Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

W Legends tyb football we czterech to petarda. :obama:

Dla samotnika te gry robią się nieco cięższe. Nie ma kto Cię przywrócić do życia po potknięciu.

Edytowane przez Hum

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 979,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Jedynka się nie zestarzała:

Opublikowano

Coop w platformówkach bardziej irytuje i przeszkadza niż daje frajdę, więc czy ja wiem czy to taka strata? :dunno:Oczywiście zależy w jakich platformówkach, ale w takim Raymanie IMO można pograć tylko chwilkę dla samej beki. W takim Yoshi's Wolly World z drugiej strony trochę sucho się gra samemu

Co za brednia, i Orgins i Legends przechodziłem na kanapie w coopie z kilkanaście razy i dalej lubię do tych gier wracać, dla mniej najlepsza platformówka jaka wyszła ever (to subiektywnie, ale z solidnym podłożem) i jedna z lepszych gier na local coopa (obiektywnie) - oczywiście mówimy tu o kampanii, a nie coopie jak w mordoklepkach. IMO coop w platformerach 2D to super sprawa i dla mnie te gry zawsze tracą 3 oczka do oceny bez kooperacji.

Ostatnie Raymany to cudowne gry <rozmarzony> 

Opublikowano

Najlepszą grą tego miesiąca zostaje helldivers.

A na dekoderze jedynie mierne halo, które od lat jest wspierane przez burgery, a rak rośnie.

Opublikowano

Coop w platformówkach bardziej irytuje i przeszkadza niż daje frajdę, więc czy ja wiem czy to taka strata? :dunno:Oczywiście zależy w jakich platformówkach, ale w takim Raymanie IMO można pograć tylko chwilkę dla samej beki. W takim Yoshi's Wolly World z drugiej strony trochę sucho się gra samemu

Co za brednia, i Orgins i Legends przechodziłem na kanapie w coopie z kilkanaście razy i dalej lubię do tych gier wracać, dla mniej najlepsza platformówka jaka wyszła ever (to subiektywnie, ale z solidnym podłożem) i jedna z lepszych gier na local coopa (obiektywnie) - oczywiście mówimy tu o kampanii, a nie coopie jak w mordoklepkach. IMO coop w platformerach 2D to super sprawa i dla mnie te gry zawsze tracą 3 oczka do oceny bez kooperacji.

dlateog napisałem, że to moja opinia, mi się w coopa źle grało w Raymana Origins/Legends i tyle :dunno: Podobnie w NSBU czy DKC TR. Wolne platformówki w stylu Yoshiego mi pasują, szybkie jak wyżej wymienione już nie, bo się tylko wkurzam na ludzi, że za mną nie nadążają :P chyba, że to właśnie po prostu kwestia dobrania ludzi :dunno: Zresztą ja i tak nie lubię multiplayerów więc..

Opublikowano

Mi raymany rownież nie podeszły, ładnie wyglądają i w sumie tyle

#teammario

Opublikowano

Problemem gry Rayman Origins jest system checkpointów po każdym ekranie. Głupie i niepotrzebne.

Co i tak nie przeszkodziło narzekaniom, że gra jest trudna. Je,bane kur,wy rozjeżdżałbym walcem.

Edytowane przez ragus

Opublikowano

To mnie wnerwiało. Nie zdążyłeś wziąć tych świecidełek i poszłeś dalej? Kicha, od nowa. A tak top dobra gierka.

Ale 2 i 3 lepsze

Opublikowano

Bł chyba powrót do poprzedniego czekpointa? W sumie nie wiem, nie korzystałem, nie miałem z tym widocznie większego problemu

10/10

Opublikowano

Te Raymana to takie piękne wydmuszki.

Opublikowano

Panowie mam problem , bezpośrednio z ps3 kupiłem Toy story 2 na psone i nie idzie teraz tego ściągnąć. Po wcisnięciu POBIERZ nic się nie dzieje. CO TE SONY ??!!

