Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 980,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

No to pora kupić smoka i osrać ten cały konsolowy bajzel.

Opublikowano

Granie na PC :yao:

Opublikowano

11 luty, dzień w którym Xbox został pogrzebany [*]

Jeszcze ten nowy trailer QB, który nic nie pokazuje (jakby kogoś obchodziła fabuła w live action).

Sony ponownie wygrywa nie z powodu swoich działań, tylko z powodu błędów konkurencji. Ehh.

Opublikowano

Niech Cię tylko spotkam w Lublinie

to pójdziemy na browara bo padbar się przeniósł w lepsze miejsce  :lapka:

Opublikowano

ale ty zyjesz przeszloscia, vity od stu lat nie odpalilem, caly czas w dedykowanych tematach gadam ze to juz trup, nawet juz indory na to nie wychodza, trzymam ja tylko w nadziei ze kiedys ja zlamia i bedzie wysyp emu

nie to co boty, ktore zyja w urojonym swiecie gdzie z xboxem nigdy nie bylo tak dobrze nie widzac, ze microsoft wywiesil juz od dawna biala flage nad dzialem konsole bo praktycznie kazdy ich tytul zacznie wychodzic rowniez nad pc byle tylko wycisnac troche kasy by zwrocic koszty developingu i wtopy jaka jest xone

od dawna jako pierwszy powtarzalem - spencer koniem trojanskim blacharzy

Opublikowano

Tanie gierki i olbrzymia ich baza, sam sobie robisz remastery suwakiem, wsteczna kompatybilnosc, multum konfiguracji (gram sobie na DS3, DS4 i padzie od xbone'a), 1080/60 lub wiecej dodatkowo sporo konsolowych 'exow' wychodzi rownoczesnie na PC. Polecam ten styl życia :cool:

Opublikowano

Niech Cię tylko spotkam w Lublinie

to pójdziemy na browara bo padbar się przeniósł w lepsze miejsce :lapka:

Podaj termin :ogor:
Opublikowano

Jak grasz padem od ONE to jaka to różnica ? a no jest 1080/60 fps  :banderas:

Opublikowano

Się ogra Scalebound w prawilnie 60 fpsach, a nie 20 jak to wyglądało na E3.

Opublikowano

Tanie gierki i olbrzymia ich baza, sam sobie robisz remastery suwakiem, wsteczna kompatybilnosc, multum konfiguracji (gram sobie na DS3, DS4 i padzie od xbone'a), 1080/60 lub wiecej dodatkowo sporo konsolowych 'exow' wychodzi rownoczesnie na PC. Polecam ten styl życia :cool:

No niestety ale obecnie to co się dzieje na steam to jakaś patologia. To jest zwykły śmietnik, tyle guwna co tam jest to szkoda nawet komentować. Wrzucają tam wszystko co popadnie. 

Się ogra Scalebound w prawilnie 60 fpsach, a nie 20 jak to wyglądało na E3.

W 2020 czy 2025?

Edytowane przez suteq

Opublikowano

acziki nie wpadaja :/ i musisz miec znajomych dodanych na stemie, xbox app, originie, uplay itp

Opublikowano

najlepsza platforma juz nie tyle dominuje, co totalnie MIAZDZY konsolki :)

Rise of tomb raider i sfv? No mozna, na PC :)

acziki nie wpadaja :/ i musisz miec znajomych dodanych na stemie, xbox app, originie, uplay itp

xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

co te konsolowce

Opublikowano

Boty na kolanach z pełnymi ustami i odbytem xdd

Napisalbym, ze znowu dostana pierwszego eksa w okolicach listopada, ale zanosi sie, ze i tak wszystko na pc poleci xdd :kaz::banderas: Korki [*] :fsg:

Opublikowano

jak to nie wpadają jak wpadają. 

Opublikowano

Ficuś, ale jak to ma się do faktu, że gra wyjdzie na Xboxa? Mam nie grać w najlepszą premierę tego półrocza, bo wyszła na PC? :yao: Ja przynajmniej mam sprzęt na jakim w nią zagram.

nic sie nie stalo, microsoft nic sie nie stalo, nagle zadnego bota nie obchodzi, ze praktycznie juz nie maja exow, a wszystko bedzie do ogrania rozniez na pc, a jeszcze wczoraj wielka walka na listy gierek eksluzywnych i beka z console exclusive

Opublikowano

Chwilę mnie nie było i od razu 10 stron. :/

Opublikowano

Czyli Xbox staje się SteamBoxem Microsoftu. Dalej przyszłość. Już zakładam konto na CDA.

Ficek, boli że zagram, nie? Ja mam Xboxa i nie mając dobrego PCta i tak zagram w grę jednego z moich ulubionych studiów.

Edytowane przez WezyrBiałegostoku

Opublikowano

no wpadaja w kazdej apce osobno na osobnym koncie, a jak podepniesz gierke pod xbox app to nie widzi i ch.uja nawet ci screena nie udostepni

Opublikowano

Je.bać upośledzone granie na PC. Zacząłem od konsol to i zakończę przygodę z grami na konsoli. Choćby nawet miało się to stać w tej generacji.

Edytowane przez Hum

Opublikowano

Ficuś, ale jak to ma się do faktu, że gra wyjdzie na Xboxa? Mam nie grać w najlepszą premierę tego półrocza, bo wyszła na PC? :yao: Ja przynajmniej mam sprzęt na jakim w nią zagram.

nic sie nie stalo, microsoft nic sie nie stalo, nagle zadnego bota nie obchodzi, ze praktycznie juz nie maja exow, a wszystko bedzie do ogrania rozniez na pc, a jeszcze wczoraj wielka walka na listy gierek eksluzywnych i beka z console exclusive

Ty i tak w to nie zagrasz jednoplatformowcu. xDDDDDDDDDDDDDDDD

Opublikowano

Boty na kolanach z pełnymi ustami i odbytem xdd

Napisalbym, ze znowu dostana pierwszego eksa w okolicach listopada, ale zanosi sie, ze i tak wszystko na pc poleci xdd :kaz::banderas: Korki [*] :fsg:

na ps4 to samo.

Opublikowano

no wpadaja w kazdej apce osobno na osobnym koncie, a jak podepniesz gierke pod xbox app to nie widzi i ch.uja nawet ci screena nie udostepni

lol, mam na win10 zlinkowanego z kontem xboxa i zawsze dostaje powiadomienia o aczkach ktore wbije na X1 kiedy gram na nim. czesto mnei to nawet irytuje, bo gram sobie spokojnie na konsoli, wpada aczik, a tu mi ie laptop pluje, ze dostalem aczika :dafuq:

Opublikowano

Wreszcie zagram w Wieśka jak człowiek  :cool:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.