Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

(pipi)a xcom 2 wyszłoby też na ps4 to by tu yeti spuszczał się jak nad uncharted. Ja tam wolę grę strategiczną od np amplitude nad którym ty się tu swego czasu spuszczałeś.

Bansai ja chętnie pogram ale za godzinkę muszę dojść do siebie i coś zjeść :) .

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 974 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Po co Amplitude, skoro jest Audiosurf? [emoji14]

Brakuje w PS4 jakiś naprawdę dobrych gier logicznych, do tego trudnych.

Opublikowano

Granie w XMOC>>>>>> (pipi)obesrane>>>>> Czekanie na Lost Guardian, który wyjdzie w 2018 z grafiką z PS2

Opublikowano

Przecież jest The Witness.

Łączenia punktów nie liczę.

Zresztą i tak jedna gra to za mało.

Opublikowano

O znowu zarzuty dla Tlg ze ma (pipi)owa grafike. Takie Ico tez bylo pisane na psxa a pozniej wydane na ps2. Gra z paskudna grafila jednak miazdzy te wszystkie pseudo xboxowe exy. W kolosy na ps2 grać sie czasami nie dało bo tak animacja ciela przy tej slabej grafie a dla mnie to jedna z najlepszych gier w jakie grałem. Tlg robia ci sami ludzie wiec moze to nie bedzie juz tytul na 10/10 ale i tak to najbardziej wyczekiwana przeze mnie gra.

Opublikowano

Kermit widzę w swoich postach, że ostatnio nawet w CW 4 pisałem :[  :rotfl:

NO ALE DO RZECZY CO TEN YETI TO JA NIE

beka z do(pipi)aniutkiego XComa 2, że mu on nie wygląda, a post wcześniej wklejanie limitowanego szrota4 z grafiką dla gimbusów by ładnie wyglądała pod fototapetę

serio do Twojego nowego domu by taka szkarada pasowała? jeśli tak to współczuję

ja bym tego nie postawił nawet koło mojego CRT

konsoloże i beka z grafiki...

XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Opublikowano

Sam Lake, szef Remedy, podzielił się ze światem, która gra jest jego ulubioną. Trzymajcie się krzeseł:

1 : Uncharted 2

XDDDDD dobrze to wróży QB! 
Opublikowano

Jesień 2016. Yoshida powiedział w wywiadzie na E3, że mogli "zapowiedzieć" grę wcześniej, ale czekali do momentu, w którym rok premiery będzie pewny na 100%. Sierpień - Gravity Rush 2, wrzesień - TLG, październik - Horizon, listopad: GT Sport.

Wczesniej: luty - Gravity Rush Remasteted, SF V, marzec - Shadow of the Beast, Alienation, kwiecień - Ratchet & Clank, UNCHARTED 4, czerwiec - No Man's Sky, Odin Sphere: Leiftrasir, lato - Persona 5. Boziu, a nawet nie idzie wyliczyć tych wszystkich fajnych japońskich gier, jak Star Ocean, Dragon Quest Heroes II czy Setsuna, które w 2016 wyjdą na Zachodzie. Jakbym w tym roku musiał grać tylko na XOne, to bym się pochlastał.

Opublikowano

Jakbym w tym roku musiał grać tylko na XOne, to bym się pochlastał.

Czemu? Nie starczy Ci QB na 8 godzin w kwietniu i Girsy w listopadzie?

Opublikowano

Trójka jest niestety najgorsza IMO - i to zakończenie xD

no ale dla mnie to było 2>>>>>>>>>>1

Przeciez zakonczenie tej gry to byla totalna miazga. Jedno z najbardziej uderzajacych w zyciu. Motyw indoktrynacji juz od 1 czesci pokazal ze gracz od poczatku sie mylił.

Tak jak uzytkownicy xbona:)

Opublikowano

ROK 2016 ROKIEM SONY.

poczekajmy uczciwie do grudnia, bo co roku słyszę te hasło, a co z tego wychodzi to każdy wie :reggie:

Opublikowano

Kasias by się pochlastał w 2016, to rozumiem, że "grając" na PS4 nie ma już miejsca na ciele na nowe sznyty. Jeszcze przy akompaniamencie "no console no cry" Figaro XD

Opublikowano

Rok 2016 rakiem playstation

Opublikowano

No bo wcale klapy nie spuszczaja sie nad tymi grami co wymienil kasias od jakis trzech lat, jakie dobre sony ze pozwoli zagrac w nie juz w 2016 roku XD

Opublikowano

Jesień 2016. Yoshida powiedział w wywiadzie na E3, że mogli "zapowiedzieć" grę wcześniej, ale czekali do momentu, w którym rok premiery będzie pewny na 100%. Sierpień - Gravity Rush 2, wrzesień - TLG, październik - Horizon, listopad: GT Sport.

Wczesniej: luty - Gravity Rush Remasteted, SF V, marzec - Shadow of the Beast, Alienation, kwiecień - Ratchet & Clank, UNCHARTED 4, czerwiec - No Man's Sky, Odin Sphere: Leiftrasir, lato - Persona 5. Boziu, a nawet nie idzie wyliczyć tych wszystkich fajnych japońskich gier, jak Star Ocean, Dragon Quest Heroes II czy Setsuna, które w 2016 wyjdą na Zachodzie. Jakbym w tym roku musiał grać tylko na XOne, to bym się pochlastał.

Co za DOMINACJA, zupełnie jak za czasów PS2.

:obama:

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Co za POST, zupełnie jak wczoraj i 100 stron temu :obama:

Opublikowano

Pawcio co tak nie gdzie Kratos na tej generacji?

Santa Monica Studio tak nisko upadło, to nie jest dominacja jak za PS2 ;smutnazaba;

Opublikowano

Mnie też żal tych wszystkich biednych tępych polaczków którzy posiadają albo pececika z odzysku albo jedną konsolę.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.