Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

Ostatnio ograłem MGSV, RE4, The Wolf Among us, kończę Shadow of Mordor. Undertale będzie teraz grane jak tylko zakończę pisanie inżynierki. No nie sądzę, bym musiał się przejmować bólem du,py konsolomaniaków, że za cenę jednej średniej konsolowej gierki jest 5 dobrych na PC :cool: :czesc:

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 978,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Pieknie dupki popekaly blacharaom, od razu w ruch poszedl skoordynowany demejdżi kontroru, pewnie na to tez maja jakis program ktory wykrywa zle intencje w CW :kaz:

Opublikowano

W sumie jeszcze można powiedzieć, że "przeszedłem" sezon V w Diablo 3 RoS, ale na kąsolach nie macie czegoś takiego jak sezony a dzięki hakerom nabija się 10 000 paragonów w 3s, to też dużo szybciej idzie :obama:

Opublikowano

Alez pieknie popekaly dupki konsolorzom :kaz:

Najpierw screeny z gierek rozdawanych za darmo, potem znowu cos o Counter Strike <ziew> a na koncu personalne wjazdy na uzytkownika blantman bo dupka piecze i nie ma argumentów :banderas:

Kiedys jakby blacharz wystawil glowe i cos mamrotał o PC to by go zaraz konsolowa brac sprowadzila do parteru przytaczajac multum swietnych eksluzywnych tytułów, ale jako ze nie ma gier na konsolach i jedyne co sobie mozna kupic to abonament na internet albo community, zostają tylko żałosne próby obracania wszystkiego w satyre :banderas:

Opublikowano

Brak mi słów na takie podejście. Zawiść, zazdrość, zamiast starać się mieć więcej.

Opublikowano

autoklasyka pisał, że będzie w tym roku niszczator światów w postaci uncharted 4 i ja mu wierzę

Opublikowano

Komu popękały temu popękały. Ty tam lepiej pc za okno wystaw, bo ci od tego galaxy admirals, frozen synapse i gaben: the final decision procesor w smoku spali :yao:

Opublikowano

Obracanie w satyre? Popekane dupy? xD

To przeciez wy tutaj od razu poszliscie w defcon 5,program wyslal alarm ze blache obrazajo i nagle lawina postow i pisanie typowi ze jest pedofilem bo dauna po pijaku od(pipi)al raz XDDDDDDDDDDD - to jest przeciez ksiazkowy przyklad pieczywa

Beka z blacharzy #odzawszenazawsze

TAK WAM PEKA AZ CZAPKA W DE DIVISION MI SPADLA :obama:

Opublikowano

aaa moja dupa, ale pęka, bo nigdy nie zagram w

2787109-gaben7.png

shooty.jpg

xdddddd

Opublikowano

Obracanie w satyre? Popekane dupy? xD

To przeciez wy tutaj od razu poszliscie w defcon 5,program wyslal alarm ze blache obrazajo i nagle lawina postow i pisanie typowi ze jest pedofilem bo dauna po pijaku od(pipi)al XDDDDDDDDDDD - to jest przeciez ksiazkowy przyklad pieczywa

Beka z blacharzy #odzawszenazawsze

Uwazaj Bansai bo ogladalem ostatnio poradnik jak Cie zaorać :cool:

Opublikowano

Alez peka, najpierw wyzywanie od pedofili, a teraz pojazd po czyims pochodzeniu bo argumencikow brakuje w wojnie o krzemowych podzespolach, mmm :banderas:

Kurcze no fajnie jest i w ogole ale trzeba zebrac ekipe do grania w DARMOWA GIERKE Z PLUSA PT HELLDIVERS - co? Na steamie tez jest? Kurcze no to fajnie, bedziecie mogli ustawic swoje programy do rozgrywki kooperacyjnej kiedy my, janusze, bedziemy siedziec na party, pic piwko i grac JAK ZWIERZETA. :daddy:

Opublikowano

przecież to jakubek sie popruł i od razu zaczął wyzywać od grubaskow także ten :kaz:

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

Tak to jest z baronami gejmingu, zero kultury wobec poczciwych konsolomaniaków.  :cool:

Opublikowano

Yakubu zaczął o grubaskach bez życia :) problem w tym że on wymyslił to bez dowodów na potwierdzenie swojej tezy a my tych dzieci ot tak z powoetrza nie wzięliśmy.

BTW jak ja no lifie to ciekawe co bansai robi:)

Opublikowano

najlepiej róznice bylo widac na przykladzie wspanialego wydarzenia growego na forum w postaci bety THE DIVISION

kazdy zachwycony biega w coopie strzelając murzynom w ryj a blacharz NA MOIM GTX1080TI NIE MAM 60FPS BRAWO UBI

ehh ciagle te technikalia zamiast napawać się esencją gamingu na fotorealistycznych ulicach NY CITY

Opublikowano

O matuchno alez mu SZCZELA :banderas: Az w Sosnowcu slychac :fsg:

Upadajacy socjal mozna poznac po pekajacych dupach w CW :cool:

I teraz jeszcze odwracanie kota ogonem, klasyczna oznaka desperacji i peknietych czesci rektalnych :banderas:

Pieknie dupki popekaly blacharaom

Alez peka

Czy jest obiektywnie gorszy poster w CW od użytkownika Bansai? To już z Irasem i exp3rtem lepiej się dyskusje prowadziło. Możesz się zbanować i przywrócić pandę, będzie pięć razy śmieszniej.

Każdy post to, cytuję, "JAK DUPY POPĘKAŁY JAKI DMG CTRL HEHEHEHE XDDD SŁYSZYCIE TE PĘKAJĄCE DUPY"

No nie zachowujesz się najlepiej.

Przewiduję odpowiedź na tego posta:

"O WIDZĘ DU,PA PĘKŁA ALE ZAPIEKŁO ALE ZABOLAŁO XDDD"

Opublikowano

BTW jak ja no lifie to ciekawe co bansai robi:)

IDLE'uje :daddy:

Haha, rejwen jak zapamietal bo ostatnio jemu wrzucalem ze dupka pekla i od razu wyczul ze pora na kontratak, widze ze do dzisiaj cie to piecze, ladnie sie w glowie zagniezdzilo :fsg::banderas:

Czemu jeszcze nie zacytowales jak tobie pisalem ze ci strzela? :cool:

btw. dyskusje w CW xDDDDDDD Kazdy kto w CW szuka dyskusji ewidentnie traktuje ten temat zbyt powaznie. Trolling to sztuka repetycji kolego, a nie dyskusji, moze jeszcze na poziomie? :yao:

Opublikowano

Do posta hejwena komentarz moze byc tylko jeden:

iz5av7.jpg

Opublikowano

Ale raven ma racje, suteq i bansai na logiczne argumenty odpowiadają tylko ALE DUPA PĘKŁA no i wtedy no i ch,uj no i cześć nie ma dyskusji

Opublikowano

Komentarz moze byc tylko jeden:

Traktor na polu jezdzacy po ziemniakach.

:dynia:

Edytowane przez Velius

Opublikowano

Ja tylko napisałem "grubasek". No nie ma co, przepotężny pocisk osobisty :reggie:

Że jeszcze warna nie dostałem :obama:

Edytowane przez Yakubu

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.