Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

Boty zaorane i na kolanach po raz kolejny, traca wszystkie eksy na tej martwej konsoli od microsyfu. Wreszcie jak czlowiek bedzie mozna ograc eksy na PC w lepszych detalach a nie ponownie w rakowo rozmazanej rozdzialce i guwnianym frame rate, no bo przeciez 24 fpsy to bardziej filmowo :dynia:

Na PS4 tyle dobrych dobroci wyjdzie, nie bede wypisywal PONOWNIE listy bo juz tak podludki microsyfu zostaly zgladzone bo dzisiejszym dniu no beka w choj panie.

Dominacja jak za czasow PS2.

Jednak ponownie dam liste dobrych dobroci co wyjdzie w tym roku na PS4, jak zaorac, to do konca boty :dynia:

Uncharted 4: A Thief’s End

Ratchet & Clank

Kingdom Hearts HD 2.8: Final Chapter Prologue

Until Dawn: Rush of Blood

Hellblade

Persona 5

Yakuza 0

Paragon

No Man's Sky

Gravity Rush 2

Star Ocean: Integrity and Faithlessness

The King of Fighters XIV

Ace Combat 7

Detroit: Become Human

Gran Turismo Sport

Ni no Kuni II: Revenant Kingdom

Dreams

Horizon Zero Dawn

The Last Guardian

Nier: Automata

Nioh

WiLD

Sony-microsoft-jeux-video.gif

Dominacja jak za czasow PS2.

Ale jak coś nie wyjdzie to lecisz na bana ok? Zakładzik? :chicken:

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 980,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Do E3 2017 jeszcze w uj czasu więc się nie wtrącaj. 

Opublikowano

Karta za trzy tysiace do blachy albo gpu za 300zl w xboxie no nie wiem co wybrac xd

to jest tak debilnie upośledzony argument, że ja nawet nie

to jak (pipi)ić, że na kąsoli nie da się grać, bo trzeba jeszcze dokupić telewizor 70 calowy za 10 tysięcy, kolumny za 5 i ampli za 3

3 tysiące złotych to kosztują buty dżeroma,a nie karty graficzne

no chyba, że ktoś musi mieć kompa z nasa, ale to ma taki sam sens co posiadanie 2 kąsol ps4 podpiętych do jednego tv

chociaż znając sony i ich technologię to warto zawsze mieć z 2-3 modele ich sprzętu na czarną godzinę, zwłaszcza latem 

QB w rekomendowanych ma gtx 980ti ktory kosztuje trzy kafle juz nie wspomne o 16gb rami i intelu i7 xD

Za to na xboxie z gpu za 300zl wkladasz plytke i:

W6qYyE.gif

:banderas:

Opublikowano

Generalnie, obecnie posiadanie konsoli jest kwestią  przyzwyczajenia i złudy, że to jest to samo co kiedyś.

aww że co? w tym temacie każdy normalny poza garstką trolli i większych lub mniejszych zealotów wie że zarówno ps4 jak i boner to jak na razie dno ratowane przez dosłownie parę perełek. 

Edytowane przez nobody

Opublikowano

Ale jak coś nie wyjdzie to lecisz na bana ok? Zakładzik? :chicken:

Nie.

Opublikowano

:chicken:

Opublikowano

QB na pissi. Geez, XO to nawet godnie umrzeć nie potrafi...

Opublikowano

QB na pissi. Geez, XO to nawet godnie umrzeć nie potrafi...

Juz od dawna, to jest martwa konsola. Marna sprzedaz+ co roku odgrzewane kotlety jak forza, krasnale i inne bzdety poraz 10. Ludziom rzygac sie chce od tego samego. QB po ostatnim trailerze to taki sredniak. Korytarzowy pif paf na pare godzin a co potem ?

Porazka za porazka, microsoft sie poddal i padl na kolana.Do czego do doszlo, zeby pecetowe podludki dostaly exy z xboniaka. Serio, to juz koniec.

PS4 trzyma sie niesamowicie, dominacja jak za czasow PS2 a nawet i lepiej. Tyle gier, taka spolecznosc !

