Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 974 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Tak w ogóle trzeci dzień ściągam Mass Effecta 3. 43 procent pobrania. W niedzielę mam wolny dzień, bardzo chciałbym wtedy pograć w tego rpg-cover-shootera, bardzo bym prosił.

Xboxie, uratuj mnie z tej męki.

Edytowane przez Figaro

Opublikowano

Gifaro jara się nowym doomem więc pedalstwa nie stwierdzam.

Pewnie jednorazowy wybryk.

Opublikowano

Gifaro jara się nowym doomem więc pedalstwa nie stwierdzam.

Syneczek, ja jarałem się Doomem gdy Ty jeszcze byłeś... kilkanaście lat temu... młodszy ode mnie o jakieś parę lat. 

Edytowane przez Figaro

Opublikowano

Syneczek, ja jarałem się Doomem gdy Ty jeszcze byłeś... kilkanaście lat temu... młodszy ode mnie o jakieś parę lat. 

Ale mu pojechales :obama: Guwniak pewnie juz pisze list pozegnalny.

Opublikowano

Bozaj ta sygnatura dalej aktualna? We are diamond dogs.

xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Opublikowano

Jak najbardziej, teraz cioramy w helldivers :cool:

Opublikowano

A ja lubię gabena oraz steama i new Vegas z modami.

Opublikowano

xD Gruby pewnie mu sonke w wyruc.hał ... oh wait, on to robi cały czas.

Przykro mi bonzai, ale sam dobrze wiesz jak ciężko być klapem w tej i poprzedniej generacji. Jeżeli listy jetiego są miarodajne to nic tylko czekać xD

Opublikowano

Ciezko byc klapem? Nic o tym nie wiem, moze w CW, na samej konsolce non stop w cos gramy online, na party szampanska zabawa, obrazanie PC, nawet blant zostawil smoka w jaskini i przyszedl bawic sie z nami :dunno:

Ale w razie czego mam tez Wii U wiec moge szybko przeskoczyc do obozu niny jak sie zrobi zbyt goraco. :obama:

Opublikowano

wróciłem w końcu na PCtowe łono i żałuję tylko, że tak późno :banderas:

Gaben krul, PC MASTER RACE

a wy co? dalej 720p/20fps na bagnach, jak zwierzęta? :daddy:

Opublikowano

Kurna gram w helldrivers przez 4 h w goty ekipie,  teraz wracam na pc a tu wyprzedaż na steam jutro gram w goty ekipie na xbox one. Jak można być niewolnikiem jednej platformy ? :D

Opublikowano

Ostatnio jak napisałem, że jak ktoś jest z wyboru jednoplatformocem to dostałem minusy xD

Prawda dla niektórych może być bolesna, nie można być większym przegrywem niż dekle, które mają tylko jedną platformę i się ostro udzielają w CW. Pozdro klapy.

Opublikowano

:fsg:

A wy co, dalej pierdy od zeratula?

Opublikowano

Na pewno nie rudemu.

Opublikowano

Nooo, spoko, wierzcie sobie redaktorkom ekspertom, co to uznają za grę KLASYCZNĄ pierwszą część assassins creed. Ja pier.dole, to jest jakiś dramat, założyłbym chętnie kanał na YOUTUBE gdzie pokazywałbym sztywniutkie gry, ale nie mam czasu, zresztą to by przyniosło niektórym TOTALNĄ MARTWICĘ MÓZGU. Cieszę się wariaty, że jestem otwarty na każdy obóz bo mogę czerpać to co najlepsze. Wobec tego komunikat:

- zelda

- lbp

- tlou

- god of war

- tearaway

- driveclub

- devils third (według 'koneserów' je.banych pajacy co im się marzy żeby normalny gracz utopił dwie stówy w byle co gra GOTY)

do zaorania.

Natomiast dobre gry, które zamierzam ograć przez nadchodzący weekend = Rogue Galaxy, Suikoden II, Tengai Makyou Ziria, Dave Mirra (bo spadł z rowerka).

SZTYWNIUTKO

Edytowane przez ping

Opublikowano

God of war 1 i 2 to były złote gry :-) końcowy okres znaczenia marki Playstation. Dobrze wspominam.

Opublikowano

A oto najlepiej sprzedające się gry na PS4!!!!

1. Call of Duty: Black Ops III - 10.74 mln
  2. FIFA 16 - 6.96 mln
  3. Star Wars Battlefront - 6.55 mln
  4. Fallout 4 - 5.81 mln
  5. Grand Theft Auto V - 4.32 mln
  6. Uncharted: Kolekcja Nathana Drake'a - 3.57
  7. Batman: Arkham Knight - 3.37 mln
  8. Wiedźmin 3: Dziki Gon - 3.15 mln
  9. Metal Gear Solid V: The Phantom Pain - 3.02 mln
  10. NBA 2K16 - 2.98 mln

Same Yetiego EXY!!!! :D

:dynia:  :dynia:  :dynia:  :dynia:

I po co klapom konsola to ja nie wiem.....

:dunno:

Edytowane przez Salwador

Opublikowano

Superbunnyhop orzekł, teraz można śmiało mówić, że gra jest średnia at best. Przykre, że posiadacze PS4 jarają się czymś takim w środku życia konsoli, to nawet nie jest ex xd.

Na PS2 w tym czasie było już DmC, GTA III, GTA VC, FFX, Ico, MGS2, SH2, Gran Turismo 3, Kingdom Hearts, Ratchet and Clank i w chuy więcej. Ludzie czekali na MGS3, FF XII, SoTC, GT4, DMC3 i nie chce mi się już nawet wymieniać.

A oni w trzecim roku życia PlayStation jarają się łączeniem kropek xD.

dominacja jak za czasów PS2, rzygam z beki

Opublikowano

Ta pierwsza czwórka to niezła padaka i żenada. PS4=JanuszStation4.

@raven_raven: jaranie się indykiem choćby to był mesjasz growy czy gameplayowy masakrator. Indyk jakich od za(pipi)ania na różnych platformach i jedyne co go wyróżnia to fakt,że płaci się kupę kasy za łączenie kropek XD

Edytowane przez Paliodor

Opublikowano

Na PS2 w tym czasie było już DmC, GTA III, GTA VC, FFX, Ico, MGS2, SH2, Gran Turismo 3, Kingdom Hearts, Ratchet and Clank i w chuy więcej. Ludzie czekali na MGS3, FF XII, SoTC, GT4, DMC3 i nie chce mi się już nawet wymieniać.

Dżizasie! Ale to były piękne czasy, Playstation miażdżyło jak walec.

Aha, PS4 wygrywa bo ludzie się łapią na "najpotężniejsza konsola". Znajomy robi w MM i mi opowiadał. Nie liczą się gierki i cena. Liczy się moc. Jakie to jest smutne...

Edytowane przez aux

Opublikowano

Dżizasie! Ale to były piękne czasy, Playstation miażdżyło jak walec.

Aha, PS4 wygrywa bo ludzie się łapią na "najpotężniejsza konsola". Znajomy robi w MM i mi opowiadał. Nie liczą się gierki i cena. Liczy się moc. Jakie to jest smutne...

Większość Januszków ma czas na jakieś 3 gry na rok, więc dla nich nieważne która maszyna ma jakieś "exy".

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.