Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

Uncharted 4 będzie fajne na 10 godzin, ale co później?

:banderas:

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 974 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Jak tam YETI The Witness? Pierwszy konsolowy exclusive z ocenami powyżej 8/10 od dawna, mam nadzieję, że setki zagadek już rozwiązane. Masz jakieś gify z co fajniejszych labiryntów?

Edytowane przez raven_raven

Opublikowano

Uncharted 4 będzie fajne na 10 godzin, ale co później? Nic tylko Doom i czekać na nowego Deus Ex.

Po epickim singlu bedzie dla szlachty wspanialy multiplayer gdzie sie spedzi mnostwo godzin jak w TLoU. Po Quantum Break pozostanie jedynie niesmak i pytanie dlaczego dalem sie tak wyfrajerowac po raz kolejny.

Opublikowano

Jak ktoś lubi tracić czas na  bezsensowne strzelanie w multi i płacenie haraczu za wątpliwej jakości usługę to proszę bardzo. Mam PS4, nie Xbox'a (obie konsole są siebie warte), ale patrzę na sprawę trzeźwym okiem.

Edytowane przez Czappi

Opublikowano

Jak ktoś lubi tracić czas na bezsensowne strzelanie w multi i płacenie haraczu za wątpliwej jakości usługę to proszę bardzo. Mam PS4, nie Xbox'a, ale patrzę na sprawę trzeźwym okiem.

Lubie grac w CoD'a i szanuje ludzi ktorzy pracowali 3 lata nad ta czescia Black Ops, pare dni temu wyszlo DLC-Awakening, zakupilem i gra sie swietnie na nowych mapkach(4 do multi i jedno zombie) za 15 euro. Miesiac pozniej wyjdzie te DLC na martwa konsole i podludkow pecetowych :kaz: Magia Playstation

Edytowane przez Mroku333

Opublikowano

Ten ból dupy blacho-botów, że 27.04 tytany będą na kolanach z pełnymi ustami, DF będzie się rozpisywał o nowych standardach graficznych, a średnia będzie na poziomie, który boty widzieli ostatni raz w 2011 roku. Nawet mi was nie żal, przegrywy.

12631349_1009747315759426_36969782412713

PS. Ale najpierw...

http://i.imgur.com/NijO80I.gif

PS2. Pisałem, że nawet mi was nie żal?

http://i966.photobucket.com/albums/ae141/kamikazescot/tumblr_m4eakexmVy1rppb1ko1_500.gif

Idę o zakład, że odpaliłbym tę samograjkę4 nawet na moim zapasowym laptopie do pracy, nie mówię już o moim smoku

swoją drogą, ciekawe jak trójnóg będzie się pocił, żeby uciągnąć pierwszą i ostatnią ładną grę.

PS. Sony to jednak geniusze marketingu, wydają grę na wiosnę jak już temperatury są sporo dodatnie, w słoneczne dni klapimaszyny będą padać jak muchy, a wtedy... wio do biedronki po kolejną kąsolę "taka sprzedażżżżż, dominacja jak za ps!!!!"

Opublikowano

Mroku wśród klapów, trafił swój na swego.

Opublikowano

Ja myślałem, że Uncharted to w kwietniu wychodzi...a 27 kwiecien to prawie maj. Przecież ta gra nikogo po premierze crasherów i przed premierą Dooma. Olaboga... kupię remaster edyszyn na PS5

Edytowane przez Zeratul

Opublikowano

Ale Kyo zamknął, bo tutaj nie ma nad czym dyskutować.

Nie inaczej.

Z drugiej strony, na płaszczyźnie technicznej mamy do czynienia z grą o naprawdę wyjątkowej oprawie. Skupiając się na ściśle wyreżyserowanym modelu rozgrywki twórcy otworzyli przed sobą furtkę do stworzenia najbardziej imponującej graficznie produkcji, jaką dotychczas widzieliśmy. Jakość oświetlenia i materiałów w dużym stopniu wpływa na odbiór gry, tworząc niezwykle realistyczną, niemal namacalną wizję świata.

Gdy otwierają się drzwi prowadzące na tętniący życiem targ na Madagaskarze, naszym oczom ukazuje się coś, czego do tej pory w grach nie widzieliśmy.

Teraz możesz wracać do 24 calach z 4m. Witness gorąco polecam, wprawdzie obecna cena mocno przekracza standardy do jakich jesteś przyzwyczajony, ale nie martw się, nadejdzie taki czas, gdy z czystym sumienie wydasz tego dolara, dzięki któremu Blow będzie miał świadomość dobrze wykonanej pracy. Nie wiem gdzie by ta branża była, gdyby nie pecetowi gracze.