Opublikowano

Karta za trzy tysiace do blachy albo gpu za 300zl w xboxie no nie wiem co wybrac xd

to jest tak debilnie upośledzony argument, że ja nawet nie

to jak (pipi)ić, że na kąsoli nie da się grać, bo trzeba jeszcze dokupić telewizor 70 calowy za 10 tysięcy, kolumny za 5 i ampli za 3

3 tysiące złotych to kosztują buty dżeroma,a nie karty graficzne

no chyba, że ktoś musi mieć kompa z nasa, ale to ma taki sam sens co posiadanie 2 kąsol ps4 podpiętych do jednego tv

chociaż znając sony i ich technologię to warto zawsze mieć z 2-3 modele ich sprzętu na czarną godzinę, zwłaszcza latem 

QB w rekomendowanych ma gtx 980ti ktory kosztuje trzy kafle juz nie wspomne o 16gb rami i intelu i7 xD

Za to na xboxie z gpu za 300zl wkladasz plytke i:

W6qYyE.gif

:banderas:

tjaa, ale rekomendowane a minimalne to się trochę różni co nie?

nie mówiąc już o tym, że na minimalnych gra pójdzie lepiej niż na klocu

PS. czemu klapy ciągle powtarzają dominacja jak za czasów PS2? Skoro już PS2 zostało zaorane przez Microsoft swego czasu, jak chińskie (pipi) krztusiło się każdą grą, które nie wyglądały jak na psxie? Lol. to nie dzięki słabemu piecowi odkryłem co to jest slajdszoł w grach, a właśnie dzięki plajstejszyn. Jak to jest wg was dominacja to mówię serio, póki jeszcze macie czas, odstawcie prochy

Edytowane przez gekon

Opublikowano

bo liczyły się gry a nie technikalia? 

Opublikowano

Graficznie nawet Gamecube niszczył PS2. Pamiętam, jaką bekę miałem jak po ograniu pięknie wyglądającego i płynnego SSX Tricky zobaczyłem wersję na PS2 xD

Opublikowano

Ale ps4 nie ma dobrych gier więc jedyne co ma wspólnego z ps2 to markę i to, że się dobrze sprzedaje. 

Opublikowano

Boty bronią się na lewo i prawo hahaha.

Ms miał nosa żeby wprowadzić wsteczna, bo wiedział że wszystkie ex na PC,tak to byście na zlomie nie mieli w co grać.

Teraz boty podjarka wsteczna i Quantum, który żeby działał na szrocie będzie w 720p lub 900p w 20 klatkach.

Niech tylko reszta ex będzie na PC i jak znalazł XOne w ofercie kablówek jako największy dekoder z funkcją grania hahaha.

Opublikowano

ma GOTG mod do soulsów i cudowne zapowiedzi w postaci Nier 2, Ni-Oh, Persony 5 i zachodniej Yakuzy 0 :pope:

Opublikowano

Nie no ps4 to niezła sraka, już na vicie miałem więcej gier do ogrania niż na tym ale imo z xboxem wcale nie jest lepiej bo nie oszukujmy się że z qb wyjdzie gra na więcej niż 7

Opublikowano

Rozumiem, ze Sonyklapy maja mega bol dupy bo ich sony tak wyruchalo, ze musieli remaster kupic by w bete zagrac... a tymczasem krol Phil rozdaje narodowi wybranemu wersje PC zeby posiadacze nadkonsoli mogli sie podzielic nia z biedakami z pclower race

Opublikowano

ma GOTG mod do soulsów i cudowne zapowiedzi w postaci Nier 2, Ni-Oh, Persony 5 i zachodniej Yakuzy 0 :pope:

no tym żyjecie, zapowiedziami xD

@gekon

no na minimalnych o full hd i 60 fps można zapomnieć. 

Edytowane przez Soul

Opublikowano

@gekon

nie wiem jak klapy i boty miałyby zapomnieć o czymś czego nigdy na oczy nie widziały

Opublikowano

ja żyję teraz grami z lat 1996-2013.

i BB Old Hunters.

ale bardzo wam zazdroszczę że z xboxem jeszcze nigdy nie było tak dobrze a zeszłym roku otrzymał najlepszy lineup w historii

Opublikowano

i BB Old Hunters.

ale bardzo wam zazdroszczę że z xboxem jeszcze nigdy nie było tak dobrze a zeszłym roku otrzymał najlepszy lineup w historii

Szanuję.

Opublikowano

@gekon

nie wiem jak klapy i boty miałyby zapomnieć o czymś czego nigdy na oczy nie widziały

Poczekaj a Halo 5 i FM6 przypadkiem nie są w full hd i 60 fps ?!

Po za tym rozmowa tyczy się QB i minimalnych wymaganiach na PC które IMO nie udźwigną tej gry w takich parametrach. 

Opublikowano

i BB Old Hunters.

Następny co się bawi w Figaro? 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.