Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

Już niezły demedż kontrol w temacie. "Dobrze, to ma sens dla MSu, bardzo dobrze!" xD 

Czyli został jeden powód by kupować Xboxa w 2016 roku.... Girsy 5. Od developera-randoma.

Bo to jest bardzo dobrze. Tylko więcej ludzi w to zagra + gra zarobi więcej kasy. 

A sony samolub. Chociaż patrząc na ich guwnogry to może to i lepiej, że nie zaśmiecają innych platform swoimi grami. 

Poza tym i tak w to nie zagrasz. 

Przecież 99% gier które wychodzą na PS4 to gry które wyszły już wcześniej np na PC :kaz: 95% indyki, 4% multiplatformy, 1% exy 7/10 :dynia:

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 980,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

byl hejt na ms bo mialo byc drm na xboxie 

teraz ms wypuszcza gierki na pc na ktorych nie ma uzywek i piratow to sie jaraja i mowia ze bedzie grane xddd juz widze jak klaperskie cebulaki co czekaja na pudelkowe wydania dlc biora cyfrowki na stema za 170zl xddd

Opublikowano

a teraz grzecznie botki wypie... na blacharskie forumki z tym waszym spamem bo to forum KONSOLOWE

Opublikowano

Rayos, gdzie jeszcze zagrasz w 2016 roku w Uncharteda 4, Ratcheta, w Last Guardian i Horizon, suczko? Beka wnusiu. Nie można też zapomnieć o najważniejszych exach Sony w tym roku, E3 2016, TGS 2016 oraz mój faworyt PGW 2016.

Aha, jeszcze Shadow of the Beast.

Beka z zieleniaczy, kupili złom za półtora tysiaka by pograć w gry tylko dostępne na X-a, a mogli wydać to na Smoka :kaz:  

Opublikowano

Oby Scalebound wyszedł na smoka - 60 klaciszek zamiast 24 na xbonke, do tego 4K :fsg:

Opublikowano

Rayos, gdzie jeszcze zagrasz w 2016 roku w Uncharteda 4, Ratcheta, w Last Guardian i Horizon, suczko? Beka wnusiu. Nie można też zapomnieć o najważniejszych exach Sony w tym roku, E3 2016, TGS 2016 oraz mój faworyt PGW 2016.

Aha, jeszcze Shadow of the Beast.

Beka z zieleniaczy, kupili złom za półtora tysiaka by pograć w gry tylko dostępne na X-a, a mogli wydać to na Smoka :kaz:

podziękuję za kapiszony posterunkowego z rodziny zastępczej, wolę krągłe pośladki i niezłe widoki z Larą Croft, remake gry sprzed 15 lat mnie nie jara, a chyba nie wierzysz ze zagrasz w tym roku w TLG i Horizon :dynia: 

beka wnusiu, poza tym, Ty w to nawet nie zagrasz w tym roku, bo ci dziewczyna nie kupi konsoli :kaz:

Opublikowano

:obama: 

obwtroT.png

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Czyli

Ratchet & Clank
Uncharted 4
Shadow of the Beast
The Tomorrow Children
Horizon Zero Dawn
The Last Guardian
Gran Turismo Sport
Gravity Rush 2
Drawn to Death
Dreams
Nier Automata
Alienation
Rime
Persona 5
Amplitude
Ni Oh
Hungar
Let in Die
Wild
Detroit
Valkiria 2
Ni No Kuni 2

VS

Girsy od randomów, cofania czasu po raz 9 i crapdown

https://www.youtube.com/watch?v=ZOlnx7oyOTI

Pytam się, jak boty mają czelność wychodzić ze swoim izolatek i pokazywać się. Hahahaha, pięknie was Knur wydymał. Widząc że xbox idzie na samo dno zielonego szamba, próbuje coś zarobić dla oddziału odpowiedzialnego za gry wydają wszystko jak leci na pc.

Opublikowano

W temacie gry juz pierwsze bol dupy blachy, jeden chce ograc gre na Xpeku, a drugi dziwi sie ze MS wrzuca gre na swoj wlasny store xDD.

No ale beka bo nie ex co nie, rozgrzewamy nasze smoki.

Edytowane przez hav7n

Opublikowano

A po premierze kolejnej generacji: "ale was microsoft dyma, aż was kukle swędzą, a na PS5 niedługo takie tytuły jak The Last Guardian!".

