Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

panowie Sony Polska organizuje turniej w TLOU :kaz:

i od raz pojawiła się adnotacja

Zakaz używania El Diablo, karabinu automatycznego, strzelby, karabinu myśliwskiego,
miotacza ognia i maczety (tryby Walka o zapasy i Ocaleni)

xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD zakaz tego zakaz tamtego, tak to jest jak się nie ma żadnej poważnej gry do zaoferowania i trzeba rzucać jakąś pseudo gierkę multiplayer a potem blokować połowę rzeczy dostępnych w grze :cool:

sony niech żre (pipi), serio

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 979,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

pewnie jeszcze jest

AHA I BEZ WIDZENIA PRZEZ ŚCIANY I TYLKO NA HARDZIE PRZY ZGASZONYM ŚWIETLE DLA IMMERSJI 

Edytowane przez Figaro

Opublikowano

A arcade racer to arcade racer nie ważna jest otoczka, co te kalapy to ja nawet nie  :obama:

wyścigi futurystycznych bolidów - ścigasz się o pierwsze miejsce na mecie  

wyścigi śmieszkowych gokartów - ścigasz się o pierwsze miejsce na mecie  

wyścigi sportowych aut - ścigasz się o pierwsze miejsce na mecie  

FH2 - najlepsza gra w kategorii racera z cofaniem czasu :yao:

U was to nawet exom trzeba dawać specjalne kategorie :pawel:

Opublikowano

pewnie jeszcze jest

AHA I BEZ WIDZENIA PRZEZ ŚCIANY I TYLKO NA HARDZIE PRZY ZGASZONYM ŚWIETLE DLA IMMERSJI 

No było tyle razy, że heheszki i tego, ale ta ciulowa gierka na tyle na ile jest przyjemna, jest tylko wtedy jak grasz na minimum hardzie bez wallhacka. No bez żartów. :/

Opublikowano

A arcade racer to arcade racer nie ważna jest otoczka, co te kalapy to ja nawet nie  :obama:

wyścigi futurystycznych bolidów - ścigasz się o pierwsze miejsce na mecie  

wyścigi śmieszkowych gokartów - ścigasz się o pierwsze miejsce na mecie  

wyścigi sportowych aut - ścigasz się o pierwsze miejsce na mecie  

FH2 - najlepsza gra w kategorii racera z cofaniem czasu :yao:

U was to nawet exom trzeba dawać specjalne kategorie :pawel:

Driveclub najmocniejsze 7 w historii plus jubileuszowy patch  :yao:  wybacz, my pod względem zaginania rzeczywistości nie dorastamy wam do pięt  :lapka:  :cool:

Opublikowano

Driveclub najmocniejsze 7 w historii plus jubileuszowy patch  :yao:  wybacz, my pod względem zaginania rzeczywistości nie dorastamy wam do pięt  :lapka:  :cool:

nie piracikowałem do 2007

nie bawię się w konsolowca wyścigowca ani w branie gierek na dwóch

nie jaram ani nie jarałem się nigdy DC 

:czesc:

ta cudowna gierka na tyle na ile jest przyjemna, jest tylko wtedy jak grasz na minimum hardzie bez wallhacka. No bez żartów. :/

quoted for ultimate truth

Opublikowano

Liczę na wrażenia w temacie, Lester. 

Edytowane przez suteq

Opublikowano

panowie Sony Polska organizuje turniej w TLOU :kaz:

i od raz pojawiła się adnotacja

Zakaz używania El Diablo, karabinu automatycznego, strzelby, karabinu myśliwskiego,

miotacza ognia i maczety (tryby Walka o zapasy i Ocaleni)

xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD zakaz tego zakaz tamtego, tak to jest jak się nie ma żadnej poważnej gry do zaoferowania i trzeba rzucać jakąś pseudo gierkę multiplayer a potem blokować połowę rzeczy dostępnych w grze :cool:

sony niech żre (pipi), serio

tak bo to pierwszy przypadek w ktorym organizatorzy turnieju blokuja uzywanie OP ekwipunku

Opublikowano

I w 6 minut gra się ściągnęła :banderas:  (pipi)a jak przypomnę sobie ile helldrivers mi się ściągało w tamtym tygodniu. Dopiero Kazub dobry człowiek podpowiedział mi że trzeba pauzować i wznawiać jak spowalnia.

