Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

Czyli płacąc 200 zł rocznie masz 10 zł zniżki i możesz grać online . Szkoda że na steam tak nie mamy :(

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 979,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Nic dziwnego, ze potem blachy krzyczą gdzie popadnie skoro nie wiedzą co to komfort grania. Tak, tak placcie Nvidii A i tak ma Was w doopie. Tak samo jak gruby ze Steama.

Podobno dziś zamknęli GameTrailers.

O nie gra chodzi w 20 klatkach na "nadkonsoli", trzeba szybko zaatakować blacharzy!!!!1111

Nie rozpłacz się.

Zresztą o jakim ty komforcie grania mówisz, skąd ty możesz wiedzieć czym jest komfort skoro posiadasz tylko konsolę.

Opublikowano

Czyli płacąc 200 zł rocznie masz 10 zł zniżki i możesz grać online . Szkoda że na steam tak nie mamy :(

za samo Helldrivers, Grim Fandago i TWD 2 już mi się zwrócił, a zostało jeszcze z 9 miechów.

Opublikowano

Ale loadingi ma długie potwierdzone info odoby co 70 h na ps4 przegrała.

No helldrivers to pierwsza gra w ciągu roku która im dla mnie wyszła. Gf i twd2 już miałem

Opublikowano

To nic nowego. Dziwne, że nie ma jeszcze tematu "wasze ulubione zajęcia podczas loadingów"  :kaz:

Opublikowano

Ja lubię mecz w fm'a rozegrać dlatego czekam na streaming z ps4 taki jak na xone. Mam nadzieję że przed u4 wyjdzie abym po śmierci mógł spokojnie mecz premiership zaliczyć; )

Edytowane przez blantman

Opublikowano

To nic nowego. Dziwne, że nie ma jeszcze tematu "wasze ulubione zajęcia podczas loadingów" :kaz:
Sorry, takiego tematu nie będzie. :dunno:
Opublikowano

To teraz standard na ps4 czy x one. Kiedyś może i gry na konsoli wyglądały jak kupa ale zawsze liczyła się płynność. 

kocham ten argument potegowny nostalgia, proponuje odpal hity z psx czy ps2 po latach i zobaczysz jak wtedy gry czesto i gesto gubily klatki, po prostu czlowiek wtedy nie przywiazywal do tego wagi, na ps3 to juz w ogole byla tragedia, ps4 to duzy krok w przod i tak pod wzgledem framerate wzgledem chlebaka

Opublikowano

a to u ficusia w tym temacie raczej nie znajdziesz zbyt wielu doświadczeń

Opublikowano

Ograłem wczoraj Unravel, super gierka 

a klapy jak, dalej łączą kropki i oglądają filmiki z unczarted4?

Opublikowano

:xboss: :xboss: :xboss::kaz: :kaz: :choragiewka: :choragiewka: :choragiewka: :choragiewka: :choragiewka::kaz: :kaz: :xboss: :xboss: :xboss:

chciałem odświeżyć i musiałeś się wciąć

Edytowane przez Figuś

Opublikowano

Unravel super ex, oh wait...

Opublikowano

Ograłem wczoraj Unravel, super gierka 

a klapy jak, dalej łączą kropki i oglądają filmiki z unczarted4?

Klapy teraz szukają pożarów w 20 fpsach :kaz:

Opublikowano

Lepiej szukać guzików i nici w 60 fps.

Edytowane przez Hum

Opublikowano

Nie wiem czy lepiej szukac guzikow czy pozarow, wiem za to co robic najlepiej

:xboss:

Opublikowano

Doom będzie w maju. Teraz są guziki vs pożary.

Opublikowano

Czy zawsze musi być wojna? W końcu posiadacze PS4 mają możliwość zagrania w jakąś dobrą grę. Problem w tym, że tak bardzo przyzwyczajeni do brodzenia w gó.wnianych i niedorobionych crapach mogą jej nawet nie dostrzec.

Edytowane przez Hum

Opublikowano

Unravel super ex, oh wait...

taki ex jak gaszenie pożarów i łączenie kropeczek

oh weit... na blaszce ogram wszystko

a faktycznie, klapy  też w to grają, w końcu jakaś dobra gierka w świecie niebieskiego łajna 

Edytowane przez gekon

Opublikowano

Boty czym tu walczą xdd Do listopada dostaną jednego eksa (quantum break) to walczą Unravel, multiplatformą od Electronic Arts xddd

Opublikowano

Ten ex, może skoczyć się wersją także na PC, więc konsola do zaorania . Nie przez przypadek, została nazwaną dekoderem. Gier ex jak na lekarstwo, ale kablówka naperDala.

Edytowane przez czeskimaster

Opublikowano

Oyezu jak śmiesznie będzie jak QB okaże się multiplatformą i wyjdzie na pc, ale doopy popękają :obama::banderas:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.