczy....musze szybko miec konsole nowej generacji i pozbyc sie tego PC'a bo zhakowali bete Division, dzieki za cenne wskazowki!

Opublikowano

Smiesznie sie czyta takie posty przez pryzmat gowienek jakie ogrywacie na stemie xd

Opublikowano

No nie jestem pewien czy te produkcje które widnieją na gamecardzie Veliusa by ruszyły na konsolach, chyba tylko smok im podoła :obama:

Opublikowano

Smiesznie sie czyta takie posty przez pryzmat gowienek jakie ogrywacie na stemie xd

Ogrywamy bo możemy :dunno:

Opublikowano

Gurwa, kliknijcie w jego sygnę. Cały styczeń to jakieś indiegunwa z czego 99% ma 0% achievementów...  stem gaming :dynia:

Edytowane przez Yakubu

Opublikowano

Gurwa, kliknijcie w jego sygnę. Cały styczeń to jakieś indiegunwa z czego 99% ma 0% achievementów... jak gardzę, jak gardzę... :dynia:

Czym dokladnie gardzisz synku?

Opublikowano

[ciach]

Poszukam tez tanich ofert na platne online bo przeciez dupsko trzeba wypinac i cieszyc mordke i to normalne i od zawsze placimy za mozliwosc polaczenia sie z innymi graczami w gierce i tylko PC jest za murzynamii nie pobiera oplat, co za patologia z tych blachar :cool:

W zimowe wieczorki pobiegam sobie i postrzelam w jakiegos FPS na padzie, najlepiej Destiny bo to jest MMORG jak World of Warcraft, tylko next genowe i tylko na konsole :obama: 

[ciach]

Z tym się zgadzam. Reszta do zsypu...

Opublikowano

Gurwa, kliknijcie w jego sygnę. Cały styczeń to jakieś indiegunwa z czego 99% ma 0% achievementów... jak gardzę, jak gardzę... :dynia:

Czym dokladnie gardzisz synku?

Stem gamingiem gardzę kolego. Ohy ahy czego to smoki nie potrafią, a jak przychodzi co do czego to ogrywacie jedynie indyki z komórek, których nawet nie przechodzicie :lapka:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.