Odinstaluj sklep i pobierz od nowa, sprawdz tylko czy masz na mailu potwierdzenie zakupu. Potem jak nie pomoze to dzwon na helpdesk SCEP.

konsole wkładasz i grasz :banderas:

Dx

Opublikowano

Gurwa tu nawet z FFVII i Okemi się szydzi, więc jak mogłem spodziewać się po Was czegoś innego przy rozmowie o Raymanach...

Opublikowano

Chyba beta wersja gier ex na XOne, a później te same gry w normalnym obrazie na PC.

Co te boty, to ja nie wiem. Wracać do oglądania kablówki na dekoderze..

Opublikowano

Ano grałem, bo co?

Mam w chacie Gamecuba, miałem też Wii, ostatnio chciałem kupić WiiU, ale chyba poczekam na nową konsolę Niny

Co jak co, ale Nintendo szanuję:)

Opublikowano

No to okej. Masz prawo do swej opinii. Mnie też Origins zaczarował, ale grając w Nintendowe platformery 2D odkryłem jak płytki i bezduszny jest ten Rayman. Legends to samo. To niestety liga niżej od New Mario Bros i Donkeya.

Opublikowano

by legens zostal exem na wiiu tak jak pierwotnie mial byc to bys pewnie sral na rozowo i zaraz obok nich wymienial jako nie dla psa kielbasa

Opublikowano

Ale Ty Ficuś czasem jesteś głupiutki.

Kirby Epic Yarn jest exem na Wii, a jakoś zdaję sobie sprawę jaki jest płytki i uproszczony. Tak samo New Mario Bros DS jest biedny,

Edytowane przez Figaro

Opublikowano

Ogólnie New Super Mario Brosy są co najwyżej niezłe. Przynajmniej te z Wii, DS i 3DS, nie wiem jak z wersją na WiiU, ale pewnie podobnie z tego co pisał ragus. 

Opublikowano

Wersja na DSa jest bardzo słaba i bez pomysłu. Za to na Wii... Cudo. Oczywiście mówię o coopie - spocone pady gwarantowane, szczególnie ostatni świat :)

Opublikowano

Ogólnie New Super Mario Brosy są co najwyżej niezłe. Przynajmniej te z Wii, DS i 3DS, nie wiem jak z wersją na WiiU, ale pewnie podobnie z tego co pisał ragus. 

U > wszystkie razem wzięte

Z N A K O M I T A platformówka 2d skrzywdzona przez ciągłe wydawanie tej samej serii w krótkim okresie czasu. Nie zmienia to jednak faktu, że obok DKCTF, to najlepszy platformer 2D XXI wieku. Konstrukcja poziomów jest tak dobra, że to nawet nie jest śmieszne.

Sam kręciłem nosem, no ale jednak goty.

UWAGA LECI RANKING MARIÓW 2D:

1. Super Mario Bros. 3

2. NSMB WiiU

3. World

Resztę można ograć, ale nie trzeba. Te wyżej trzeba.

Edytowane przez ragus

Opublikowano

No wersja na Wii ma spierdolony poziom trudności o czym pisałem chyba w statusach. 5 światów przeszedłem i się poddałem bo mało brakowało a wiilot by latał po pokoju. Dobrze, że było zabezpieczenie w postaci gumki. 

Nie mogę się doczekać SM 3D Land. Szkoda, że dałem sobie zwinąć sprzed nosa gierkę za 110zł. :(

Opublikowano

jak można nie potrafić przejść mario boże w co wy gracie xd

smutne, ale to chyba norma. każdy świeżak, który próbuje grać w mario gra jak dałn. dziewczyna przeszła pierwszy świat SMB 3 po godzinie gry.

Edytowane przez ragus

Opublikowano

Ja bym jeszcze wyróżnił Mario Land na Gameboya. Gra bardzo odmienna klimatem, ale jakże grywalna <3 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.