Opublikowano

o kur.wens zayebiście ta gra wygląda. Po ile na stemie?

Polecałem Ci tę gierkę Gifaro już z miesiąc temu :gayos:

No ale nie napisałeś wtedy, że wychodzi na PS4 mate  :reggie:  Jaranko +500.

Opublikowano

A w prawdziwym życiu ile masz klatek? beka z typa

Opublikowano

A W ILU KLATKACH NA XBOX WAN? AHAHAHAH

Technicznie rzecz biorac, w ilosci niezliczonej, czyli lepszej niz 20 :kaz:

Opublikowano

W 24, bo gry prezentuja sie bardziej filmowo.

Na Nintendo w jakiej rozdzialce gracie ? Slyszalem, ze w 240p, oczy jeszcze nie wypalilo ?

Beka podludki.

Na PS4 zawsze 1080p i w super stalych 30 klatkach a czasem od krola 60.

Opublikowano

Może posmiejemy się z gier co wyszły na zielone szambo?

Soory, RDR ze wstecznej nie wypaliło, wiec zielone ludziki oglądają tv na dekoderze, bo u nich gier zero.

Edytowane przez czeskimaster

Opublikowano

Nie wiem ale na PC w 60 na ultra :fsg:  i 0 sekundowe ekrany ładowania

Opublikowano

Nie wiem ale na PC w 60 na ultra :fsg:  i 0 sekundowe ekrany ładowania

I po co ci tyle klatek?

Opublikowano

Nic dziwnego, ze potem blachy krzyczą gdzie popadnie skoro nie wiedzą co to komfort grania. Tak, tak placcie Nvidii A i tak ma Was w doopie. Tak samo jak gruby ze Steama.

Podobno dziś zamknęli GameTrailers.

Edytowane przez Nemesis

Opublikowano

W temacie Firewatch słyszę narzekanie jak coś chrupie. To teraz standard na ps4 czy x one. Kiedyś może i gry na konsoli wyglądały jak kupa ale zawsze liczyła się płynność. Ja tam gram na 27 calach przy kompie styknie i dziękuję bogu za streaming xbox one na pc bo wolę w moim siedzisku dowodzenia grać niż przy tv. Szczególnie wieczorem i w nocy kiedy partnerka śpi. Nie ma to jak granie w coś na xbox one i jednocześnie na drugim monitorze odpalony FM 2016 .

To że wy macie taboret przy biurku nie znaczy że każdy tak ma.

Zabawne na początku tej generacji miałem duże oczekiwania związane z ps4 oraz z xbox one. PAmiętam x360 jaki to był mocarny sprzęt na starcie. Tutaj obie konsole zaczęły wyścig już niedomagając. Problem obecnie (nie licząc wyjątków od Warner Bros) to to iż większość tytułów jest portowanych z PC'ta a nie na odwrót . Indyki to już szczególnie lubią mieć porty gubiące klatki. Kupiłem Some na ps4 i to był ostatni indyk kupiony na ps4. Gra kozak ale dropy i loadingi w(pipi)iały.  Jestem wygodnym graczem i nie mam zamiaru cierpieć posiadając lepszą platforme do grania. NA PS4 bez dropów chodzą tylko gry z grafiką z ps vita czy ps2 jak helldrivers.  Xbox one ma podobnie lub nawet gorzej :D . Opłaca się na oba sprzęty kupować gry w pudełku i exy. Pudełkowe jak ktoś jak ja sprzedaje wszystko po przejściu. 

JEdyna konsola która mnie nie zawiodła to Wii U. Oni przynajmniej nie udają że są na równi z PC. Mają swoje ORYGINALNE exy , swój niepowtarzalny styl i gry działające Płynniutko.

Edytowane przez blantman

Opublikowano

ciekawe po ile gierka za 3$ ze stema będzie na psstore, 120zł? 150?

Opublikowano

Może posmiejemy się z gier co wyszły na zielone szambo?

Soory, RDR ze wstecznej nie wypaliło, wiec zielone ludziki oglądają tv na dekoderze, bo u nich gier zero.

Biorąc pod uwagę, że gry w BC działają średnio, a najczęściej gorzej, to posiadacze Xboxów poczują się jakby grali w wersję na ps3
Opublikowano

Firewatch 75zł dla osób z plusem na ps store

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.