:yao:

Idę o zakład, że odpaliłbym tę samograjkę4 nawet na moim zapasowym laptopie do pracy, nie mówię już o moim smoku

Najpierw to niech ktoś napiszę na pc przynajmniej tak samo dobrze wyglądające gry jak Order czy DC, a później możemy dyskutować o Uncharted 4, bo obecnie pc eksy są na poziomiexcom2, a to i tak tytuł z wyższej półki jeżeli chodzi o grafike na pc, hahaha. Tylko najpierw to musi się opłacać, ale że tam złodziejstwo lub czekania cały rok na świąteczne przeceny, to każdy ma wy(pipi)ane na ten motłoch.

XCOM-2-31-650x366.jpg

xDDDDDDDDDDDDDDD

Płacą po kilka kafli za tytany, ci plują na nich, a oni jeszcze się cieszą. :yao:

PS. Ratchet też ma szanse na ciekawy tekst od DF.

:banderas:http://i.picpar.com/qeyb.gif :banderas:

Ale będzie pogrom blachar, a o tych nieszczęśnikach z zielonego szamba, to nawet nie wspomnę.

Edytowane przez YETI

Opublikowano

To jaranie się Ratchetem co drugi post. Ta seria była tragiczna już na PS2, to nawet nie platformówka. Te możemy znaleźć tylko na Nintendo.

Opublikowano

żeby PS4 miało chociaż 1 grę tak dobrą jak pierwsze 3 ratchety na ps2 to BYĆ MOŻE wyjąłbym to gunvo z szafy, no ale niestety, nie wyszło bo plebs zaczął kupować ten szajs bez exów...

Opublikowano

Klapy tyle czasu spędzają z tymi produkcjami w swoich głowach, mają za sobą tyle godzin oglądania gifów, że nie potrzebują już kontaktu z prawdziwą grą po jej premierze. Czasami nawet gra nie musi wychodzić, by miażdżyła kolejne generacje robactwa (TLG chociażby).

It's about the journey, not the destination.

Opublikowano

Ja rozumiem że hihi anczatet ps4 chuy ale jak można mieć cokolwiek do ratcheta? Growe ameby z was troche.

Opublikowano

Są gusta i guściki. W swoim czasie jedni preferowali Jaka, inni Ratcheta, tak jak wcześniej było z Mario i Soniciem. Rozumiem, że jeśli dla kogoś pierwszą konsolą było PS2, a Ratchet pierwszą dobrą "platformówką" to można mieć jakieś miłe wspomnienia. Mi ta gra nie podeszła.

Edytowane przez Czappi

Opublikowano

Pawcio skoncz marnowac tu czas z blacharzami ktorym program nabija karty i chodz grac w Helldiversy, jednego nam brakuje :beksa:

Opublikowano

Ratchety spoko gierki takie 7+/10, no ale wiadomo magia plejstejszyn więc oceniamy ją na co najmniej 9/10

Opublikowano

XCOM-2-31-650x366.jpg

xDDDDDDDDDDDDDDD

Płacą po kilka kafli za tytany, ci plują na nich, a oni jeszcze się cieszą. :yao:

PS. Ratchet też ma szanse na ciekawy tekst od DF.

:banderas:http://i.picpar.com/qeyb.gif :banderas:

Ale będzie pogrom blachar, a o tych nieszczęśnikach z zielonego szamba, to nawet nie wspomnę.

pogadamy za rok, może pół, jak na moim smoku dalej będę mógł pograć w nowości z AKTUALNĄ grafiką, a ps4 będzie kaszlał próbójąc odpalić growe nowości w 10 fpsach i taki uczarted 7/10 będzie przestarzałym crapem, z resztą i tak czuję, że to będzie chodzenie po oskryptowanej ścieżce z widoczkami w 2 d xD

Edytowane przez gekon

Opublikowano

Są gusta i guściki. W swoim czasie jedni preferowali Jaka, inni Ratcheta, tak jak wcześniej było z Mario i Soniciem. Rozumiem, że jeśli dla kogoś pierwszą konsolą było PS2, a Ratchet pierwszą dobrą "platformówką" to można mieć jakieś miłe wspomnienia. Mi ta gra nie podeszła.

Ps2 nie było moją pierwszą konsolą, wole mario i jaka ale pisać że ratchety z ps2 są słabe to jawne kłamstwo i tyle.

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Uncharted 4 będzie fajne na 10 godzin, ale co później?

jak na codzien gram w mesjasza multiplayera 

https://www.youtube.com/watch?v=4ywZG-ZQrls

a pozniej widze taki filmik z anczarted to naprawde nie wiem czy mam sie smiac czy rzygac

Opublikowano

Nic dziwnego, że klapy śmieją się z XCOM 2. Ta gra jest zbyt trudna dla nich. Oni chcą pif paf i dobrą grafikę, nie myślenia. A The Witness? Hmm, no cóż. Idę pograć w podobną grę na smartfonie za friko.

Opublikowano

Granie w XCOM>>>>> granie w Unczarted 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.