Opublikowano
  • Ratchet & Clank - remake
  • Uncharted 4 - kapiszony po raz piąty
  • Shadow of the Beast - remake
  • The Tomorrow Children - lol XD
  • Horizon Zero Dawn - nie wyjdzie w tym roku, ale NOWE IP
  • The Last Guardian - lol, tytuł widmo, który miał powstać jeszcze na PS3 i wygląda jak z ery wczesnego PS3 XDDD
  • Gran Turismo Sport - DEMO XDDDD 
  • Gravity Rush 2 - gra tworzona poczatkowo na VITĘ XD
  • Drawn to Death - beznadziejna gra f2p 
  • Dreams - to nawet gra nie jest xddd
  • Nier Automata - GOOD
  • Alienation - GOOD chociaż wygląda jak zmodyfikowany dead nation
  • Rime - no okej
  • Persona 5 - gra wychodzi też na PS3 xddd
  • Amplitude - lol xddd remake starocia, slabe w hui
  • Ni Oh - nioh nioh nioh xd no ale nowe IP
  • Hungar - hungar xddddddd
  • Let in Die - meh
  • Wild - meh
  • Detroit - meh
  • Valkiria 2 - jak już to valkyria 4 miśku drogi, II i III wyszło na PSP :facepalmz:
  • Ni No Kuni 2 - OK

GOTY lineup :kaz:

a na Xbox/Win10

Killer Instinct Season 3 :banderas:

Quantum Break :fsg:

Ori EC :banderas:

Crackdown 3 :xboss:

Gears 4 :ohboy:

Forza Horizon 3 :cool:

I WIELE WIĘCEJ LEPSZYCH GIER :daddy:

Ah ten ból dupy klapków, że microsoft rozszerza swoją ofertę na komputery z Win10, tak bardzo boli, że i tak nie zagrają w GOTY gierki bo mają za słabe PC, chociaż Król daje im szansę :xboss:

Edytowane przez Rayos

Opublikowano

@Rayos

Zapomniałeś wspomnieć, że w tym roku, bo te gry u sony to gdzieś 2020 jak wszystkie wyjdą. 

Opublikowano

Rayos i Januszzeo wychylili się ze swoich izolatek i już jest przezabawnie.

:pawel:

Opublikowano

nie wspominałem, bo to oczywiste, że w tym roku :lapka:

Opublikowano

Jaka desperacja. Ale nie martwcie sie moze wam jeszcze knur zalatwi jakiegos czasowego exa. I jesli maja wychodzic tylko takie remaki jak Ratheta to ja nie mam nic przeciwko. I Shadow of the beast to nie jest zaden remake.

Opublikowano

czekajcie, znowu jaranko ze klapy zagrają na swoim wyimaginowanym pececie w exa z xboxa? Lol

Nie, beka jest z tego, ze x-taczer na chwile obecną posiada trzy eksy, na chwile obecną... bo nie wiadomo co tam Knur szykuje.

Pozostaje tylko napisać... nawet mi was nie żal.

:kaz:

Edytowane przez YETI

Opublikowano

- kup blache za 3000zl

- zainstaluj win10

- zainstaluj xbox app

- kup z xbox store cyfrowe QB za 60 euro

- jaraj sie ze MS cie nie wyruchało

xD

Opublikowano

Jaka desperacja. Ale nie martwcie sie moze wam jeszcze knur zalatwi jakiegos czasowego exa. I jesli maja wychodzic tylko takie remaki jak Ratheta to ja nie mam nic przeciwko. I Shadow of the beast to nie jest zaden remake.

Shadow of the Beast is a platform video game currently under development by Heavy Spectrum Entertainment Labs, published by Sony Computer Entertainment and stated for release on PlayStation 4 in 2016. It is a remake of the 1989 game of the same name, made famous on the Commodore Amiga.

Coś mówiłeś? :yao: 

Opublikowano

xboty, plują na was a wy się cieszycie  :rotfl:

Opublikowano

Shadow of the Beast is a platform video game currently under development by Heavy Spectrum Entertainment Labs, published by Sony Computer Entertainment and stated for release on PlayStation 4 in 2016. It is a remake of the 1989 game of the same name, made famous on the Commodore Amiga.

Czyli to jest remake gry ktora wyszła niecałe 27 lat temu i tym samym niby ktos powinien na nia patrzeć jak na jakis kotlet czy co? Ilu graczy z forumka miało na premiere?

Opublikowano

kermit najpierw panika i ciągłe proszenie "nie, to pewnie nieprawda, proszę o źródło" <pot> <nerwy>, a teraz próbuje przekształcić każdą swoją myśl, żeby sobie wmówić, że jest dobrze xD

Opublikowano

Czyli to jest remake gry ktora wyszła niecałe 27 lat temu i tym samym niby ktos powinien na nia patrzeć jak na jakis kotlet czy co? Ilu graczy z forumka miało na premiere?

Sony ma takie guwnogierki, że bierze jakąś grę sprzed 27 lat aby coś było. :yao: 

Opublikowano

Nie wiem jak wyglądał rynek wtedy a z Amigi kojarze może ze 20 tytułów (tyle gdzieś ograłem). jeżeli to wtedy był jakis hit to nie hejtowałbym akurat tego remaku. miałem 3 lata jak była premiera a swój pierwszy sprzet do grania dostałem dopiero w 1991r. Popieram odnawianie klasyków jezeli jest to robione dobrze. Serio wole taki remake niż reboot jakiejs nowszej produkcji z mniejszym contentem, pocieciem na DLC i 300zł na premierę.

Opublikowano

- kup blache za 3000zl

- zainstaluj win10

- zainstaluj xbox app

- kup z xbox store cyfrowe QB za 60 euro

- jaraj sie ze MS cie nie wyruchało

xD

Na QB wydam 37zł :)))))))

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.