Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

Nie no każda wymówka jest dobra, tak to my nigdy się nie dogadamy. 

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 980,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Co jest złego we wracaniu do starszych gier, kiedy i tak wspiera się nowe, ambitne produkcje? BB wziąłem na premierę. Twórców Transistor, TEW i Izolacji wsparłem na rok przed zakupem ps4. Sporo staroci ograłem dopiero pod wpływem forumka (ostatnio Zero Escape, Chrono i Fallout 2). Miałbym więcej kasy i mniej backlogu, to zamiast new 3dsa wziąłbym wii u. :dunno:

Opublikowano

Co jest złego we wracaniu do starszych gier, kiedy i tak wspiera się nowe, ambitne produkcje? BB wziąłem na premierę. Twórców Transistor, TEW i Izolacji wsparłem na rok przed zakupem ps4. Sporo staroci ograłem dopiero pod wpływem forumka (ostatnio Zero Escape, Chrono i Fallout 2). Miałbym więcej kasy i mniej backlogu, to zamiast new 3dsa wziąłbym wii u. :dunno:

Co tam masz w backlogu? :cool: 

Opublikowano

suteq jaki buldupy bo ludzie ogrywają starsze gry xD Muzykę też tylko nową słuchasz? I jeszcze mówi to "wspierający branże najsławniejszy forumkowy pirat".

Opublikowano

Taki pirat, że FC4, które ściągnąłem kupiłem  niedawno w wersji cyfrowej na XO. :lapka:

A Ty byłeś, jesteś i dalej będziesz klapem stulejarzem. :reggie:

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Proponuje przeniesienie calego dzialu Xbox

i utworzenie poddzialu PC

Edytowane przez Welna

Opublikowano

Sanitarium

Majora's Mask

Virtue's Last Reward 

Chrono Trigger

Vanquish

Catherine

Resonance Of Fate

Resistance 2&3

Fallout 4

Resident Evil HD Collection

no i chętnie odświeżę sobie DMC3 HD, Ninja Gaiden Sigma i Metal Gear Rising BO TO DOBRE GIERKI BYŁY

Opublikowano

To co mogłem wesprzeć i zasłużyło na wsparcie, to wsparłem, grubasku :lapka:

Mocne slowa jak na nintendofaga.

Opublikowano

Sanitarium

Majora's Mask

Virtue's Last Reward 

Chrono Trigger

Vanquish

Catherine

Resonance Of Fate

Resistance 2&3

Fallout 4

Resident Evil HD Collection

no i chętnie odświeżę sobie DMC3 HD, Ninja Gaiden Sigma i Metal Gear Rising BO TO DOBRE GIERKI BYŁY

No to niewiele pozycji, ale za to sztosy, oprócz F4. :lapka: 

Ja cały czas szukam jeszcze jakiś gierek do przejścia, chciałbym w tym roku jeszcze przejść tak ok. 25 tytułów, ale jak będzie to się okaże. :cool: 

Ciągle mnie kusi, żeby kupić jeszcze raz ps3 i ograć Resistance, które zawsze chciałem i nigdy nie ograłem. :/

Opublikowano

Nie za mocne dla gracza Black Klopsa 3 ;/

Opublikowano

Ja w tym roku przypi.er.dole z graniem w gry i mam zamiar przejście ponad 50 pozycji co jak dla mnie jest niebotycznym wynikiem. Mega backlog + ~30 gier z tej listy
http://l-lists.com/en/lists/qreay4.html

Opublikowano

Nie za mocne dla gracza Black Klopsa 3 ;/

:beksa::lapka: 

CoD'a to ty szanuj

Opublikowano

Ja w tym roku przypi.er.dole z graniem w gry i mam zamiar przejście ponad 50 pozycji co jak dla mnie jest niebotycznym wynikiem. Mega backlog + ~30 gier z tej listy

No ja w tamtym roku walnąłem rekord - 62 tytuły. :obama: 

Raczej już nigdy się takie coś nie zdarzy. 

Opublikowano

Strzelanek fpp nie lubie ale dla mnie seria Resistance była genialna. Dwojeczka to wogole jedna z moich ulubionych gier.

Opublikowano

Świetna lista na 35 pozycji nie grałem w 5 reszta grana po kilkanaście razy no i ukończone

Ja w tym roku jeszcze więcej nintendo i xbox <3

Opublikowano

Świetna lista na 35 pozycji nie grałem w 5 reszta grana po kilkanaście razy no i ukończone

Ja w tym roku jeszcze więcej nintendo i xbox <3

Też grałem w dużą czesc, ale to za szczyla, pora sobie przypomniec i ocenic w prywatnym kajeciku gierek :lapka:

Opublikowano

Strzelanek fpp nie lubie ale dla mnie seria Resistance była genialna. Dwojeczka to wogole jedna z moich ulubionych gier.

Dwojka byla bardzo dobra, jedynka OK a znow trojka znosna. Remastera bralbym w oczekiwaniu na nowa czesc

Opublikowano

Spencer jak zgasił kiepa :banderas::xboss:

Opublikowano

muhahah, moj tytan juz czeka goracy w dobrze wentylowanej obudowie na przyjecie QB w 60 fps i 4k

Opublikowano

muhahah, moj tytan juz czeka goracy w dobrze wentylowanej obudowie na przyjecie QB w 60 fps i 4k

RTA-Pinkie-girl.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.