Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

Ca5iA34VAAAPa7N.jpg

JAK ŻYCIE

Co to (pipi) ma być?! xDDDDDDDDDDDDD

Już inFAMOUS miał taką grafikę, a jest to gra z otwartym światem, a nie korytarzyk.

1394864108-1.jpg

Tak wygląda korytarzyk na Nadkonsoli.

:obama:

Tak warunki atmosferyczne

https://d.maxfile.ro/cuacqgrgen.gif

:obama: :obama:

A tak życie

29522509aa1c66aac98b0e15eb3ad5b004f24ec5

:obama: :obama: :obama:

Blachary na kolanach z pełnymi ustami, a boty zażywają kolejną dawkę mocarza aby odnaleźć się w tym zielonym szambie. Jak dominacja, zupełnie jak za czasów PS2 :banderas:

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 979,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Ta generacja to już takie próchno, że nawet Figaro czeka na trailer gierki na XO?

Opublikowano

Co jest nie tak z tym screenem z QB ? 

Zdaniem Yetiego źle wygląda? trójnóg plus sterydy plus budowa domu = zlasowany mózg  :oh_you:

Opublikowano

A, ok.

Opublikowano

Pedał w rurkach w mega nudnej i słabej grze :dynia: przy SO to nawet nie stało 

Korytarzyk z cinamatic paskami bo szrot nie potrafił wygenerować grafiki full hd xDDDD

Plastikowe gównienko dla plebsu, które przy Rise of the Tomb Raider nawet nie stało :dynia:

czo ten Yeti to nie wiem, bardzo słaba kondycja od rana 

EDIT

aaaa zapomniałem jeszcze o najmocniejszym 7/10 na PS4 z jubileuszowym patchem, który może opony lizać Forzie Horizon 2 :yao:

Edytowane przez Rayos

Opublikowano

Ważne, że graficzka robi robotę!

Opublikowano

Do tego jeszcze ten gif z kokpitu w rozdzielczości 800x450. Tylko plejstejszon!

PS. Kałuże jak w the Crew- byle była mokra droga

Edytowane przez kosci85

Opublikowano

Tak, NOWA GENERACJA TYLKO U SONY. Full hd, nowe standardy graficzne, a nie guwno rozmazana, brak gier i ciągła beka z x-taczera.

Piękna generacja :fsg:

Opublikowano

a co słychać w DC? słyszałem że następca PGR (xD) dostał nareszcie trasy miejskie, jak wrażenia Ficus? Fanka nie pytam bo będzie musiał googlować co to PGR ;)

Opublikowano

Strach pomyśleć co Yeti by pisał, gdyby faktycznie na PS4 były dobre gry i miałby z czym startować do uczciwej walki, skoro on takim gó.wnem potrafi się podniecić.

Edytowane przez Hum

Opublikowano

Kolo ma swój świat, jeżeli to jest dla niego piękna generacja w wykonaniu SONY to znaczy, że nie wiele do szczęścia mu potrzeba. 

I zadowala się byle guvnem.

Edytowane przez Soul

Opublikowano

fiuuuu yeti od rana w dobrej formie 

nowa generacja tylko u sony, prawie na takim poziomie jak na pctach 5 lat temu  :obama:

Edytowane przez gekon

Opublikowano

A masz PS4 i co masz? Najlepsze gierki? Nope, oprócz bloodborne i majaków nie macie nic xD. Fapowanie do grafiki? No trzeba być niezłym niedoyebem żeby jarać się wypocinami laptopowego GPU gdzie byle smok miażdży powtarzam MIAŻDŻY osiągi graficzne trójnoga. Najlepsze online? Nope. Może chociaż najtańsze? Nope. Najbardziej zaawansowany OS pozwalający na ch,uje muje odtwarzanie MP3? Nope. To może chociaż wkładasz płytę i grasz? Nope.

xDDD

was trzeba yebać, nikt was tak nie wyrucha jak was Sony wyrucha

Dla przypomnienia bo dawno nie było :obama:

To jest rzeczywistość której Yeti nie jest wstanie zaakceptować, Yeti to nie matrix pora się obudzić!

Opublikowano

a co słychać w DC? słyszałem że następca PGR (xD) dostał nareszcie trasy miejskie, jak wrażenia Ficus? Fanka nie pytam bo będzie musiał googlować co to PGR ;)

Państwowe Gospodarstwo Rolne

Try harder

Opublikowano

a MSR Fanek?

Opublikowano

Wystarczy że Quantum nie jest ex i boty do szamba.

Pamiętajcie, że dostaniecie tą gorszą wersję na swojego korkiego.

Opublikowano

pojawila sie plota ze za pare godzin potwierdza quantum break na pc xDDDD spencer idealnie wypelnia misje konia trojanskiego blacharzy

Opublikowano

to co ficus, qb na pc - ograsz? mowiles ze ta gierka cie interesuje

Opublikowano

Już niezły demedż kontrol w temacie. "Dobrze, to ma sens dla MSu, bardzo dobrze!" xD 

Czyli został jeden powód by kupować Xboxa w 2016 roku.... Girsy 5. Od developera-randoma.

Opublikowano

no i super, unifikacji Win10 ciąg dalszy, spencer król, najlepsze tytuły ograją blacharze spod szyldu microsoftu ze smokiem jak i posiadacze najlepszej konsoli na rynku :xboss:

Opublikowano

Już niezły demedż kontrol w temacie. "Dobrze, to ma sens dla MSu, bardzo dobrze!" xD 

Czyli został jeden powód by kupować Xboxa w 2016 roku.... Girsy 5. Od developera-randoma.

Bo to jest bardzo dobrze. Tylko więcej ludzi w to zagra + gra zarobi więcej kasy. 

A sony samolub. Chociaż patrząc na ich guwnogry to może to i lepiej, że nie zaśmiecają innych platform swoimi grami. 

Poza tym i tak w to nie zagrasz. 

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Kup pc z win10

Kup gre wydawana na PC w Microsoft Store w wersji cyfrowej

Mysl ze ruchasz MS :yao:

Edytowane przez hav7n

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.