Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

Co klapy tak cicho w temacie jak kilka dni temu wyszedl kolejny ex na ps4, kolejna japonska perelka na nadkonsole? :obama:

Digimon-Story-Cyber-Sleuth-15.jpg

Japonia wraca, dominacja jak za czasow ps2 :obama:

XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Ładny ból dupy u zielska, bo powstała petycja, żeby te Digimony wyszły na Zachodzie. Czyli ludzie chcę tego, organizują się, a potem grają. Wspaniała społeczność PlayStation! Nie to, co xboty, którzy w japońskie gry nie grają, ale jak MS zamówił Scalebound od PG - najbardziej japońskiego z japońskich devów, a potem ReCore od grającego w 2. lidze Inafune, to za chwilę Banderasy i Snejki xDDDDDDDDDDDDDDD

Psycho Pass wycalakowane, Earth Wars prawie (cudowny klon Odin Sphere), na dniach wjedzie Azito X Tatsunoko. Chwilowo ogrywam GalGun, udanego railshootera w prawdziwie japońskim klimacie. Pewnie żadnej z tych gier na oczy nie widziałeś, ale co tu się dziwić, jak dla Ciebie szczyt japońskiej egzotyki to jest przepłacić na eBayu za nową Ryugę i potem pisać o sobie w kontekście wielkiego fana i barona PlayStation :kaz:

Pozdrawia bot, który wciąga takich 'graczy' nosem między kolejnym spliffem a szklaneczką Chivas Regala.

POZDRO DLA BARONÓW, KTÓRZY NIE MUSZĄ SIĘ PŁASZCZYĆ PRZED JEDNĄ PLATFORMĄ. SINGLEPLATFORMOWCY DO ZAORANIA.

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 974 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Szybko zgooglowalem obie nazwy i juz wiem o co chodzi, wiec oto oficjalna opinia: Digimony dzikie bestie, Pokemony jakies obsrane pluszaki z daunem.

Takze ten, Digimony > Pokemony

Opublikowano

jak digimon wyje.bany z ppe pieknie zaorany

Opublikowano

Chwilowo ogrywam GalGun, udanego railshootera w prawdziwie japońskim klimacie.

Wczorajszy status:

GalGun - ale gunwo, nie wierzę, że zapłaciłem za taką grę. Typowe japońskie byle co dla zboków...

:dynia:

Opublikowano

>2016

>wierzyć w to co wypisuje ping

Opublikowano

Ping mistrzowsko zarzuca wedke, ale tym razem sie pospieszyl.

Opublikowano

Małe sprostowanie - na shoucie to był trolling, zapraszam do tematu 'Wrzuć Screena' w którym zachwalam tę wyśmienitą pozycję.

Opublikowano

Jak patrze na gameplay tego to nie... po prostu nie xD

Lubie giercowac w sporo japonskich gierek ale to juz jest zbyt japonskie xd

Opublikowano

Bansai wróć jak dorośniesz emocjonalnie aby ogrywać takie sztosy.

Opublikowano

Goty prawie jak The Division. :banderas:

Opublikowano

Ale bym gral :banderas:

Opublikowano

Bansai wróć jak dorośniesz emocjonalnie aby ogrywać takie sztosy.

Chodz grac w Janusz Divers dla dzieci

Opublikowano

Ale ograłeś? bo samo oglądanie to wiesz. Jak byłem młodszy to brzydziłem się kobiecych pipek, bo brzydko wyglądają, a na żywo to jednak MIODZIO.

Opublikowano

Nie musze w to grac zeby wiedziec ze mi kompletnie nie lezy koncepcja. Wolalbym juz enty raz ograc szklana pulapke :cool:

A pipki kurczakow z KFC sie nie licza :notsure:

Opublikowano

Nie musze w to grac zeby wiedziec ze mi kompletnie nie lezy koncepcja. 

ale z piczkami jest troche inaczej, serio, spróbuj 

Opublikowano

Od piczek to HuniePop > all

Ehh, wszystko trzeba tlumaczyc.

Opublikowano

Gal Gun idealna gierka pod hi-end kancelarię do grania. Już mi ciary idą jakby to tam wyglądało i brzmiało!

Opublikowano

PRAWDZIWA MARTWICA MÓZGU DLA BARONÓW GAMINGU

Opublikowano

Jak w końcu martwica mózgu uzyska dostęp do CW to obecni niebiescy mudżahidzi zaczną wyglądać jak spoko obiektywni mędrcy.

Opublikowano

Ej ej ej, czekajcie.Ten nowy Ratchet to jest remake? To nie jest jakaś nowa część?

To jest wiecej niz remake, podludki grubego i microsyfu jedynie moga pomarzyc o takiej platformowce na tych padechlinach

Opublikowano

Ratchet & Clank na PS4 to nie jest żaden remaster, tylko 100-procentowy remake. Wygląda przy tym tak, jak żadna gra na "konkurencyjnych" platformach  :fsg:  Only on PlayStation!

Ja przepraszam bardzo!!!!! To jest REMEJK!!!!! nie remaster!!!!!!!!!!!!!!!

ku chale plajestejszyn

Dominacja jak za czasów PS2!!!111

Małe sprostowanie - na shoucie to był trolling, zapraszam do tematu 'Wrzuć Screena' w którym zachwalam tę wyśmienitą pozycję.

ping szacunek 4life niezmiennie od 2007

Edytowane przez Zeratul

Opublikowano

Wiecie że nie lubię ps4 ? Gardzę tym co sony ostatnimi czasy robi i jakie gry wypuszcza . To teraz post na serio bo smutno mi się zrobiło.

Byłem wczoraj w Empiku i chyba sony wygrało. Wojny wojnami ale PS4 ps3 czy x360 miały całe półki z grami a gry na x one tylko na dolnej półeczce tej na wysokości nóg w której zawsze były śmieciowe gry. I gier było 6 słownie SZEŚĆ.  Nie wiem czy ms po prostu już na polsce nie zależy czy to tylko w empikach . Z grami podobnie. Dzisiaj byłem w MM i na ps4 masz wszystko od transformers devastation po Mortala czy Divinity. NA X One masz tylko gry wielkich korpo ubisoftu czy EA. Transformersów czy Mortala nie ma.  Smutne ale można temat zamykać.

Mamy sprzęty dla koneserów PC, 3ds czy Wii U i sprzęt dla Januszy PS4. Xbox One jest tak samo dla januszy jak ps4 więc musimy rozpatrywać ją w tej samej kategorii. Niestety Xbox One chyba nawet dla MS jest na straconej pozycji.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.