Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

Boty czym tu walczą xdd Do listopada dostaną jednego eksa (quantum break) to walczą Unravel, multiplatformą od Electronic Arts xddd

Przypomnij mi, bo jakoś nie mam w głowie każdej listy Yetiego, czym klapy walczą od wydania BB w marcu zeszłego roku?

Jubileuszowym patchem i łączeniem kropek?

Edytowane przez Hum

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 979,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Klapy jak zwykle walczą przyszłością

Opublikowano

Boty czym tu walczą xdd Do listopada dostaną jednego eksa (quantum break) to walczą Unravel, multiplatformą od Electronic Arts xddd

Przypomnij mi, bo jakoś nie mam w głowie każdej listy Yetiego, czym klapy walczą od wydania BB w marcu zeszłego roku?

Jubileuszowym patchem i łączeniem kropek?

Na pewno nie gierkami EA, które można ograć na taczerze :yao::kaz:

Opublikowano

no tak poza battlefrontem i nfsem jaraliscie sie tez mgo xdd

Opublikowano

Nie wiem czy lepiej szukac guzikow czy pozarow, wiem za to co robic najlepiej

:xboss:

ależ cudo :xboss: wymagana podstawka, czy to jakiś standalone mod? 

Opublikowano

Jak to w starszych grach id Software bywa, musisz mieć pliki z podstawek. W tym przypadku .wad.

to poczekam na jakieś promo Final Dooma na STEMIE :cool: 

Opublikowano

Słychać już coś o Gran Turismo na Vitę? Kiedy to miało wyjść?

Opublikowano

Tylko plotki. Sony juz nie wspiera vity.

Opublikowano

Słychać już coś o Gran Turismo na Vitę? Kiedy to miało wyjść?

side-eye-what-you-talking-about-willis1.

Opublikowano

szkoda, jakby wyszło to wtedy bym kupił tą konsolkę

xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Opublikowano

Vita bardzo dobry sprzęt, ale Sony oczywiście wszystko potrafi zniszczyć i rozwalić :shotgun: vita super konsola, ale bez gier, na PS4 chvjowa konsola ale z mnóstwem indorów xddd #Sony

Opublikowano

No Vita to trup, ale i tak mam się zamiar zaopatrzyć(kupić/pożyczyć) aby ograć te 3 gry na krzyż + może w końcu przejść Raymany bo na stacjonarkach nie dałem rady przez nudę, a imo to idealna gra do pogrania na przenośniakach. :cool:

Opublikowano

może w końcu przejść Raymany bo na stacjonarkach nie dałem rady przez nudę, a imo to idealna gra do pogrania na przenośniakach. :cool:

ale nudna gra nie stanie sie ciekawsza tylko dlatego ze ja odpalisz na martwej konsoli

Opublikowano

No Vita to trup, ale i tak mam się zamiar zaopatrzyć(kupić/pożyczyć) aby ograć te 3 gry na krzyż + może w końcu przejść Raymany bo na stacjonarkach nie dałem rady przez nudę, a imo to idealna gra do pogrania na przenośniakach. :cool:

może w końcu przejść Raymany bo na stacjonarkach nie dałem rady przez nudę, a imo to idealna gra do pogrania na przenośniakach. :cool:

ale nudna gra nie stanie sie ciekawsza tylko dlatego ze ja odpalisz na martwej konsoli

This. Jeśli Ci się te raymany nudziły na stacjonarkach (a IMO są lepsze na stacjonarkach) to na Vicie Ci się też nie spodobają. Mniejsza z tym, że strasznie bluźnisz suteq, mówiąc, że Rayman Origins i Legends są nudne :[ 

Opublikowano

Ale na stacjonarkach jak już coś odpalam to gram w to praktycznie aż nie skończę. Dla mnie takie platformówki to idealne gry na sesje 20-30 minut w podróży czy coś. Natomiast w domu jakoś nie dałem rady w to grać. 

Może w końcu ten trup się do czegoś przyda. :lapka:

@Rayos

Jedna rzecz, której nie wybaczę to brak coopa online. Tu aż się o to prosi. 

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Coop w platformówkach bardziej irytuje i przeszkadza niż daje frajdę, więc czy ja wiem czy to taka strata? :dunno:Oczywiście zależy w jakich platformówkach, ale w takim Raymanie IMO można pograć tylko chwilkę dla samej beki. W takim Yoshi's Wolly World z drugiej strony trochę sucho się gra samemu

Edytowane przez Rayos

Opublikowano

Te gry są świetne do grania z ludźmi na jednej kanapie i właśnie w ten sposób oba Raymany 2d przechodziłem.

No ale jak jesteś samotnym sutem, to co poradzisz. :dunno:

Edytowane przez Hum

Opublikowano

Suty są zawsze dwa, pamiętaj. :cool: 

Opublikowano

Myślę i myślę i nie pamiętam w Raymanie 1 trybu dla 2 graczy...

Opublikowano

Czepiasz się Wiesiek. :notsure:

Wiadomo, że rozmawiamy o nowych Raymanach

Edytowane przez Hum

Opublikowano

no ale jak mam się nie czepiać skoro to CW :-)

Opublikowano

A propos tego Raymana 2D - przechodzę razem z dziewczyną i gdyby nie to, że da się grac we dwoje to pewnie nie zmęczyłbym pierwszego świata. Niby wszystko gra w tym tytule, pięknie udźwiękowiony i wyglądający, ale no jak dla mnie to do grania tylko we dwie osoby, wtedy jest spoko.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.