Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

Znów logika klapa at its best - kupią peceta SPECJALNIE do exow z xboxa, ale juz multiplatformy to tylko na ps4 w gorszej jakości, w droższej cenie i z ps plusem xD

klapy to takie Special kind of stupid

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 980,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

- kup blache za 3000zl

- zainstaluj win10

- zainstaluj xbox app

- kup z xbox store cyfrowe QB za 60 euro

- jaraj sie ze MS cie nie wyruchało

xD

Na QB wydam 37zł :)))))))

ja 20zł, jesli wystawie przed weekendem

Opublikowano

Ja tam jest zły na M$, jeżeli chodzi o to QB :<

Opublikowano

- kup blache za 3000zl

- zainstaluj win10

- zainstaluj xbox app

- kup z xbox store cyfrowe QB za 60 euro

- jaraj sie ze MS cie nie wyruchało

xD

Na QB wydam 37zł :)))))))

ja 20zł, jesli wystawie przed weekendem

Lepiej jednak zjeść ciastko i mieć ciastko, a nie jak zwierzak się ścigać.

Opublikowano

xboty jaka panika, jak te janusze co przez tyle lat po kolejnej zenujacej klesce polskiej reprezentacji w noge krzycza "nic sie nie stalo" " juz za cztery lata xbox bedzie mistrzem swiata"

Opublikowano

Tak jak twoja martwa vita? 

Opublikowano

wezyr jak sie czujesz, ze za chwile kolejna migracja po nikogoforum tym razem na jakies blacharskie forum by dalej glosis swoje dyrdymaly

Opublikowano

o co klapy się tak rzucają dzisiaj? pytam poważnie, MS stracił jakiegoś exa?

Opublikowano

Po prostu my dostajemy trailer, a oni jak zwykle nic. Ta generacja taka dobra. :fsg:

Edytowane przez Hum

Opublikowano

xboty przed zapowiedzią qb na pc- yebać blache, gardze motzno

xboty po zapowiedzi- fajnie że ms wspiera pc więcej graczy zagra :) :)

Opublikowano

klapy mają podnietę bo QB wychodzi też na pc niby i NIBY boty panikują według urojeń Ficusia :yao:

Opublikowano

JUŻ ZA CZTERY LATA, XBOX BĘDZIE MISTRZEM ŚWIATA XDDDDD

JUŻ Za CZTERY LATA WYJDZIE LAST GAURDIAN XDDD

ale będzie grane  :obama:

a z xbota taki sam pc jak z klapigrzejnika

co za generacja :banderas:  konsolowcy kłócą się o 2 exy 7/10 a blaszce ze zintegrowaną grafą można ograć 99% tytułów. No ale mieć  ps4 dla fify to +5 to respektu u kumpa z klatki obok

Opublikowano

no i super, unifikacji Win10 ciąg dalszy, spencer król, najlepsze tytuły ograją blacharze spod szyldu microsoftu ze smokiem jak i posiadacze najlepszej konsoli na rynku :xboss:

Przeca blacharze tych gier w życiu nie ograją, bo oni nie zwykli płacić za gry :yao:

Opublikowano

wezyr jak sie czujesz, ze za chwile kolejna migracja po nikogoforum tym razem na jakies blacharskie forum by dalej glosis swoje dyrdymaly

Mocarz wjechał? Ja w QB będę grał na konsoli. Dyrdymały to Wasz niebieski matrix. Beka z Sony od zawsze na zawsze. Nikt jak oni nie zarzynają sprzętu i developerów.
Opublikowano

Gamespot informuje, że Scalebound, ReCore i Gearsy 4 również będą na PC :) To już serio nie ma sensu tej konsoli kupować. Good job, MS!

Edytowane przez Figaro

Opublikowano

No jak potwierdzą Gearsy 4 na PC to chyba sprzedaje to pudło i inwestuje w smoka. :lapka: 

Opublikowano

Kto ma rozum i jakąkolwiek godność człowieka to wiadomo...zagra w QB prawilnie i po bożemu na konsoli :reggie:

Opublikowano

Nie lubie Ms ale ta polityka wydawania wszystkiego na pc jest denerwująca. Naprawde bez sensu bedzie wogóle kupowac konsole jak wszystko bedzie do ogrania na PC.

A Recore juz dawno był potwierdzony na PC.

Opublikowano

Jeszcze doprecyzuję ficuś żeby nie było niedomówień. To nie Sony, a nierozłączna z ich marką plaga piratów zabiła PSP. Po wprowadzeniu custom firmware sprzedaż gier padła na łeb na szyję. Na PSV nikt już gier nie chciał wydawać. Jakim pośmiewiskiem trzeba być, aby mieć w garści ostatni poletek Nintendo i dam mu sobie tak spyerdolić. Niebieska podrasa zarżnęła własną konsolę, gratuluję.

Opublikowano

sutek r* coś zapowie to szybko pobiegniesz kupić to pudło :kaz: no chyba że wolisz czekać jak zwierze rok na pecetową wersje xD

Opublikowano

proponuje by kazdy bot mial to teraz w sygnaturze

3182776_kon-nie-do-konca-trojanski.jpg

Opublikowano

sutek r* coś zapowie to szybko pobiegniesz kupić to pudło :kaz: no chyba że wolisz czekać jak zwierze rok na pecetową wersje xD

No tutaj mnie masz. Gry Rockstar to główny powód dlaczego trzymam to pudło. :frog:

@Ficek

Jak ty wrzucisz to:

PS-VITA-RIP-Compressed.jpg

Edytowane przez suteq

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.