Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

yQkmGkq.png

Gamespot donosi... sznur xbotom.

Edytowane przez Observer

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 980,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

O kto to się obudził ze snu zimowego. XDD

Opublikowano

Observer wrócił bo gierki z Xboxa na PC zapowiedzieli  :dynia:

I tym jest takie jaranko od kilku miesięcy? Kolejne kapiszony dla niepełnosprawnych i januszy którzy zobaczą super cinematic expirience na trailerze i polecą kupić. To stoi w jednym szeregu z anczarted tylko tam jeszcze przeciwników przez ściany nie widać.

Gardzę.

Opublikowano

Tyle, że gry Remedy mają fajną historię, ale fakt faktem strzelanie wygląda słabo i w tak oklepanym settingu trudno będzie wzbudzić zainteresowanie. Alan bronił się klimatem, a tu sama grafika nie wystarczy.

Coś czuję, że E3 będzie ostatecznym rozwiązaniem kwestii bockiej.

Edytowane przez WezyrBiałegostoku

Opublikowano
I tym jest takie jaranko od kilku miesięcy? Kolejne kapiszony dla niepełnosprawnych i januszy którzy zobaczą super cinematic expirience na trailerze i polecą kupić. To stoi w jednym szeregu z anczarted tylko tam jeszcze przeciwników przez ściany nie widać.

No niestety, nie ma to nawet startu do Max Payne :(

Opublikowano

Observer wrócił bo gierki z Xboxa na PC zapowiedzieli  :dynia:

Gardzę.

ale Uncharted to TY szanuj...przeciez to sie nijak ma do tego co pokazalo ND w gamepleyu :)

Opublikowano

O ja figaro, ale musi być Ci smutno :(((((((

Aż tak bardzo nie jest mi smutno, bo już sam setting był okropnie nudny. Teraz jeszcze wiem, że gameplay uśpi. Super.

Opublikowano

O kto to się obudził ze snu zimowego. XDD

Wpadłem zobaczyć czy po tym jak Gamespot oficjalnie poinformował o wycofaniu się MS z błędu jakim był Xbox, jakieś boty jeszcze twardo stoją przy swoim czy zaakceptowały swój los.

Zacząłem od konsol to i zakończę przygodę z grami na konsoli. Choćby nawet miało się to stać w tej generacji.

No to pora kupić smoka i osrać ten cały konsolowy bajzel.

No i oczywiście:

No jak potwierdzą Gearsy 4 na PC to chyba sprzedaje to pudło

Jak miło poczytać. I na (pipi) sie było pruć te wszystkie lata, prawda zawsze zwycięża. Wracam grać, dziś kolejne nowe trasy do Driveclub oczywiście za darmo, oczywiście w exie na konsole Sony... a sorry możecie nie wiedzieć co ten "ex" - no więc ex to taka gra ekskluzywna dla jednej platformy, podobno kiedyś coś takiego na Xboxie też było, ale się skończyło. :sorcerer:

Opublikowano

Driveclub? To ta gra na 7? Aha, no tak, nic lepszego na plebstejszyn nie ma to gracie w byle co. :cool:

Figaro ogarnij się. Jakich bombach? Co to zmienia? PS4 dalej nie dostanie QB, a jednoplatformowcy oraz stulejarze z plebstejszyn i tak w to nie zagrają na PC. 

Nie zagracie też w najlepszą strzelanką na konsolach czyli halo, najlepsze wyścigi czyli forze czy najlepsze multi tpp czyli gearsy, a macie jakieś ochłapy. 

Smutne jest bycie jednoplatformowym klapem. 

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Opublikowano

Wymagania QB na PC XD. To ja jednak zostaje przy xboxie.

Opublikowano

Nie, naśladuje Twój chvjowy styl udawanego smutku i współczucia :(((((

Ale bez nerwów, Wezyr, wszystko będzie dobrze :)

Gamespot już usunął akapit o innych grach Xboxa na PC. Oj, chyba kogoś zapiekło w MS xD

Opublikowano

Najlepsze combo to PC + WiiU, sam tak zrobiłem i polecam serdecznie  :newell: 
Co do QB na PC... Alan Wake czy Gearsy 1 też były na PC, HALO 2 też i jakoś nikt się tym nie przejmował.

Opublikowano

Nie mam PCta, więc CO mi po tym akapicie?  :reggie:

A chuy mnie to obchodzi  :sorcerer:

Edytowane przez Figaro

Opublikowano

Ta druga linijka nie była do Ciebie, koleżko z Białegostoku. 

Edytowane przez Figaro

Opublikowano

Co figar i Ficek już udają, że ich łapki z biedny pociągną QB :P

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.