Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

@Rayos

Szukałem czy można gdzieś te powiadomienia na win10 wyłączyć i nie znalazłem, też mnie to czasami irytuje.

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 980,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

A jeszcze kilka dni temu gadka botów "haha Witness też na PC, po co kupować tego trójnoga jak 70 procent "exów" jest też na PC? XDDDD"

a gadka dzisiaj?

maxresdefault.jpg

Opublikowano

microsoft tak wyruchal dzis boty, ze dziwie sie ze ich dzialy nie przeniesiono na xvideos

Opublikowano

no wpadaja w kazdej apce osobno na osobnym koncie, a jak podepniesz gierke pod xbox app to nie widzi i ch.uja nawet ci screena nie udostepni

lol, mam na win10 zlinkowanego z kontem xboxa i zawsze dostaje powiadomienia o aczkach ktore wbije na X1 kiedy gram na nim. czesto mnei to nawet irytuje, bo gram sobie spokojnie na konsoli, wpada aczik, a tu mi ie laptop pluje, ze dostalem aczika :dafuq:

chodzi o granie w na pc - apka xbox podpina sie pod gierki na pc ale ich nie wykrywa i nie linkuje, nie wpadaja acziki, nie nagra video i nie zrobisz screena

Opublikowano

A jeszcze kilka dni temu gadka botów "haha Witness też na PC, po co kupować tego trójnoga jak 70 procent "exów" jest też na PC? XDDDD"

a gadka dzisiaj?

maxresdefault.jpg

Nikt nie udaje, że gra na konsoli i PC jest eksem. Post Yakubu, encyklopedycznego przykładu PTSD trzymania z Sony, toczący bekę że gry z Xa wychodzą na PC, ale The Witness i Street Fighter V to eksy. Boże jacy Wy jesteście słabi :reggie:
Opublikowano

mozesz zrobic screena i wideo, wysrtarczy ze nacisniesz WIN+G w trakcie gry :cool:

Opublikowano

mozesz zrobic screena i wideo, wysrtarczy ze nacisniesz WIN+G w trakcie gry :cool:

no to nagraj video i mi udostepnij na forumku

Opublikowano

Jakby jakis mod chcial przeniesc caly dzial xboxa do dzialu PC to ja protestowal nie bede xd

Opublikowano

Gierka XY wychodzi na PS4 i PC - 'okey, i tak zagra się na konsoli, kto by tam grał na PC. Wszystko w normie, Sony wygrywa generację.'

Gierka YZ wychodzi na XO i PC - 'koniec xboxa, knur koniem trojańskim, boty na kolanach'

:dog:

Opublikowano

I tak najlepszy jest PC. [emoji14]

Opublikowano

I tak najlepszy jest PC. [emoji14]

No nie dziwię się skoro ogrywasz gry sprzed 15 lat. Jesteś takim Turbo Figaro. 

Opublikowano

tomzacz najgorszy sort użytkownika 

Opublikowano

na potrzeby dalszego CW proponuje udawać ze cos takiego jak PC nie istnieje

dziekuje

Opublikowano

tomzacz po prostu nie umie w CW, nie atakujcie go 

Co się dziwić, typowy przedstawiciel PC master race, jara sie indykami i grami sprzed 15 lat :kaz:

Edytowane przez Rayos

Opublikowano

Niestety nie rozumiem CW. :frog:

Opublikowano

bardzo kiepska generacja.

Wii U - świetna konsola ale zupełnie olana przez 3rd party i przez to przez januszy

PS Vita - świetna konsola ale zupełnie olana przez twórcę

3DS - śwetna konsola, ale mnogość wersji przyprawia o ból głowy

Xbox One - świetna konsola, świetny pad, najlkepsza konsola na rynku ze świetnymi grami ale zabija ją kiepski PR i dziwne decyzje

PS4 - trójnogi szrot, gónwo a nie konsola, bez gier, bez przyszłości, chvjowy pad, sprzedaje się jak świeże bułeczki

:whyyy:

Opublikowano

Ms to ladnie opoznione debile w rozwoju czy oni teraz chca zeby Xbox byl synonimem gier na PC XD? Na tym pc co od lat jest steam ktory rozpowszechnil dystrybucje cyfrowa i zbudowal wokol tej uslugo jakies tam community? Gdzie jest gog sprzedajacy gry bez drmu? Gdzie jest miliony gier f2p, moby itp sto razy lepsze niz jakies zyebane fable legends? Gdzie jest Unreal Tournament sto razy lepszy od spedalonego halo? Przeciez to umrze szybciutko, a cala marka xbox nie bedzie ratowala slabszych tytulow. Jedyna dobra wiadomosc to ze beda Gearsy, Scale i mam nadzieje ze Forza Horizon bo te gry raczej reklamy spod znaku Xbox nie potrzebuja i cale to MS store moze isc sie yebac ostro i MS wtedy zacznie dawac gry na stemie? I po co wtedy marka xbox? Po nic, bedzie mozna dawac te gierki prosto na stema, xboxa jako sprzet zaorac, a potem juz tylko krok az ms stanie sie po prostu wydawca swoich marek i moze jeszcze kilka podlapie na wszystko na czym mozna grac. Na playstation takze.

Opublikowano

bardzo kiepska generacja.

Wii U - świetna konsola ale zupełnie olana przez 3rd party i przez to przez januszy

PS Vita - świetna konsola ale zupełnie olana przez twórcę

3DS - śwetna konsola, ale mnogość wersji przyprawia o ból głowy

Xbox One - świetna konsola, świetny pad, najlkepsza konsola na rynku ze świetnymi grami ale zabija ją kiepski PR i dziwne decyzje

PS4 - trójnogi szrot, gónwo a nie konsola, bez gier, bez przyszłości, chvjowy pad, sprzedaje się jak świeże bułeczki

:whyyy:

Z takim nastawieniem i szukaniem dziur w każdej konsoli, to każdą generację można opisać...

"mnogość wersji przyprawia o głowę" lol

Opublikowano

oho juz lece sprzedawac xboxa bo jakies pecetowe gimbusy beda mogly zagrac w te same gry co ja

lel

Opublikowano

Ej ale czym jest to jaranko bo obejrzałem ten gameplay z QB i przecież to jest mega słabe

Opublikowano

Właśnie przeczytałem że zapowiadają wielka premierę rocket league na xbąku.

Widzę że mirosoft coraz bardziej upodabnia się do internet explorer

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.