Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

Mass Effect dno bo nie mozna romansowac z

Samarą :beksa:

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 974 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Zakończenie w ME3 to mesjasz gamingu przy takim Shadow of Mordor 10-/10

Opublikowano

Błądzisz Czarek. 

Całe ME3 było jednym wielkim zakończeniem, a sama końcówka faktycznie początkowo zyebana, lecz po odpowiednim patchu stała się całkiem zjadliwa. 

IMO patch poprawiający zakończenie był maksymalnie chuyowy. Zniszczył otwarte zakończenie, wykluczając arcyciekawą teorie indoktrynacji zamiast tego oferując nam potwornie nudne, mdłe i sztampowe zakończenie, które obnażyło ogólną chuyowość scenarzystostów z Bioware.

(pipi) jeśli klienci lepiej się znają na Twojej pracy to wiedz że jesteś słaby w tym co robisz 

rudą sekretarką*

mieliście kiedyś wyrzuty sumienia, że zdradzacie swoje partnerki życiowe z jakimś zlepkiem polygonów? 

Opublikowano

Jaranie się The Witness to jest większe klaperstwo niż Uncharted 4. To drugie przynajmniej jakoś wygląda i oferuje biedny, bo biedny, ale gameplay.

I to pisanie, że setki zagadek xD. K,urwa przesunięcie kropki po labiryncie zajmujące 10s szumnie nazwane zagadką, w 10 minut gry jak dojdziesz w dobre miejsce to masz 20 zagadek rozwiązanych. I cała je,bana gra polega tylko na tym. Sucho na PS4 musi być jak ja pyerdolę, że jaracie się już czymś takim.

Nie mogę się doczekać aż ta gra wyląduje w bundle'u z 5-cioma innymi grami za $3.

Ale wolałbym wersję na iOS, fajnie się będzie te kropki łączyło na ekranie dotykowym.

Opublikowano

Biedny gameplay w Uncharted, ale 9/10 dla U2 się wystawiło w stosownym temacie, co?

Opublikowano

Co te kapiszony, automatyczne skoki i zagadki dla daunów robią z ludźmi.  :rotfl:

Opublikowano

Musze to napisac, nie spodziewalem sie tego, ze ta gra mnie tak wciagnie. Nie, nie jest to piekny DC i w choj rozmazana Forza od tych krawaciarzy od Microsyfu, jest to nowy NFS. Piekna grafika, dobry model jazdy i do tego sporo ciekawych zadan daje tej grze urok. Magia Playstation.

Opublikowano

rudą sekretarką*

mieliście kiedyś wyrzuty sumienia, że zdradzacie swoje partnerki życiowe z jakimś zlepkiem polygonów? 

Triss byla bardzo oburzona kiedy urabialem Mirande w ME2 :beksa:

Ale wyrzutow nie mialem, jestem zimnym s(pipi)ielem, niech cierpi.

Opublikowano

Tali, Bastila, Brianna, Jaheira, Triss, Yennefer, Cassandra, Morrigan, Leliana, Isabela, Dawn Star...    więcej grzechów nie pamiętam. O wszystkich mojej kobiecie kiedyś powiem.

BTW 41 recenzji i nadal 91 średnia dla Xcom 2 :D  Dajcie mi takiego exa na ps4  w tym roku to pogadamy.

Opublikowano

Co to ten xcom ? Bieganie,latanie kosmitami i innymi klalnami ? Swietna alternatywa od mocarza i guwnianych gier na xbona widze.

Opublikowano

Tali, Bastila, Brianna, Jaheira, Triss, Yennefer, Cassandra, Morrigan, Leliana, Isabela, Dawn Star...    więcej grzechów nie pamiętam. O wszystkich mojej kobiecie kiedyś powiem.

BTW 41 recenzji i nadal 91 średnia dla Xcom 2 :D  Dajcie mi takiego exa na ps4  w tym roku to pogadamy.

Podejrzewam ze Uncharted przebije 90+ luzem.

Szkoda tylko ze ta gra na to nie bedzie zaslugiwac :f

Opublikowano

IPrzecież to już ustalone, że korkiczarted 4 będzie najmocniejszym 8/10 w historii

Opublikowano

8/10 na PS4 to jak 11/10 dla Xboxa. Taki handicap dla japońskiego gów.na bez gier. Najpierw gierki z komórek w pełnej cenie, potem pierwsza porządną przygodówka. Sony dba by posiadacze ich konsoli nie spędzali zbyt wiele czasu przy konsoli :kaz:

Opublikowano

Cytuję:

Żeby nie było wątpliwości, jestem zwolennikiem konsol. Pamiętacie jak było w czasach PS2 ? Było drogie ale w momencie premiery "rozwalało" ówczesne pecety. Niestety jeśli chodzi o PS4 tak nie jest. Jak dla mnie PS4 mogłoby kosztować nawet 3000 byle by było lepsze od pecetów. Nie oszukujmy się, pecetowcy się nam  śmieją w twarz. Oczywiście grafika PS4 jest bardziej stabilna np. w bijatykach, ale jeśli chodzi o zdecydowaną większość gier pecety w najlepszych konfiguracjach niestety są lepsze.

Opublikowano

Ten ból dupy blacho-botów, że 27.04 tytany będą na kolanach z pełnymi ustami, DF będzie się rozpisywał o nowych standardach graficznych, a średnia będzie na poziomie, który boty widzieli ostatni raz w 2011 roku. Nawet mi was nie żal, przegrywy.

12631349_1009747315759426_36969782412713

PS. Ale najpierw...

http://i.imgur.com/NijO80I.gif

:banderas:

PS2. Pisałem, że nawet mi was nie żal?

http://i966.photobucket.com/albums/ae141/kamikazescot/tumblr_m4eakexmVy1rppb1ko1_500.gif

Edytowane przez YETI

Opublikowano

Mroku, przestań szkalować Xboxa!

Raczej padechline tuz obok martwej konsoli dla nintendo fagow. Jaranie sie tym guwnem juz mi dawno minelo, microsyf nauczylo sie perfekcyjnie "kopiuj i wklej" w serii Forza. 3 raz z rzedu dostajemy odgrzewanego kotleta z paroma nowymi autkami i mapami. Halo to halo bieganie krasnalami nikogo, Quantum Break korytarzyk cos w stylu Ordera tylko takiego ubogiego pod wzgledem graficznym, wolny interfejs i wiecej guwna w guwnie.

Gdzie ta moc ? Chmura a moze Directx ? Na kolana, nawet mi was nie zal

Opublikowano

Co to ten xcom ? Bieganie,latanie kosmitami i innymi klalnami ? Swietna alternatywa od mocarza i guwnianych gier na xbona widze.

17 postów w odpowiednim temacie. Możesz kupić i opowiadać jakim to koneserem nie jesteś, że niszowe pcgierki ogrywasz

Opublikowano

Coś Ci się popieprzyło. Quantum Break z dojrzale prowadzoną fabułą od mistrzów z Remedy nie tylko rozjedzie robackie Uncharted ze zdałnionym Srakiem, ale i wyznaczy nowy poziom grafiki i fizyki na konsolach. Oczywiście swadom jestem, że taka grafika na Tytanach nie będzie miała z taką grą problemów. W przeciwieństwie do YETIego wiem, że moc nie bierze się z powietrza :kaz:

Opublikowano

Ale Kyo zamknął, bo tutaj nie ma nad czym dyskutować. Koleś wyczerpał temat i tyle - zaorane. PS4 może pięty lizać PC-tom od zawsze.

Edytowane przez raven_raven

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.